Renset DiamantRengjøring – En plante av forskjellige former og farger er mye brukt i hagesign. Hvis du gjør riktig landing og omsorg, vil rengjøringen se ut som bildet. De fleste typer rengjøring er bakdekk, undersized. Den maksimale busk høyde på 70 cm. Upretensiøs blomst elsket av folket, er navnet på en febrilsk, gryzhnaya gress, sedum. Gresset eller buskene vokser på jorden, der andre planter ikke lever. Derfor brukes den i dekorative hagearbeid, gjemmer seg stygge steder.

Agroteknikk av sedum

Ikke-påtrengende planter renses overalt. De blomstrer på forskjellige tidspunkter, har en annen struktur fra gress til busk. I Russland, den mest brukte og brukt i utformingen av rengjøring:

  • lineær;
  • pampiniform;
  • hvit.

Etterspørsel etter jord

Hage sammensetning av rengjøringDe sier at rensingen vil vokse på sanden, hvis en spade av humus kaster der. Men på fruktbar jord uten unødig fuktighet, virker anlegget fint. Sten og sandaktig jord er habitat av harekål. Den ubehagelige rensingen for planting og omsorg for den tillater deg å lage små figurer, som i bildet.

På ett punkt stonecrops kan vokse opp til 5 år, så Courtines trenger å sitte ned og hell frisk jord, sand, grus, avhengig av den innstilte opp av blandingen. Ved planting er jorden beriket med sand og aske. At plantene får nok mat, gjødsle de små måltider, men ofte, humus og flytende formuleringer med organo-kompleks. Dersom plantesorter overvintring, kan det nitrogenet være laget bare ved hjelp av fjæren, for ikke å forstyrre stabiliteten til lave temperaturer. Løsning og luke blomsterbedet vil legge til helse og skjønnhet til plantene. Acrid caustic er den eneste variasjonen som i seg selv er toksisk og klemmer ugress fra sengen.

Sedium kaustisk kalles en renere, fordi med hjelpen kan du fjerne vorter. Denne planten brukte kvinner som rødme, gni juice av kinnene. I folket ble han kalt levende vann for forlengelse av kvinnelig skjønnhet.

Renset rosa rose til en uavhengig form. Kjent for sine medisinske egenskaper, er Rhodiola rosea også en sedum.

Hvordan bryr seg om rengjøring

Et fascinerende landskap med ryddingPlasser for rengjøring velg lys sol, du kan bruke den på et steinete og steinete område. Tykke kjøttfulle blader som rydder “solbad” blir rødaktige på kantene. I skyggen av skjønnhet vil rensingen falme, stengene strekker seg, bladene blir sjeldne. Det er skygge-tolerante varianter, men de er få.

Related  Året rundt omsorg for plenen i forstadsområdet

Når du skaper et fascinerende landskap fra en rydding, som på bildet, er det ikke spesielt vanskelig å plante og forlate. Men planten liker ikke stillestående vann, tørre stengler er kuttet til vinter og til og med skjermet i kalde områder. Om våren blir de tørkede grenene fjernet eller erstattet med nye planter.

Reproduksjon av sedum

Før du planter rensingen, er det nødvendig å rengjøre området av flerårige gress. Planten multipliserer med skudd, ved å dele bushen og frøene.

Den enkleste måten er å pry skuddene i den rene bakken på våren. De kan enkelt slå rot med en kuttet offground del. Root divisjon oppstår når det er nødvendig å plante langt voksende planter. De er helt utgravd, kuttet, i flere timer blir skivene tørket i skyggen, og bare da planter de et nytt sted. Frømetoden gir en voksenblomstrende plante om to år. Små frøplanter med to blader blir straks plantet på gaten.

Bunnpulver spres langs bakken og stammen blir gradvis bared. Landingstypen blir slurvet. Stengler kan strykes med jord eller grus, legg til humus.

Insekter blir skadet ved rengjøring av bladlus, larver av sagbruk og weevils. Når vannet blir, blir plantene svarte og faller, rammet av rot.

Møt bildet av mange varianter og typer skure

Så snart denne upretensiøse anlegget heter! I Tyskland fikk han navnet på en feit høne, i Russland harekål. Alle varianter har kjøttfulle blader, noe som gjør at planten kan dispensere uten å vaske lenge. Sukkulents slægt har 500 arter. Omtrent hundre varianter dyrkes i midtbeltet:

  1. Sedum ground spinous i utendørs bolle avbildet er et tett teppe torv i høyde og 15 cm. Kjøttfulle blader, sylindriske, blå-grønn. Det vokser i sprintene av steiner i høylandet. I naturen forekommer det i Kaukasus. Alle typer krypende stonecrops lite krevende, er fornøyd med lite lys, blomstrer hele sommeren og godt dvalemodus. I blomsterbedet er dette en bakgrunn der høye blomster flaunt.Bunndekk spiked
  2. Rensing er en fremtredende høy plante med rette stengler. Blad med et blått belegg ligger i hele stammen. Små, lunne rosa blomster samles i en kurv opp til 15 cm i diameter. Noen varianter har hvite og røde kurver. Blomstene renser på høsten en måned, før frost. Det ser veldig pittoresk ut i hagesammensetningene.Rensing synlig
  3. Renset purgativ vokser i Russland overalt. Blomstrende harekål i begynnelsen av høsten, når de andre blomstene vil. Rett stengler løfter en furry kurv over bakken med 30 cm. Tykke blader med voksbelegg holder fuktighet. Hibernating uten ly.Renset Renser
  4. Morgans rensing har en helt uvanlig type blader på lange skudd. En slik plante ser vakker ut i hengende potter, når grener med kranser av blader av tønner går ned. I Mexico, hvor blomsten kommer fra, var det kallenavnet apehalen.Morgan's Cleansing
  5. Den purgative acrid er meget giftig, den brukes i medisin. I naturen vokser det ikke langt fra elva, på grunne eller i furuskog. Brevene er ovale, blomster er som en stjerne, bare gul. Blomstring sedum en måned i slutten av sommeren. Anlegget 10 cm høyt lukker jorda. Denne typen rensing vokser bare i det åpne.sedum
  6. Rensing falskt fikk navnet sitt for det faktum at det, selv tørt, virker levende, men matten blir stikkende. Blomsten er tørkebestandig, krever ikke vanning. Dekorative hybrider ble oppnådd på grunnlag av en falsk sedum, men de er mindre stabile, har tegn på degenerasjon. Det er denne arten som aldri blir syk, og den er ikke befolket av insekter skadedyr.Rensing False

Related  Interessante ideer om blomsterbed med stauder

Et utvalg av bilder av rengjøring i hagenes design

Oppretter en hage sammensetning, tar designeren hensyn til mange faktorer. Det er viktig for ham at plantene er i harmoni. Uunnværlig i innredningen av hager er en rengjøring av forskjellige typer. Planten er eviggrønne vinterharde og ujevnlig i omsorg brukes som et lyspunkt eller skaper en bakgrunn.

Den grunnleggende tilstanden er at rengjøringen elsker åpne rom. La det være en skråning, en stein eller et alpint lys, det ville være lett. Landskapsarbeid av takene, design av steinhager – overalt er dette uforgjengelige flerårige uunnværlig. Før designeren er det en oppgave – det mest vellykkede valget av rengjøring i samsvar med kunstnerens hensikt.

Klassikere fra forrige århundre

Klassikere fra forrige århundre

Castle Garden Arsen

Castle Garden Arsen

Moderne herregård

Moderne herregård

Opprinnelig prosjekt

Opprinnelig prosjekt

Rensing på bakken

Rensing på bakken

Stener i Sedums grøntområder

Stener i Sedums grøntområder

Uten rengjøring er utformingen av hagesammensetningen ikke fullført. Grunnleggende depresjonelle varianter brukes til å dekorere taket av små former, for å skape arkitektoniske komposisjoner. Bright greenery av forskjellige nyanser skaper et unikt utseende i henhold til kunstnerens plan. Brukes til rengjøring i suspenderte konstruksjoner og i steinhagen. Om våren, når det er lite grønt, gjenoppleder sedum hagen, de blomstrer om høsten og leker med farger.

Video om reproduksjon av favorittarten