gsm alarm for å giFør du kjøper en forstads eiendom, tar vi hensyn til mange faktorer. Praktisk tilgang, tilgjengeligheten av infrastruktur nær landsbyen og, selvfølgelig, nærhet til naturen. Trøtt av storbyen drømmer folk om å våkne opp til å synge fugler, puste frisk luft og samle sopp på slutten av sommersesongen. Alle disse velsignelsene tyder imidlertid på personvern – derfor er det verdt å ta en nærmere titt på sikkerheten.

Selv de mest våken vakthundene vil ikke redde eiendommen din hvis landsbyen ligger ved siden av skogen. Installasjonen av alarmsystemet vil forhindre brudd på grensene til private domener, ikke bare om sommeren, men også om vinteren, når flertallet av sommerboerne flytter til byleiligheter.

alarm med dør- og bevegelsessensorNylig er populariteten å få GSM-signalering. Dette systemet sender et alarmsignal til mobiltelefonen eller umiddelbart til sikkerhetspanelet. I russiske internettbutikker, prisen på utstyr – fra 3990 rubler og mer. Dyrere GSM-alarmer er i stand til å rapportere ikke bare om inntrengning til privat territorium, men også på strømbrudd, lekkasjer og røyk. Noen modeller er utstyrt med et system for foto- og videoopptak.gsm alarm

GSM-signalering er kompatibel med enhver kommunikasjonsoperatør. Ved hacking høres en sirene, og eiers telefon mottar en tekstmelding og en samtale.

Standardpakken inneholder:

  • hovedsignaleringsenheten;
  • fjernkontroll (2 stk);
  • adapter for strømforsyning (220V);
  • wire sirene;
  • åpne vindu / dør trådløst;
  • batteri (autonom strømforsyning i 5 timer);
  • infrarød bevegelsessensor.

alarmsett for aliexpressGSM-alarm – dyrt utstyr, men nødvendig for forstads eiendom. Litt å spare på å kjøpe ferierende kan på nettstedet AliExpress, som presenterer et stort utvalg av elektroniske enheter og enheter. Avhengig av antall sensorer på vinduer og dører, bevegelsessensorer og fjernkontroller, koster alarmsettet fra 1918 rubler til 3850 rubler.

Alarm sett med sensorerInstallasjon av alarmer, ifølge vurderinger, krever ikke spesielle ferdigheter. Selgere tar hensyn til ønskene og sender utstyret, konfigurert på russisk, og den nåværende brukerhåndboken. Alle sensorer fungerer ordentlig, og lyden av sirenen er høy nok til å skremme av uvelkomne gjester.

alarm kontrollpanelBortsett fra noen nyanser, fungerer utstyret riktig. Når det gjelder manglene, stemmer ikke alle kundene med stemmeveiledningen når du skriver inn sikkerhetskoden – ringte numre lyd høyt nok, og andre kan fortsatt høre dem. For å deaktivere dette alternativet, kontakt selgeren. I tillegg anbefaler produsenten at du installerer programmer for Android og iOS, men det er ikke lett å finne oppgaven.

Det er ingen informasjon om temperaturregimet, men noen kjøpere har allerede sjekket sensoren om vinteren – minus temperaturer til utstyr fra Midt-Kongeriket er ikke forferdelig.