belysning i lysthusetLyskranser er oftest knyttet til nyttårsferien. Tall av hjort, stjerner og skinnende regn, vil uten tvil være mer egnet for vintersesongen. Imidlertid mener designere at lysthuset eller en åpen veranda i landstedet også kan dekoreres med lyse elementer.

På varme sommerkvelder samler hele familien på et stort spisebord for å diskutere de siste nyhetene, planene for de kommende dagene, eller bare spille brettspill.et krans av sommerfugler i hagen

Dacha ideelle sit-runde samling mangler bare komfort, for å skape den passe perfekt moro “strikket” baller, fargerike lyspærer, sommerfugler og delikat rose.

I storheten av Internett kan du enkelt finne passende lamper for beskrivelse. Ofte i butikker kan du se kranser som jobber med solcellepaneler. Elementet med batteriet er installert i “solfylt” sted på stedet.

kransballer på et solbatteriKabellengden er vanligvis 12 til 22 meter, så fargerike sommerfugler eller øyenstikkere, kan du dekorere lysthuset eller veranda rekkverk på veranda.

Den største fordelen med en hagekrans er fraværet av strømforbruk. Dekorative lamper krever ikke spesiell kontroll eller omhu av eieren. Ingen værforhold vil påvirke ytelsen til sommarlamper uten ledninger.

en krans i en nettbutikkDen enkleste krans for en soldrevet hage i en innenlands nettbutikk koster 1500-2000 rubler. Lignende produkter på nettstedet AliExpress vinne i pris, men er dårligere i kvalitet.

Garland baller på AlyexpressDe største manglene på kranser fra Kina: en liten ledning og en beskjeden modifikasjon. Sommertid fungerer ved hjelp av vanlige batterier. For eksempel, komplett med fargerike sommerfugler (40 rubler per 1 enhet) kommer LR1130 batterier, for en bukett av flerfarget roser, eller “strikket” baller bør Forhåndskjøp, standard AA-batterier.

Butterflies på AliExpressOvennevnte ulemper kompenseres med en lav pris – i gjennomsnitt 300 rubler per gjenstand. Kjøperens vurderinger markerer varenes fullstendige overensstemmelse med beskrivelsen, den verdige kvaliteten på ytelsen og til og med tilgjengeligheten av ekstra lyselementer, men også uten ekteskap gjør det selvsagt ikke. Noen ganger, på grunn av dårlig emballasje deformeres dekorative elementer, og enkelte pærer virker ikke.

Hagekranser, kjøpt på AliExpress, kan ikke installeres utendørs på grunn av faren for å skade kontaktene med vann. Kjøpere er enige om at dekorative lamper fra Kina med konstant bruk er usannsynlig å vare lenger enn en sesong.