En ung plante blomstrerStellar eller Stellate Pelargonium er en fantastisk plante, i motsetning til klassiske varianter, som fortsatt er anerkjent og verdsatt av de fleste produsenter.

Pelargonium Lotta Lundberg

Pelargonium Lotta LundbergBlomstrende terry Pelargonium Lotta Lundberg kan ikke overses. Som en lysende, rik rosa nyanse, samles de stjerneformede blomstene i avrundede tette blomstrer. Sterke brunaktige stilker stammer og uttrykksfulle med en mørk bladsone legger bare dekorativitet til denne variasjonen.

Blomstrende terry Pelargonium Lotta LundbergBusser kompakte, miniatyr, egnet for å holde i leiligheten, men vil ikke gå ubemerket og i hagen, i nærheten av en steinete høyde eller i en blomsterpotte.

Pelargonium Bronze Butterfly

Pelargonium Bronze ButterflyEn annen spektakulære Stellar – er en pelargonium bronse Butterfly, preget fargerike blomsterstander av stel blomster laks skygge og dekorative blader med krøllete mørkt område i sentrum av bladet bladet.

Delikat Pelargonium blomst Bronze ButterflyStellat-pelargoniet, inkludert dette interessante variasjonen, kan ikke forveksles med planter som produserer doble blomster, heller ikke med rosaceous eller tuliplikke-varianter. Formen til corolla er i dette tilfellet nærmest ankarn. Halv-dobbelte blomster består av pinnate, kutt langs kanten av laks.

Planten vil ha størst effekt ved planting på en blomsterbed i et godt opplyst sted, forsiktig pleie og beskjæring.

Pelargonium Richard Hodgson

Pelargonium Richard HodgsonKompakte busker star-sone Pelargonium Richard Hodgson nyte kjærligheten til mange fans av innendørs planter, variasjon, i henhold til dyrkere, og har innlemmet de beste funksjonene fra stel og klassisk plante.

Blomstrende stjerneformet sone pelargonium Richard HodgsonBuskene krever ikke omhyggelig omsorg og formgivning, selve planten gir laterale skudd og opprettholder en god form. Selv uten blomsterstand, ser buskene seg attraktive på grunn av de karakteristiske “stikkende” stjernene, med en mørk kontrastsone midt på bladplaten. Men med utseendet på blomsterstengler viser anlegget all sin sjarm.

Blomster i denne klassen av Pelargonium, som i bildet, har en kompleks farge. På en hvit eller rosa bakgrunn, som blir mer mettet til spissene av kronbladene, er lyse band, flekker eller svært store områder med rød eller karminsk farge tydelig synlig. På samme tid, som alle stjernene, er kronbladene til Richard Hodgson serrated. Corolla veldig luftig, terry med merkbare røde stammer.

Pelargonium Flecks

Pelargonium FlecksAnbud, skjelvende Pelargonium flekker – en miniatyr stjerneformet anlegg, tiltalende dyrker semi-doble blomster, stjernene i varm rosa-laks farge. Blomstens midtpunkt er uthevet, og til kantene på de figurativt utskårne kronbladene blir tonen varm, mettet.

Pelargonium Flecks i landskapsdesignPå en liten, godt formet busk, dekket med små blader, ser flotte, store blomsterknopper ut. Sorten er ikke lett, blomstrer lett og kaster ikke blomster i lang tid.

Pelargonium Gosbrook Robyn Louise

Pelargonium Gosbrook Robyn LouiseDverg Pelargonium Gosbrook Robyn Louise er det perfekte valget for et hjem. Liten ryddig bush av denne klassen av pelargonium, som i bildet, blomstrer rikelig og kan bli et pryd av noen vinduskarmen.

Velstelte busk av pelargonium Gosbrook Robyn LouiseAnlegget utmerker seg ikke av høye vekstnivåer, forsøker ikke å vokse opp, skuddene danner en tett viltvoksende krone. Bladene av denne sorten av pelargonium, som de andre stellarer, er seriøst forskjellig fra den avrundede løvverk av de klassiske zonalistene. Men dette legger bare til sjarmen til buskene, mens over dem vil det ikke virke som en dobbelrosa og lilla blomster. Et karakteristisk trekk ved coronas er en konkav petal som ligner en liten båt.

Pelargonium Hulverstone

Pelargonium HulverstoneI en rekke pygmypelargonium med stellatblomster kan man ikke legge merke til Hulverstone-sorten. Ikke bare det, Pelargonium Hulverstone ikke krevende å forlate, danner nesten uavhengig et kompakt krone, liksom skiller seg ut en lys, nesten gul, lyse blader, tvinge anlegget bokstavelig glød på terskel.

Dverg Pelargonium HulverstoneInflorescences av dette pelargonium er veldig myke, ligner hvite rosa pom-poms. Individuelle blomster er terry, med et blekere senter og lyse, gulrot-laks figured petals.

Pelargonium Elmfield

Pelargonium ElmfieldMiniature Pelargonium Elmfield pryder ikke bare knopper av mellomstore dyp rød flekkete med sølv striper og semi-doble blomster, men også en rik grønt bladverk med lilla flekker på hver av tennene.

Et meget uvanlig utseende av planten, og muligheten til å grene godt og ikke skynde seg med vertikal vekst tiltrekker dyrkernes dyrkede oppmerksomhet.

Pelargonium Kitbridge Vic Caws juni Patricia

Pelargonium Kitbridge Vic Caws juni PatriciaDwarfish, behagelig med lyse, skarlagede blomster Pelargonium Kitbridge Vic Caws Juni Patricia er et funn for en vinduskarmen. Å minne om “julestjerner” av blomsterstanden selv om sommeren vil ikke tillate deg å glemme din favorittferie, og bladverket, som viser alle tegn på dekorative i lyset, vil ta vare på vinteren.

Med god belysning på bladet er blader helt synlige flekker av sjokoladeskygge. Busken er lett formet og blomstrer.

Pelargonium Rushmoor Golden Ruffles

Pelargonium Rushmoor Golden RufflesSom en sann miniatyr vokser Pelargonium Rushmoor Golden Ruffles veldig sakte, gir villig sideskudd og rikelig blomstring.

Variasjonen kan rettmessig tilskrives variegated, da de små, gyldne bladene på pelargoniet i solen viser en mørk oransjebrun sone. Inflorescences er delikate rosa-laks stellate blomster med langstrakte kuttet petals. Fargen på corolla er ikke ensartet. Til midten og langs kantene av bizarre buede kronblade, mister fargen sin intensitet. I midten av blomsten er det lyse oransje stammer.

Rushmoor Golden RufflesSorten er ideell for hjemme voksende og vil lett bli plassert på vinduskarmen.

Pelargonium Starstorm

Pelargonium StarstormPelargonium starstorm med en overflod av flekkete farger av terry – en velsignelse for bønder som ikke har ledig plass for blomsterpotter, men ønsker å få denne uvanlige planten. Buskene av denne sorten er svært små, godt forgrenende og upretensiøs.

Uvanlige blomster av Pelargonium StarstormBlomstringen av dette pelargoniet kan kalles rekord. Snøhvit, med skarlagen flekker og striper, blomstene veksler med nesten helt røde corollas, som bare legger til buskene en ekstra sjarm.

Pelargonium Vancouver Centennial

Pelargonium Vancouver CentennialDen uvanlige variegated Pelargonium Vancouver Centennial er ikke lik noen av de beskrevne plantene. Noen av blomsterhandlerne anser det for å være den viktigste fordelen med de elegante blomstrende paraplyene med skarlet små blomster i form av anasjer. Og noen som de lyse burgunder-violette bladene med en grønn kant på kanten av platen og langs venene. Blomsten er rikelig lang, og løvverk, og i det hele tatt, året rundt, gleder øyet.

Variegated Pelargonium Vancouver CentennialPelargonium danner ryddige busker som ikke krever lang formasjon og i solen viser all sin verdighet i full kraft. Sorten er egnet for husdyrbruk, og for planting i hagen, for eksempel, som kantspor. Lyse flekker mellom steinene eller mot bakgrunnen av prydbusker og nåletrær.

Video om stjernene Pelargonium Bortwood