gsm systemSammen med utsmykningen og arrangementet av forstadsområdet, bør man ikke glemme å sikre sikkerheten til territoriet. Et integrert sikkerhetssystem hjelper til med å organisere alarmer med GSM-varsler. Hva er fordelene ved et slikt system og hvor kan det kjøpes på de gunstigste vilkårene?

produkt på stikkontaktenI innenlandske nettbutikker er denne typen alarm (med fjern- og øyeblikkelig varsling) en av de dyreste. For eksempel tilbyr en populær i CIS-butikken GSM-signalering for rundt 10 500 rubler.

Alarmer hjelper deg med å skape et økt sikkerhetsnivå for deg selv og dine kjære. Også, du vil ikke bekymre deg for tilstanden til all hytte eiendom i ditt fravær. Mer billig og samtidig effektive enheter kan kjøpes på Alyexpress.aliexpress varer

Essensen av GSM-systemet er at brukeren kan sette inn et SIM-kort i enheten og sette opp meldinger om alle forsøk på å trenge inn på nettstedet direkte til telefonen. I denne modellen av enheten kan du lage opptil tre telefonnumre, som vil motta meldinger. Enheten har også en stemmealarmfunksjon (på russisk).

Det komplette settet inkluderer:

  • detaljert instruksjon på russisk;
  • Trådløs fjernkontroll (med fire knapper og en antenne);
  • strømforsyning alarm;
  • et ekstra panel;
  • døren eller vinduets åpningssensor (avhengig av installasjonsstedet til enheten) – opererer fra et fingerbatteri;
  • Alarmen selv er en volumetrisk høyttaler med en plugg for tilkobling til andre enheter;
  • detektor med antenne;
  • systemet selv med GSM melding.

Innhold i sikkerhetssystemet boligen:kroppsinnhold

Brukeren har også mulighet til å justere retningen til detektoren med en liten joystick på kontrollpanelet på enheten.

Utseendet til alarmkontrollpanelet:kontrollpanel

Kostnaden for denne enheten fra den kinesiske produsenten er 2 115 rubler. Sikkerhetssystemet kan fungere stabilt ved temperaturer fra -10 til +40 grader Celsius. Ved frost vær må du demontere enheten for å unngå brudd.sensorer

En detaljert gjennomgang av produktet og prinsippet om dets drift presenteres i anmeldelsen fra kjøperen: