vakker kombinasjon av steiner og planterPlanter og steiner passer perfekt sammen med hverandre, så det er verdt å markere i hagen din et lite hjørne for steinhagen. Noen planter for alpinsliden, bilder og navnene deres, vil du se i denne artikkelen. Vårt utvalg vil hjelpe deg å gjøre bakken original og lys, det vil være den beste dekorasjonen av hele nettstedet.

Dekoration av lysbilde med egne hender (bilde og diagram)

design av alpine gazebosFørst og fremst er det nødvendig å merke konturer av fremtidens steinhage, for å fjerne ugress og gresstorv. Etter det inne i disse konturene er det nødvendig å lage en liten hakk i bakken og for å danne hele volumet av fremtidens steinhage. For dette brukes ikke bare store steiner, men også murstein, byggavfall, grus. Først legg de største steinene, så små, dekket av sand og jord.

Når jordlaget settes, må du fylle alle depresjoner med samme jord, og deretter legge til et annet 20 cm lag jord, plantene dine vil vokse på den. Deretter legger du alle de gjenværende dekorative steinene.

Alpine helling arrangement ordningenEn klar lysbilde helles, hele konstruksjonen koster to til tre uker, du kan mer, hele tiden må du aktivt luke ut ugresset. Etter det blir planter valgt for alpintegningen, de ser på bildet, skriver ut navnene på varianter de liker og kjøper dem i spesialforretninger. Alle planter plantes enten i vår eller tidlig høst, som regel i september. Plasseringstidspunktet avhenger av når du vil kunne forberede basen til steinhagen.

Kriterier for å velge planter for alpinhøyden

valget av planter for alpine bakkenDekorative planter for åsen er valgt i henhold til visse regler, de er ikke komplekse, du kan selv mestre denne enkle vitenskapen. Over kan du se bildet – dekorere Alpine Hill med egne hender. Den tradisjonelle klassiske tilnærmingen sørger for tilstedeværelsen på bakken av flerårige planter som vokser vilt i høylandet. Disse er undersimulerte eksemplarer, hvor en liten og kompakt busk, som ikke passer til bakken, og tilstedeværelse av fuktighet. Disse artene er som regel vinterharde, de er motstandsdyktige mot vindkast. Eksempler er planter som dryad, shilolist phlox, timian (både krypende og vanlig, og alpaca alpaca.) Du vil også se noen blomster for alpinhøyden i artikkelen.

Related  Landskapsdesign av nettstedet vil pryde Judas fantastiske tre

Nesten alltid i åsene er det undersized nåletrær, noen ganger løvrike busker, blant annet er det bedre å velge sakte voksende varianter. Blant løvfisken på Alpine lysbildene ser bra ut:

  • Kort stekt bjørnebær, hvis frukter og fargede lyse blader pryder bakken til sen høst;
  • Japansk lav kvede;
  • noen varianter av cotoneaster.

Sammen med dekorative steiner danner de grunnlaget for hele sammensetningen. Men nylig på Alpine-høyden kan man også møte annualer, som har en lang blomstringstid, steppe gress og pæreagtige seg. Sistnevnte revitaliserer åsene på våren og vær så snill og vær så snill med blomsterkulturene. Disse kan være crocuses, snowdrops og liljer av dalen, ornamental løk og påskeliljer, undersized varianter av tulipaner og cyclamen.

De mest populære blomstene til Alpine-høyden

Vi bringer deg oppmerksom på noen navn og bilder av populære planter for alpine bakken (blomster – stauder).

Iberis

IberisIberis ser veldig bra ut på toppen av bakken, det finnes varianter som ikke vokser mer enn 10 centimeter i høyden. Planten blomstrer rikelig med snøhvit gardiner i sen vår eller tidlig på sommeren.

edelweiss

edelweissDen berømte fjellblomsten, sang i litteratur i naturen, vokser på utarmet leirejord. En slik plante på en alpinhøyd er en blomsterkulturs stolthet, særlig siden den er oppført i Den Røde Bok. Imidlertid er det mulig å dyrke denne blomsten uavhengig av vanlige frø, og deretter forplantes på vanlig måte (frøplanter).

Edelweiss er solopphold og tolererer ikke skyggelegging, som i naturen vokser disse plantene på toppen av fjellene. For en bedre vekst av eksotisk blomst, bør en spesiell, utarmet jordblanding med finkornet sand og små småstein utføres.

Så, å velge blomster for alpine i mange år, kan du ikke ignorere denne vakre prøven, som dessuten kan vokse på ett sted opp til 20 år.

Related  Lanserer plen og gresspleie

Molodilo (steinrosen)

Molodilo for Alpine bakkenDenne planten ligner rosetter, som består av kjøttfulle blader av alle størrelser og former. Ulike varianter varierer i farger. Det finnes mange arter og varianter blant de flerårige blomstene til alpina, rosettene er burgunder og sølvgrønne, du kan velge flere forskjellige prøver samtidig. En upretensiøs plante kan tilpasse seg alle levekår og okkupere det mest ubehagelige stedet, blant annet sprekker mellom steinene, som er ideell for en alpintegning.

Armeria havet

armory sjøfarligDenne planten er ikke redd for kulde eller tørke, men liker ikke vannlogging. Små busker, kan slippe ut ti tønner, i hvilke kuleblomstrer. Armeria er fortsatt bra fordi det blomstrer i svært lang tid, praktisk hele sommeren, men vi må ikke glemme å fjerne gamle blomsterstand, ellers vil det forsvinne.

nelliker

nelliker blågråFlerårige nelliker er veldig gode på alpinhøyden, forresten i villdyr vokser de godt i fjellet. Sannsynligvis, derfor er anaer fra alle flerårige blomster til alpinskyen den mest populære. Det finnes mange egnede varianter, for eksempel urt, kortstammet, sisaya og også grå-blå, som du går til bildet over. Carnations blomstre hele sommersesongen med lyse blomster, slik at de utstråler en behagelig krydret aroma.

Khvoyniki – grunnlaget for alpinhallen

nåletrær på Alpine bakkenFørst og fremst vil jeg fremheve de mest spektakulære plantene, for eksempel er det en dverg sort av norsk gran, det vokser til og med i potter, og dette er en ekte perle på alpinhallen. Også overraskende vakker er den gråtende granen, den er mørkegrønn med en gul tinge, og de lange grenene bøyer seg ned til bakken.

Når du oppretter en alpintegning, gjør du ofte feilen ved å bruke avkortede trær av tradisjonelle høye nåletrær. Hvis du nøye vurderer bildene på Alpine-bakken med egne hender, så vil du legge merke til at det bare finnes varianter av dvergplanter. Alle planter som i naturen må være store, vil prøve å bli dem.

dverg furu NevakiHer er noen arter og varianter av dvergetaber:

  1. Nevaki – japansk furu, som refererer til ekte bonsai, naturlig, dwarfish. En av varianterne er på bildet ovenfor. Hvis det er kuttet, vil det ta noen form.
  2. Pine Nana, veldig fluffy mørkegrønn.
  3. Pander Pine, også veldig fluffy med store nåler, vokser selv uten ly, selv om det kommer fra varme steder.
  4. Velda – krypende arter av furu, skudd vokser bare horisontalt. Det må kuttes, ellers tar det tre meter i en sirkel.

Related  De helbredende egenskapene til nasturtium, samt kontraindikasjoner

Du kan ikke glemme krypende varianter av junipers, de er uerstattelige på Alpine Hills.

Så, hvis du vil skape et virkelig spektakulært lysbilde, så se et bilde av blomster til alpinhallen, husk navnene på plantene du likte og videresende, for årsaken! Du kan lage et alpintegulv med egne hender uten alvorlig økonomisk eller midlertidig avfall, og det vil ikke ta mye plass. Selve prosessen med å skape den er veldig interessant, og resultatet overstiger alle de dristigste forventningene.

Hvilke planter er det nødvendig for alpine lysbilde – video