bølgete kniv for vakker skjæringIngen liker rutinen. Dette gjelder næring. Hvis en person spiser en tallerken hver dag, blir det til slutt kjedelig. Men hvis du pynter det på en eller annen måte, til og med kutter hovedingrediensene annerledes, da vil den samme parabolen igjen forårsake en hidtil uset appetitt.

Men det er vanskelig å kutte ut noen mønstre med en vanlig kniv. Derfor kommer en spesiell bølgete kniv til redning. Han er i stand til å kutte alle grønnsaker med en bølge. Dermed blir den vanligste salaten eller til og med stekte poteter et virkelig kunstverk.

Fordeler med en bølgete kniv:

  1. Enkelhet. En bølgete kniv kan også brukes som vanlig.
  2. Speed. Innen minutter kan enheten kutte et kilo grønnsaker med en uvanlig bølge.
  3. Allsidighet. Kniven kan brukes til kutting av grønnsaker og frukt.
  4. Besparelser. Siden kniven er laget i form av en bølge, trenger du ikke å fortsette å oppnå en uvanlig form. Takket være dette, vil ikke en enkelt del av produktet fly inn i søppelkassen, fordi det ikke vil være noen buede deler.
  5. Godhet. En bølgete kniv kan enkelt og raskt kuttes i tynne og tykke stykker.

uvanlig skiving av grønnsakerHovedspørsmålet gjenstår: Hvor mye koster en slik uvanlig enhet? I nettbutikker i Ukraina og Russland kan du kjøpe en bølgete kniv for bare 90 rubler. Prisen er veldig bra.kniv bølget i nettbutikken

Men på nettsiden til AliExpress, vil den samme kniven koste 68 rubler. Bare 22 rubler mindre.kniv bølget på aliexpress

Kjennetegn ved en bølgete kniv:

  • bladmateriale – rustfritt stål;
  • Materiale av håndtaket – plast;
  • Lengden på bladet – 9,5 cm;
  • bredde på bladet – 5,5 cm;
  • håndtakets farge er rød.

skjære poteter vakkertSiden forskjellen i prisen er liten, kan du trygt bestille både på kinesisk og i den innenlandske nettbutikken. I tillegg er egenskapene til produktet ikke forskjellige.