Overraskende vakker spindelHøsten virker ikke kjedelig om det er en spindel på siden. Anlegget representerer en busk, et tre eller en hekket teppe. Dekorativ i skjønnheten av flertallet skinnende blader, øredobber fra giftige bær. Plante og omsorg for en birkespir er en spennende aktivitet.

Spindelvariet brukes i kultur

Beresket bær er uspiseligeSpindelbladene representerer planter mellom løvfisk og eviggrønne arter. I naturen forekommer det i underveksten av midtbeltet, noen ganger i tropene. Brukes i kultur for hagearbeid. Dekorativhet ligger i høstfargen på bladbladet, hengende øredobber av lyse uspiselige frø. Kulturelle former har mistet høy vekst, dvergvarianter har dukket opp.

Som eksempler på forskjellige former for spindelbærende, vurder flere hundrevis av arter:

  • Europeisk, representerer et lite tre eller busk, i høst lilla med oransje øredobber av frukt;
  • bevinget i 2 meter, vokser vilt i form av undervekst i Fjernøsten, i høst rødt;
  • Forchuna, krypende bunndekk bush med varierte leathery blader, hjemlandet i Kina;
  • Japansk, eviggrønn busk som kan vokse hjemme og er vant til å dyrke et bonsai-tre.

Fortune i landskapsdesignbildet

Fortychule FortychuleBusken er preget av bladets dekorative natur. Blant mange varierte varianter er det frynsete og flekkete, med hvitt og gult utsmykning på det grønne feltet. I dette tilfellet holder de store bladene skinnende på berøring, holder formen godt.

Forchuna for ornamentering av midtbeltet er en uunnværlig busk. Bakkeplanten er eviggrønn. Det er verdt å dekke for vinteren en lav busk, med snøpassing kommer en lys saftig flekk tilbake sommeren. I tillegg kan bushen skjæres og det holder formen godt.

Fortunes spindel er godt formetBlomster skrap birkespirer diskret på bakgrunn av flekkete blader. Men i høst drar bushen i øredobber laget av uspiselige bær. Bare den krypende formen av en eviggrønne plante kan oppbevares fra frysing hvor frost når -20 grader. Dekk buskene på sen høst for å unngå å komme seg ut. Dekselmaterialet kan være furu lind og store sjetonger som passerer luft.

En annen egenskap av Fortune brukes av designere. En 3 meter lang liana klatrer vertikale vegger. Slik at den ikke glir, er det nødvendig å forberede støtter for hvilke luftrøtter vil bli holdt. Så du kan drape fra uønskede øyne avfall lagringsplasser, uthus.Jordskjelv i landskapsdesign

Avl av spindelen

Reproduksjon av spindler i naturlige forhold oppstår på grunn av overføring av frø av fugler. Bær er giftig for mennesker, men for fugler tjener de som mat i vintermånedene.

I kulturelle forhold er det lettere å propagere av rotlager og stiklinger fra vårklassiske metoder. For dette, på våren, er de lignified steggene rotfestet i drivhuset og plantet de utviklede plantene i jorden i august.

Utseende av bjørke sapwood i høstEn enkel metode for avl er røtter av en gren i prikope. Siden spindlene har en tendens til å frigjøre røttene i internodene, er spigget festet til jorden og en liten lapp som røttene dannes på, blir begravet. Senere er grenen skilt fra livmorbushen. I landskapsdesign er spindelen i høst, som på bildet, uunnværlig.

Han, med sin seirende farge, minner om at livet er evig og det er ingen anledning til motløshet. Høst har sine egne farger. Og den grå, skyfri dagen blir lysere. Designere liker å bruke i utstilling og frittstående trær, kledd i flerfargete blader, lyse hauger av bær.

Unservedly glemt, spindler dukket opp igjen i landskapsarbeidet på eiendommene.

Hva du trenger å vite om spindelgress

Spindelen elsker de skyggefulle stedeneFor hagearbeid brukes kulturelle former for planter, dvergvarianter og busker. Hvor det er kaldt om vinteren, vokser ensomme planter i potter og badekar, til vinteren, og tar dem til et kjølig sted.

I naturen vokser spindelbladene under trærne. Med en solfylt farge går dekorativiteten av bladene tapt. Den beste temperaturen for en plante er 18-22 grader. Jo varmere, jo oftere må du fukte bladene og klø av jorden. Hvis vinterspindelen skal være utendørs, trenger dens grener beskyttelse. Det er best å lage en busk av en pels fra bjørkbarken av nåletrær.

Planten er giftig. Bare 35 bær for en voksen person – en dødelig dose. Du kan ikke sette den på et sted som er tilgjengelig for barn.

Hvor å sette anlegget i landet

Spindelen til MaacaHvis du trenger å vokse et ensomt tre, vil Maeca spindleboard gjøre. Denne arten elsker sollys og tolererer ikke skygge. For europeiske varianter vil det beste stedet være skyggen av voksne trær.

For en hedgerow, bør du kjøpe en Saskha eller sakkarin spindel. Disse plantene gir rooting grener og er bakken dekk.

Jorda under spindelen må være lys med en alkalisk eller nøytral reaksjon. Anlegget liker ikke leire, med takknemlighet refererer til mineral topp dressing.

Vannbusken skal være moderat. Alle spindler liker ikke stillestående fuktighet og høyt grunnvann.

Hvordan vokse et ensomt tre i en potkultur

Spindelen i pottenSom en hvilken som helst ung, raskt voksende plante, blir spindelbladene plantet i en liten volumbeholder, inn i den lyse jorda. Første transplantasjon hvert år, så sjeldnere. Om sommeren holdes kulturen på gaten, for vinterperioden arrangerer de på et kjølig rom med en temperatur over 5 grader.

I et varmt rom vil planten også overvinne, men kan miste sitt løvverk. Hold planten innendørs er ikke lett. Bladene går tapt fra varme, mugg fra fuktighet, blir blek i skyggen.

Tilrettelagt for avl som husplante. Japansk spindel. De skinnende blågrønne bladene er mer stabile. Under veksten deformeres det unge treet og skaper bisarre bøyninger av grener. 

Gospel i hagen – video

https://www.youtube.com/watch?v=-JPXWb1OOjs