laserfrekvensmålerneBygging av et nytt hus utenfor byen, kosmetiske reparasjoner eller en enkel omlegging av møbler – mange sommerboere foretrekker å gjøre det alene. Av denne grunn har nesten hver eier på seks hundre kvadratmeter alltid et solidt sett med verktøy og til og med et lite verksted.

Hvis du for eksempel planlegger flere rader med senger eller installerer en ny hotbed, må du gjennomføre elementære målinger. Spar tid og krefter vil hjelpe laserintervallfinder, lenge siden erstattet den vanlige rouletten.

Reflektoren og radiatoren spiller hovedrollene i utformingen av rekkevidden. Ved hjelp av funksjonstastene kan brukeren angi referansepunktene, og avhengig av enhetens egenskaper, å kjenne temperaturen, velge målesystem, spore batteriladningen og til og med utføre beregninger ved hjelp av formler. Jo flere funksjoner en laserroulett har, jo høyere koster den.

range finder condtrolRange finders er mye brukt til innenlands bruk, så det vil ikke være vanskelig å finne en slik enhet i innenlandske nettbutikker. Det billigste er å koste laserrouletter for måling av avstand på 15-20 meter – ca 2000 rubler. Enheten er utstyrt med en bakbelyst LCD-skjerm, har støv- og fuktighetsbeskyttelse.

instrumax-sniper laser rangefinderFor å spare batteristrøm når det er tomgang, slår enheten av etter to minutter. Roulettkontrollen utføres ved hjelp av tre knapper. I tillegg til avstandsmåleren inneholder settet en stropp, instruksjoner og batterier.

Som regel er det bare en linje på skjermen av budsjettlaserrouletter, noe som medfører ulempe. Av denne grunn bestiller kundene i økende grad rekkefølgeforskere på AliExpress-nettstedet, som har attraktive priser og forbedret funksjonalitet.

laser rangefinder sndwayKunder merker at laserrouletten, kjøpt på AliExpress, ikke er dårligere i kvalitet eller nøyaktighet til enhetene til de berømte merkene Bosch og Leica. Sammen med avstandsmåleren får du en instruksjon på engelsk, en stropp og et stilig deksel.

pakke med AliExpressDet er nesten umulig å finne en negativ tilbakemelding på en laserroulett. Bunten, det utvidede settet av funksjoner og prisen på 1500 rubler (måleområde opptil 40 meter) – det er ingen overraskelse at kjøpere foretrekker å vente på pakken innen to måneder, fordi lignende modeller i innenlandske nettbutikker vil koste minst dobbelt så mye.