blomsterbeds med nåletrærBebyggende planter brukes som landskapsarbeid av smug, vinger, gårdsbruk. Koniferer har en rekke fordeler over andre planter.

Fordeler med blomsterbed av barneplanter:

 • Den største fordelen med en blomsterbed med nåletrær er det eviggrønne utseendet når som helst på året. Det er nok å se på bildet av blomsterbedene av barneplanter for å sikre at dette postulatet er riktig.
 • Tilgjengelighet av blomsterbeddesignutvikling og etterfølgende forberedelse til planting;
 • Lett og lett å ta vare på blomsterbedet med nåletrær;
 • Mulighet for bevaring av plantasjer i blomsterbed i flere år. Barneplanter er hovedsakelig flerårige planter og krever ikke årlig fornyelse;
 • Lagring av materialkostnader for opprettelse av blomsterbed og omsorg for det;
 • Sparer tid for å opprettholde utseendet på sengetøy av nåletre på riktig nivå.

Valget er gjort, det er på tide å begynne å danne en blomsterbed av nåletræer. Denne prosessen består av flere stadier.

Arrangement av blomsterbed fra barneplanter:

 • Utvikling av blomsterbeddesign med nåletrær;
 • Utvalg av nåletrær;
 • Studie av blomsterbedssystemet fra barneplanter;
 • Forberedelse av jord under sengen;
 • Plantering av barneplanter selv.

Til tross for rikheten i valget av nåleplanter, er det i liggende design ensartede prinsipper for dannelse av blomsterbed fra barrträd.

Prinsippene for nåleblomstersdesign:

 • Prioritet er gitt til stunted og kompakte planter;
 • Spillet er basert på et spill av kontrast av form og farge;
 • På bakgrunn av bakketrærplanter plantes langsomt voksende dvergbomber;
 • Som en base for blomsterbedet er en plen og et alpintall;
 • Tilsetningen av nåleblomstene er steiner;
 • Dekorasjon til sengen av nåletræer er valgt bark.

Etter disse prinsippene kan du unngå mange vanlige feil ved amatørgartnere. For eksempel plantes planter uten å ta hensyn til evnen til videre vekst og for nært avstand fra hverandre. I fremtiden, fører dette til det faktum at noen av dem vokser ganske raskt, stenge en tilgang til sollys for andre planter og til og med leiligheten huset. Som et resultat blir disharmoni i plantens størrelse merkbar, og det generelle utseendet til blomstersengen mister sin opprinnelige sjarm.

Foto blomst senger fra barneplanter

Som grunnlag velger senger av nåletræer furu, gran, gran eller enebær.
Busker, kombinert med bartrær er Rhodondendron, berberis, lyng, spiraea, Eric, bokser-trær.
For sammensetningen er også egnet for flerårige urteaktige planter, slik som korn, bregner.
Som ground planter mønster danner senger er valgt phlox, timian, mosdyr, Ajuga reptans, sedum.
Kombinasjonen av planter i blomsterbed med bartrærfoto illustrerer bedre enn noen beskrivelser.

Ordningen med blomsterbed fra barneplanter

Når du forbereder jord under sengen, bør du huske på at egenartet av barneplanter er deres upretensiøsitet og evnen til å slå rot i noe land. Likevel vil det være mer rimelig å ta vare på jorda på forhånd og blande bladet eller bakken, legge torv og sand til dem. Også egnet er spesielle blandinger for barrtrær, solgt i butikker for gartnere.

Gruene under plantene blir utgravet ca. 60-70 cm dyp og foret med forberedte jordblandinger. Som en drenering, brukes småstein.
Etter planting av barneplanter, er det nødvendig å komprimere jord og mulch. Om nødvendig kan du legge til et ekstra lag av bakken.

Ordningen med en blomsterbed fra barneplanter utgjør som regel 12 varianter av registrering. Hver gartner, enten amatør eller profesjonell, kan utvikle sin egen sammensetning. Men før du fortsetter til dette, er det tilrådelig å bli kjent med deres hovedarter.

koniferer langs gjerdet

 1. kompakt. I denne ordningen, forgrunnen utfelt kyst einer, plassert i midten av fjellet furu senger og vestlige thuja. Funksjonen i denne sammensetningen er liten, slik at den kan ordnes langs gjerdene, og dermed til deres zadekorirovat.
 2. større. Blomstrengen er ideell for store rom og ligger vanligvis i områder ved siden av gjerder. I denne sammensetningen, langs gjerdet er plantet to varianter av Juniperus, og foran dem – den vestlige arborvitae, på sidene har einer, i midten av – fjellet furu, berberis og igjen einer, men skjellete, og deretter langs kanten – einer horisontal 2 arter;
 3. horisontal. Dens funksjon er det obligatoriske kravet til en flat flat overflate for planting. I sin opprettelse bruk 3-4 typer junipers, for eksempel støpt jomfru, Prince of Wales, Andorra Compact;
 4. Blomsterseng i skogstil. Lar skape inntrykk av et naturlandskap. For en slik naturlig blomst seng er ideell for fjelljærer og furu fjell, samt kanadiske og felles gran.

Video: barneplanter for alpine lysbilder