beskyttende nettSøket etter et bestemt utvalg, forventningen om frøspredning og transplantering av planter i det åpne bakken – grønnsaker og frukt som vokser av seg selv, blir alltid en kilde til spesiell stolthet. Av denne grunn er sommerboerne i alvorlig kamp med alle som prøver å ødelegge sitt arbeid.

Moles og markmus sprer seg på røttene, fugler jakter på frukt og insekter forlater ikke et levende sted på grønne blader. Oppfylte gartnere bruker alle tilgjengelige midler mot sine fiender, men selv moderne kjemikalier og ultralydskrammer kan ikke sammenlignes med et bevist maske.

jordbærbeskyttelseLinnet beskytter pålitelig dine senger fra ubudne gjester uten å forstyrre naturlig pollinering. Dermed kan du dekke planter tidlig på våren og glemme kampen mot skadedyr, fordi rutenettet ikke forstyrrer inntrengningen av sollys og fuktighet.

mesh i nettbutikkenInnenriks nettbutikker tilbyr beskyttende garn til en pris på 46 rubler per meter. Bredden av høy kvalitet polyetylen fiber – 2 meter, størrelsen på cellene – 6×6 mm. Polymerene som nettverket er laget av, er miljøvennlige.

Lerret er veldig lett, så det gjør ingen skade selv til tidlig skudd. Ved hjelp av et rutenett er det mulig å gjemme seg fra fugletrær, busker og like senger med grønnsaker og bær. Produktet er populært på grunn av dets estetiske utseende, saftig grønn farge og høy grad av beskyttelse. Takket være det slitesterke materialet, kan rutenettet brukes til flere årstider på rad.

beskyttende maske på aliexpressPå nettsiden tilbyr AliExpress selgere lignende nett for å beskytte planter mot skadedyr. Laken er presentert i tre størrelser: 1×10, 2×5 og 3×5. Den minste rullen med rabatt er ca 786 rubler.

Related  Roterende stativ for dekorasjon av kaker fra Kina

fint nettIfølge produsenten beskytter nettverket effektivt ikke bare fra fugler, men også fra insekter. Vurderinger markerer utmerket kvalitet på materialet og fraværet av fremmede lukter. Takket være små celler, gjør maskeposene også sekker til druer, som ofte lider av veps.

Sammenligning av priser i russiske nettbutikker og på AliExpresss nettsted, gjør kjøperne et valg ikke til fordel for produsenter fra Midt-Storbritannia. Hvis ditt hovedproblem er fugler, for å beskytte nok rutenett med store celler, som kan kjøpes i nesten hver maskinvarebutikk. I tillegg leverer Kina fra og til noen ganger dårlig kvalitetskrap i stedet for et enkelt lerret.