kretsklipsSentrum av forstadsområdet er ofte et drivhus som tar mye tid og energi fra gartnere. Nøye vokst eller kjøpt i markedet av frøplanter som trenger konstant omsorg. Tradisjonelt plantes drivhus i tomater og agurker, som gir hele familien nyttige salater i andre halvdel av sommersesongen og fantastiske preparater for vinteren.

Å binde en plante er en mektig prosess, som vi gjerne ville nekte, men det er bare umulig. Graden av fremtidig avling truer stengene, frukt kan bli spist av skadedyr på bakken, og på grunn av overdreven fuktighet begynner prosessen med nedfall av bladene. Det er med andre ord umulig å unngå å binde høye planter, men det er ganske enkelt å lette denne prosessen.

klips for strømpe i nettbutikkenI de russiske internettbutikkene selges spesielle plastklips. Denne enkle tilpasningen gjør det mulig å fikse en plante både på vertikal og på en horisontal støtte.

Klemmer er laget av polypropylen, prisen avhenger av antall produkter i pakken. For eksempel vil et sett på 20 klipp for en plagget av planter koste 47 rubler. Til tross for lave kostnader, er produktene meget slitesterke og vil tjene deg mer enn en sesong.

klips for strømpe på aliexpressKlipp er ikke presentert i alle husholdninger, slik at gartnere foretrekker å bestille dem på AliExpress-nettstedet rett etter nyttårsferien. Plastringer med diameter 23 mm selges i pakninger med 50 eller 100 stykker.

Transparente klipper, i motsetning til vanlige tau, “sitte” på stengene fast, gi pålitelig støtte og ikke skade planter.sikkert bundet med en tomatklemme

Vurderinger peker på en reduksjon i tiden for pleie av vegetabilske avlinger, fordi installasjonen av klipp ikke krever spesielle ferdigheter. I tillegg er transparente klemmer nesten usynlige og bidrar til å opprettholde orden i drivhusene. Når plantene er forsiktig bundet, vannet, bearbeidet og høstet mye lettere.

Høy kvalitet pålitelig festeInteressant, koster og kvaliteten på klippene for garter planter på nettsiden AliExpress og i innenlandske nettbutikker, ifølge kundene, ikke forskjellig. Pakkingsklemmer fra Midt Kingdom (50 stk) koster ca 85 rubler. Hvis byen ikke har et slikt produkt, ta vare på bestillingen på forhånd for å være i tide til begynnelsen av sommersesongen.

Related  Vi velger en praktisk, praktisk enhet for rengjøring av mais fra Kina