Ducklings fra inkubatorenHvis pattedyrene sitter på murverket på forskjellige tidspunkter, gjør den kunstige inkuberingen mulighet for samtidig uttak av et stort antall jevne, sterke andringer. Før du legger andaegg i en inkubator, hjemme må de samles inn, lagres og kasseres. Bare i dette tilfellet vil innsatsen være verdt.

Les også: riktig inkubasjon av kyllingegg og temperaturregimet!

Innsamling og lagring av andeegg til inkubatoren

Duck eggEn høy andel av levende kyllinger vil bli utgitt bare hvis reglene for innsamling og lagring av egget respekteres, samt hvor nøye husets eier holder rent.

For å unngå utseendet på mugg, parasitter og andre infeksjoner, blir kullet i reiret skiftet hver dag. Det er mer praktisk å gjøre dette om kvelden, og fra tidlig om morgenen for å begynne å samle andeegg til inkubatoren. Hvis en ny egg faller på overflaten av bakterier inseminasjon, alle patogener som er skadelige for de fremtidige kyllingene flora gjennom porene i skallet blir inne i en fuktig varme omgivelser.

I den varme sesongen, når eggene ikke er truet av hypotermi og død av embryoer, samles de hver time. Men kaldere på gaten og i fjærfehuset, jo oftere bør fjærfemannen inspisere lagene av lag.

Umiddelbart etter innsamling blir eggene ikke vasket og ikke i noe tilfelle skal ikke rengjøres ved hjelp av mekaniske midler som kan skade integriteten av skallet, og dyppet i en antiseptisk løsning. Inntil et tilstrekkelig antall egg er samlet, plasseres de på skuffene med en skarp ende ned, vertikalt eller svakt tiltet.

Hold eggene på ender på et kjølig stedLagring anden for inkubasjon i en inkubator ved en temperatur på kanskje bare 10-15 ° C og 75-80% relativ luftfuktighet er ikke mer enn 8 dager, eller betydelig redusere prosentandelen av produksjonen og mottas vil være svake kyllinger.

Related  När ska man avstå kaniner från en kanin – råd till nybörjare

Duck egg utvalg for inkubering

Inkubatoren skal bare motta utvalgte egg, som kan identifiseres i riktig form, fravær av vekst eller krusninger på skallet. Duck egg bør være omtrent samme størrelse, glatt og rent.

For å støtte korrekt valget, hjelper translucensen. I løpet av denne fremgangsmåten, lett å identifisere mikroskopiske sprekker, ujevn skallet, kast infertile, gamle eller ikke-levedyktige egg av andre årsaker, slik som mørke flekker eller mugg på innsiden av eggeplomme med en søl.

Kontrollerer egget til kyllingerGjør anstendig å komme inn i inkubatoren av andeegg hjemme, du kan se det:

  • eggeplomme ligger strengt i sentrum;
  • proteinet inneholder ikke utenlandske inneslutninger og er helt gjennomsiktig når det er synlig;
  • Luftkammeret inne i egget har små dimensjoner og ligger like under stumpe apex eller ved siden av det.

Inkubasjon av andeegg hjemme

Korrekt legging av eggDuck egg i inkubatoren er plassert med en spiss ende nedover med en liten tilbøyelighet. Hvis det er en tilbaketrekking av muskene, så plasseres egget på skuffen horisontalt. Dette vil sikre rask utvikling av fosteret og en større prosentandel av uttaket.

I inkubatoren, der det er en rotasjon av skuffene, er det bedre å forsiktig feste eggene i beholderne.

Alle tiltak som er nødvendige for å fjerne andaegg i inkubatoren hjemme, er gitt i tabellen. Som det er lett å se, faller temperaturen gjennom hele inkubasjonsperioden gradvis, og fuktigheten tvert imot øker.Duck egg inkubasjonstabell

Dette skyldes det faktum at når embryoet utvikler seg i midten av syklusen begynner egget selv å frigjøre varme inn i atmosfæren. I tillegg til å opprettholde den optimale temperaturen for andegg, overvåker inkubatoren fuktighetsnivået.

Jo nærmere tidspunktet for pecking av kyllingene, jo større er fordampningen av fuktighet som trer gjennom porer på skallet utover. En ukontrollert prosess truer embryoens død, og det kan forebygges og avkjøles ved regelmessig sprøyting.

Vanning bruk rent vann eller en svak oppløsning av kaliumpermanganat, som sprøytes fra den femte dag av inkubasjon to ganger om dagen i løpet av ventilasjon.

Related  Dekorative hjemmelagde kaniner dekorerer livet ditt

Vanligvis blir eggene fuktet

  • fra 1. til 14. dag – 37.5-38.0 ° C;
  • fra den 14. til den 21. dag – 38,0-38,5 ° C;
  • fra den 21. til den 26. dag – 38,5-39,0 ° C.

På en kontinuerlig måte overføres eggene kontinuerlig til overføringen til utmatingsbrettene. Gjør dette fra 4 til 12 ganger om dagen, avhengig av utformingen av inkubatoren og inkubasjonsperioden.

Eggene kontrolleres jevnlig for utviklingFor å kontrollere eggene i inkubatoren for tilbaketrekking av ællinger, blir de utsatt for translucens hjemme den 8., 13. og 25. dag. Egg, der ingen tegn på utvikling er sett, har alle symptomene på ødeleggelse, fjernes.

Hvis eggene er lastet med muskene, må fjærkræren vite at inkubasjonen vil ta litt lengre tid. Vanligvis kommer ørn i inkubatoren etter 33-36 dager.

Tabellen viser hele syklusen for å unngå legging av egg inntil nestingen av muskekanikkene.Syklus med omsorg for and-egg

Duckling i en inkubator hjemme

Ved de første tegnene på nakleva blir eendegg overført til utmatingsbrettene. Her legges de ut horisontalt. De første kyllingene vises på den 26. dagen, sistnevnte går ofte til begynnelsen av den 28. dag.

Den første andingen klekket utNår enebarns konklusjon i inkubatoren starter hjemme, som i tilfelle av gusat, er det viktig å sikre god ventilasjon og overholdelse av temperaturregimet. Utsatte nestler overføres til tørre ventilerte rom med en temperatur i størrelsesorden 20-24 ° C. Her må ildene tørke ut. Etter fullføring av tilbaketrekningen, er fuglen sortert og om nødvendig avvist.

Vekten egnet for videre vedlikehold og dyrking av ællingen avhenger av størrelsen på egget, med svingende svingninger innen 55-70 gram. I en alder av tjue ankler fra inkubatoren står godt på føttene, er de mobile, avviker i god appetitt og dekkes av jevn kvalitet. På eksamen, ta hensyn til renhet av øyne og nebb, har forsvunnet og har med hell helbredet og navlestrengen stramt, ikke hengende mage.

Related  Hva tiltrekker inkubatoren Nesushka fjærfe-oppdrettere-elskere

Inkubasjon av andegg – video