grønnsaker og kjøtt på teppetÅpning av sommersesongen kan ikke forestilles uten de første sengene, generell rengjøring og selvfølgelig saftig grill på grillen. Hver kokk har en spesiell oppskrift på marinade og en hemmelighet for matlaging av kjøtt, men i jakten på et sunt kosthold er mange av oss klare til å revurdere deres smakpreferanser.

matter i nettbutikkenI de innenlandske nettbutikkerne kan du nylig komme over en nyhet – et sett med to non-stick tepper laget for ovner og griller. Avhengig av produsenten som er til salgs, er det spesielle matter for matlaging av silikon eller Teflon klut.

Det er ingen hemmelighet at det er vanskelig å vaske risten med tørket juice av kjøtt og grønnsaker etter grilling. Når du bruker en spesiell matte, oppstår dette problemet ikke lenger – rengjøring og tørking tar noen minutter.

matlaging av grønnsaker uten oljeTilhengere av et sunt kosthold er tiltrukket av ideen om matlaging uten olje, fordi maten blir appetittvekkende og nyttig uten fremmed smak eller lukter. Ifølge produsenten kan matta til grillen motstå temperaturer på opptil 280 grader, i ovnen – maksimalt 180 grader. Teppet til ovnen brukes sammen med formen for baking av konditori, samt tørking av kjeks og sopp.

universell mattePrisene i butikkene i Russland og Ukraina avhengig av materiale – et gjennomsnitt på 600 til 1000 rubler for et sett med non-stick matter. På den internasjonale plattformen AliExpress matter for grilling og ovner har lenge vært en av de mest populære produktene. Kostnaden for produkter laget av Teflon-fibre er ca. 200 rubler.

En lys beige farge mat er til ovnen, og en svart mat er uunnværlig for å lage shish kebab og en sunn vegetabilsk garnering på grillen. Ifølge beskrivelsen er produktene motstandsdyktige mot korrosjon og giftfri. Under tilberedning av mat på grillen må matten ikke brukes på åpen ild.

matte for grillingKjøperne deler aktivt sine inntrykk etter å ha brukt non-stick matter. Vurderinger bekrefter produktets “magiske” egenskaper – grønnsaker, kjøtt og fisk, tilberedt uten olje, er veldig saftige og nyttige.

Dessverre var ikke alle fornøyd med utseendet på grillmatterne. Noen kjøpere sammenligner materialet med tett polyetylen, noe som krummer veldig dårlig under transport. I vurderingene er det flere bilder av matter med hull – hvis temperaturen ikke respekteres, kan integriteten til produktene faktisk brytes.

matter for aliexpressMerk at matvarer til 1000 rubler i innenlandske nettbutikker også produseres i Kina. Av denne grunn bør kjøp av antigrip gulvmatter gjøres på nettsiden til AliExpress.