design av hagen med egne hender fotoHver eier av en hage eller et landjordplot bruker det alltid for å dyrke grønnsaker for videre forbruk i mat. Men i moderne tid var dette påtrengende målet for sjelen ikke nok. Mange gartnere og lastebilbøndnere uttrykker fantastiske ideer om hagesignering på sine nettsteder, oppmuntrende naboer og mange fans av fantastisk naturlig originalitet, hvorfra øynene går.

Foto av de originale varianter av landskapsdesign av hagen på hytta

runde blomsterbed

Vegetabilsk blomsterbed passer fint inn i hagen plenen, glede med rikheten av dyrkede krydret avlinger, kål, persille i kombinasjon med blomsterplantasjer.

vakker hage

Nøytral designet drivhus, som til slutt blir til en vakker ås klubber som basen vil vokse dverg blomstrende planter og grønnsaker frøplanter å ta form i den grønne toppen av en blomsterhage med vakre, modne frukter.

vakker hage

Den opprinnelige avgjørelsen om innretning av hagesenger i plenen med anvendelse av det vakreste treutformingen av opprettede vegetabilske blomsterbed, bak som det er veldig enkelt å ta vare på. Dette alternativet omfatter dyrking av løk, selleri, urter, salat, dill, persille og til og med beets – en sommer lysegrønn som tiltrekker en grønnsakshage nær huset.

fotoutforming av en liten kjøkkenhage

Kultivert hageplott med bruk av innredning av belterplater, som medfører permanenthet. I et slikt figurativt interessant landskapsformat, kan du endre posisjonene til voksende grønnsaker årlig, noe som gir den opprettede blomsterbed et helt annet utseende.

En lignende sammensetning kan gjøres ved hjelp av å bygge murstein.

utformingsenger

Det er overraskende komfortabel alternativ plassering av en stor hage tomter, opprettet flere tre senger beplantet med en rekke grønnsaker i året, i størrelsesorden som kan roteres for å gi effektiv vekstskifte og gjødsling av jord. Estetisk arrangement av frøplanter vil resultere i det vakreste resultatet før høsting.

landskapsdesign av grønnsakssenger Foto

Hageplottet er ikke nødvendigvis jevnt og flatt, og skråninger er ofte egnet for dyrking og dyrking. Her er et illustrativt eksempel på vellykket utførelse av den opprinnelige plantingen av grønnsaker med en kombinasjon av fargegruppe for å utvikle løvverk av planter, noe som skaper en fantastisk hageskjønnhet og forårsaker brutal appetitt.

Related  Plante, omsorg og reprodusering av klimoprær

Og dette er et annet klart eksempel på hvordan grønnsakskulturer ser bra ut i kombinasjon med blomster på dekorative blomsterbed.

grønnsak dekor av blomsterbed i hagen hage Foto

Vegetabilske blomsterbed kan vellykkes dekorert med blomster og busker, skape fra dem pene figurer grønne gjerder.

design hage med håndverk planter foto

Grønnsakshagen er et territorium hvor du kan dyrke alt – trær, busker, grønnsaker og blomster, som i en enkelt tandem skaper et ekte grønt blomstrende eventyr. Tidlig pleie av alle dyrkede planter gjennom hele sesongen gir landet et attraktivt rik utseende.

design av forstadsområdet

Gartner hagen – en ekte kunst, som er direkte avhengig av fantasien til grunneier, som takket være hans vidd, agro-teknisk kunnskap om dyrking av vegetabilske avlinger er i stand til å snu sitt arbeid inn i en virkelig kreativ prosess.

Fet ideer kommer til liv på bakgården og hagen tomter takket være dyktige hender og ønsket om å skape rundt dem et unikt, koselig hjørne, som oppvarmer sjelen med sitt attraktive utseende. Å lage ikke-standardiserte hagelandskapsprosjekter, vil at de skal være holdbare og bevare deres opprinnelige utseende. For dette formål, for gjennomføring av unnfanget tomter må velge et materiale som ikke blir for tungvint, vil lett overleve påvirkning av klimatiske faktorer og en lang tid å behage deres kvalitet nøye.

utforming av hagen tomter

De viktigste materialene som du kan lage – grus, paving plater, tre logger, pinner, plastflasker, naturstein.

Hvordan starte og hvordan lage en hage design med egne hender?

  1. For det første å oversette ideer til virkelighet, bør et papirprosjekt utformes for å imøtekomme hele settet av avlinger i bestemte områder av hagen eller infielden.
  2. For det andre, gi disse områdene den ønskede formaliteten, det vil si grensene der de skal passere hele den vegetative utviklingsperioden. Det kan være ganske mange firkanter, rhombuses, kronblad av ulike dimensjonale egenskaper, så vel som deres opprinnelige kombinasjon.
  3. For det tredje må vi tenke på hvordan å sikre tilnærmingen til disse områdene for å ta vare på sengene, vanning og bruk av avlingen. Tross alt, ikke alltid på gata er det solfylte været, slik at du kan komme til hagen uten å bli muddied. Et utmerket alternativ, avgrensende sengene, er trebaner, stier av flisbelegg eller naturstein eller murstein.
  4. For det fjerde er det nødvendig å ta seg av å utarbeide et anslag for kjøp av alle nødvendige verktøy og materialer til begynnelsen av arbeidet med landskapsarrangementet i hagen.

Related  Azalea hage: funksjoner av omsorg og planting

Når alle fire stadier er ferdige, kan du trygt komme deg ned til jobb. En flott tid på året å starte arbeidet er tidlig på våren, det var våren gapet vil tillate spirene å plante grønnsaker i ferdig møblert områder, og i de første månedene av sommeren for å nyte den vakre hageanlegget, laget med sine egne hender.

Funksjoner av utformingen av hagen i landet

Utformingen av en liten hage er mye lettere å utføre enn et stort tomt. Et lite område i perfekt harmoni med alle typer hjemmelagde statuer, gjerder, vinranker, håndverk, som kan kjøres ut av leire, stein, gummidekk, treramme og konvensjonelle stubber igjen på stedet etter fjerning av gamle døde trær.

designelementer

Det koster ikke en landshage og uten rekreasjonsområde, som har et veldig direkte forhold til landskapsdesign. Det er en butikk laget av seg selv som vil tillate deg å bli distrahert fra det harde arbeidet og få fullstendig tilfredshet fra den omkringliggende skjønnheten.

landskapsarbeid rekreasjonsområde

designer hage butikk

design av en hagebutikk

Eksempler på landskapsdesign av hagen på hytta er et stort antall. Men, oppbygging av deres land, legger hver eier alltid sin individuelle smak til hans design. Menneskelig fantasi har ingen grenser, gjør det med glede, fordi bare arbeid på sjelen gir en ekte glede i livet.

Design av hagen i landet