Hibiskus av Syria på bakgårdenKultiverte tropiske planter forbløffer med sin skjønnhet. Hibiskus syrisk brukes spesielt ofte i gartneri. Den har en relativt høy frostmotstand. I de sørlige breddgradene i landet dvale i trehvite uten ytterligere ly. I nord forløper anlegget og risikere frysing om vinteren. Men allerede i Kaliningrad og i forstedene, er den syriske hibiskus brukt i hagearbeid.

Funksjoner av dyrking av syrisk hibiskus i midtbandet

Biologien til planten er slik at de doble former av blomster oppnås som et resultat av utvalgsarbeid. Derfor er en enkel inflorescence et tegn på større motstand mot frostig vintering. Hibiskus kan overleve en kortsiktig temperaturfall til -20 uten ly. Slike forhold kan kun garanteres i de sørlige regionene. Derfor bør vinterhibiskus syrisk i forstedene i friluft være under en beskyttende struktur.

Vokser av hibiskus i midtstripen i RusslandEtter vintering vil de første skuddene vises når den gjennomsnittlige lufttemperaturen i en dag er opprettet innen 12-15 grader. I forstedene – dette er slutten av mai. Etter at anlegget våkner opp og kjører trunker, tar det 3 måneder å blomstre, dette er biologi. Skjønnhet vil dukke opp i august, og vil glede deg i september dager før frost. Videre vil guling og forberedelse av anlegget for den nye vintersesongen følge.

Hibiscus blomstrer i slutten av augustAlt dette indikerer en annen måte å hagearbeid med tropiske blomster. Hvis over en gruppe planter på våren skal bygge et drivhus av polyetylenfilm, vil jorden varme opp raskere, og vegetasjonen begynner tidligere. Dermed er det mulig for naturen å vinne tilbake til to uker og få hibiskus syrisk, som på bildet.

Oftere i midtsonen og nordområdene dyrkes tropiske planter i containere. På territoriet plasseres de i enkelt- eller gruppeplasser.

Beholdere kan bli gravd i bakken eller installert på overflaten. Etter dannelse av knopper kan beholderen ikke flyttes eller roteres.

Related  Beskrivelse av varianter av enebær for å hjelpe dacha

Vinterlagring av syrisk hibiskus utføres ved lave temperaturer på 5-15 grader. Ved å skape forhold for utvikling, kutting og fôring av planten, kan den holdes i et badekar i opptil 20 år. Under slike forhold er det mulig å dyrke de vakreste terryvarianter av blomster i Sibir.

Utvalg av hibiskus syriske bilder

Hibiscus syriske ArdensUbeskrivelig skjønnhet av blomster er bedre å se. Planter i midtsonen vokser opp til en og en halv meter. Beskjæring kan brukes til å passe til ønsket form.

Hibiscus syriske Ardens (lilla). Busken er kompakt, alltid terry, med blomstrer fra rosa til mørk lilla blomster. Det vokser godt i Ukraina med minimal ly.

Hibiskus syrisk Rosenthus Plentus – lövbusk. Bladene er hakket stort. Om vinteren er det nødvendig med ly. Det er også dyrket som en innendørs plante.

Hibiscus Syrian Blue Chiffon er fortsettelsen av “chiffon” serien. Denne klassen skiller en ren blå farge, som blir blå uten lilla blanding. Det er få slike blomster i naturen. Blå Chiffon er en nyhet av sesongen.

En rekke farger og nyanser av hibiskus gjør det til et ønsket ornament i enhver hage.

Hibiskus syrisk – planting og omsorg

Rikelig blomstring av hibiscus i hagenFor å vokse hibiskus i friluft i midtbåndet, er det nødvendig å skape gunstige forhold for utviklingen av planten. De trenger:

  • lys, næringsrik, drenert jord;
  • Vanlig vanning med mykt, varmt vann etter behov
  • balansert gjødsling med mineral og organisk gjødsel;
  • Stedet er solrikt, men dekket av vind og direkte stråler.

Og et vakkert tre trenger kjærlighet. Jo mer han er besøkt og snakket med, jo mer blir han vakrere. Men for å nærme seg det er det nødvendig med en bue for å løsne bakken. På morgenen eller om kvelden, i kjøligheten, dryss bladene med en varm dusj. På samme tid for å se om bladlusen kom. Hun vil forlate krøllete knyttneve i stedet for vakre blader om tre dager.

Related  Typer ornamental grasses og deres bruk i landskapsdesign

Frø av hibiskusEtter beskjæring av gamle kvister kan de legges i en bøtte med vann og få et fantastisk plantemateriale om en måned. Du kan plante planter som har overvintret i potter i et varmt rom. Og du kan lage et barnehage i det åpne. Bare på høsten vil unge planter kreve spesielt forsiktig oppvarming. Fra hvor stiklinger vokser, avhenger blomstringen. Etter en varm vinter vil de blomstre det neste året. Etter kennelen – 3 år vil vokse opp.

En interessant metode er dyrking av syrisk hibiskus fra frø. Slike reproduksjon kan gjøre gledelig mottak av en ny blomst, som avviker fra å sitte ved siden av og delta i pollinering. Makhrovost frø sendes ikke, bare fargen. Derfor brukes denne metoden oftere av oppdrettere. Spesielt siden den unge plantingen når blomstringen går inn etter 4-5 år.

For frøgjengivelse, legges stratifiserte frø i en stimulator og spres før de peker på et varmt sted.

På det forberedte underlaget i separate briller så på solsikkefrø. Du kan så i en bolle, men da må du dykke etter det andre bladets utseende. Barna skal vokse opp på et varmt, lyst sted.

Vennlig skuddMed tilkomsten av det sjette bladet fra frøplanter begynner å danne en busk, klemmer toppene. Etter hvert som omlastingen blir, blir unge hibiscuser transplantert til nye retter, matet og igjen for å tilbringe vinteren i et kjølig rom. Det neste året arrangerer planter fra frøene et permanent sted.

Video om planting og omsorg for hibiskus syrisk