vannmelon skjæreknivVannmelon er den mest favorittberget av både voksne og barn. Alle ser frem til sommeren, til slutt nyte en deilig og saftig vannmelon. Men dessverre er det ikke alltid mulig å kutte det jevnt og forsiktig, for ikke å smøre med en duftende juice.

Men nå kan dette problemet løses raskt med en spesiell kniv for vannmelon. Denne enheten lar deg raskt og nøyaktig kutte en stor bær.

Bruk en kniv for vannmelon er veldig enkel. Først må du vaske vannmelon og kutte den i halvparten (best sammen) med en vanlig kniv. Ta en spesiell kniv fra siden der det er en spesiell bar. Det er hun som forsiktig kutter kjøttet av en stor bær. Deretter snu kniven og trekk ut den resulterende skiven med plastene. Etter at hele vannmelon er kuttet, skyll bare kniven med vann.

Vi tar et pent vannmelonFordeler med vannmelonkniven:

 1. Enkelhet. Enkle bevegelser kan kutte en stor bær.
 2. Speed. Med en så behagelig kniv kan du smuldre hele vannmelon på mindre enn to minutter.
 3. Allsidighet. Enheten kombinerer en kniv og praktiske tang, takket være det mulig å få et skåret stykke nøyaktig.
 4. Kvalitetsskjæring. Alle skiver skiver vil ha samme tykkelse.
 5. Renhet. Med en slik kniv er det vanskelig å jordme bordet og klærne. Må ikke vaske hele kjøkkenet fra vannmelonsaften.
 6. Gjennomtenkt design. Kniven tar ikke mye plass på kjøkkenet, og håndtaket er laget på en slik måte at det er nesten umulig å slippe kniven.
 7. Passer til både vannmelon og melon.

skåret raskt og vakkerthttps://www.youtube.com/watch?v=DcU1StPmf0Q Kniven for vannmelon er bare en fantastisk enhet. Men hvor mye koster det? I nettbutikker i Ukraina og Russland blir kniven solgt for 300 rubler. Ganske billig for en slik universell oppfinnelse.vannmelon kniv i nettbutikken

Men på stedet av Aliexpress kniv for kutting vannmelon er bare 109 rubler. Dette er virkelig den ideelle prisen for denne enheten.

vannmelon kniv på aliexpressKjennetegn ved den kinesiske kniven for kutting av vannmelon:

 • materiale – rustfritt stål;
 • Knivens lengde – 11 cm;
 • Knivlengde med håndtak – 21 cm;
 • farge – sølvfarget;
 • Det er mulig å vaske i oppvaskmaskinen.

det er enkelt og vakkertSom du kan se, er en praktisk kutter for å kutte vannmelon best bestilt direkte fra en kinesisk produsent. Tross alt selger han sine varer nesten 3 ganger billigere enn innenlandske produsenter.