løpende fonteneDekorasjonen av hagen vil være en liten fontene laget i Kina.

fontene på aliexpressPå den russiske nettsiden “Aliekspress” kan bestilles for 780 rubler., Mens han er på russiske portaler koster ca 2000 rubler.

butikk verden av solenergiVed levering av Kina er gebyret ikke belastet, og selskapet “World of Solar Energy” er klar til å levere gratis frakt bare ved bestilling fra 3000 rubler.

fontenen i en damFontenen virker på solens energi. I motsetning til lignende produkter er solbatteriets kropp, midt i hvilken det er festet et lavt hulrør. På denne røret stiger vann til sprøytedysen.

sprøytedyserI settet er de 3, selv om de ikke gir et spesielt utvalg av vannspraying. Den hule bushing er et lag, takket være at dets feste på kroppen er pålitelig.

Fountain mottar energi fra sola gjennom en sirkulær flytende bunndiameter på 50 cm. Denne dekorasjonen kan installeres i en kunstig dam, basseng (selv oppblåsbar), spesielt eller improvisert skål. Jo større vannplass, jo mer interessant er fontenen.

fontenen på et solbatteriMotorens kraft er 7V, om den samme spenningen gir ladere til knapptelefonene. Motoren er festet til bunnen av batteriet. Den har en rektangulær form, noe som gir en liten forvrengning av rundbunnen når den er montert på vann.

fontenen med dekorasjon for aliexpressUnngå en liten rulle vil hjelpe dekorative tillegg som øker området på basen. Kostnaden ved fontenen med dekorativt design økes med 2 ganger.

nettbutikk i UkrainaSom du kan se fra bildet, grønn, PVC simulering bladliljer, vannliljer, lotus passer organisk inn i landskapet av en kunstig dam. Stille drift av pumpen avskrekker ikke dekorative fisk. Flytende fontene pumpe med lavt strømforbruk – den perfekte ornament, ikke krenker fred undervanns innbyggere. Pumpen er lukket med et plasthus. Små hull i silen vil beskytte motoren mot skade og de små innbyggerne i dammen fra skader og død.fontenen med dekorasjon

En annen ulempe ved fontenen er at med langvarig fravær av solen vil det ikke fungere. Jo mer intens sollyset er, desto større er jetens trykk. I en lignende fontene som har en sugekopp festet til bunnen av koppen, er det mulig å koble til nettverket via en adapter, denne enheten er ikke forutsatt i denne enheten. Forskjellen mellom fontene til en pris (fra forsyningsstedet fra Kina) er innen 300 rubler.

Mer informasjon om fontenen med evnen til å jobbe fra det elektriske nettverket kan læres av videoen: