Et par muskåderLandsbyen er alltid fylt med ulike husdyr. Avl av muskeneder er gunstig av mange grunner. Stille fugler om sommeren, blir halvparten av fôret myntet av fritt beite. Betingelsene for vedlikeholdet er en liten dam og en grønn plen om sommeren, en varm vinter om vinteren. Slaktvekten er nådd før den første smeltet, 13 uker.

Opprinnelse og funksjoner av rockinnhold

Lykkelig andfamilieTreendene, og det var slik de ble kalt av de gamle aztekene, de tammet. Fuglen har fått andre navn fra folk:

  • muskus, for en bestemt lukt fra veksten rundt øynene;
  • dempe, for hans manglende evne til å rope høyt;
  • Indotka – en and fra indianerne.

Muscovy duck varierer likestilling. Hun har et bredt bryst og korte ben. Fuglens vinger er meget kraftige med vakker fjerdedel. De kan være hvite og sjokolade, det er til og med blå og tofarget, variert.

Eienes fortrinn blir referert til som:

  • upretensiøs i valg av fôr;
  • de arrangerer ikke støyende demontering med andre innbyggere på gården;
  • kan uten vann
  • sjelden bli syk.

Til de krav som må følges under forholdene for vedlikehold av ender, bør tilskrives – ikke tillat fuktighet i rommet og plass – en kvadratmeter for 3 personer. Men selv om vinteren skal snøfugler ta solbad hver dag i en halv time. Ved leggingen av egg i april er det nødvendig å skape, ved lynnedslag, en 16-timers lysperiode på dagen. Det er ikke lenger mulig, kannibalisme våkner i forhold til luktede ørn.Musky ducks for en tur om vinteren

Den innenlandske muskiske anden er verdsatt for sin rolige natur og upretensiøsitet i mat. På kort tid vokser duckler, og fra tre måneder kan familien gi ømt kostholdskjøtt. En voksen drake veier 6, en ildling – ca 3 kg. De er ikke fete, de har rødt kjøtt.

Feature Indotok er evnen til å svelge alt som glitter. De kan samle skarpe glassfragmenter, spredte skruer, og deretter lider av obstruksjon. Der det er Indots, må det være renslighet.

Egg har indoutok store, opp til 85 g vekt. De er gjennomført i to perioder, vår og høst. Under skallskifte ender hviler. Alt du kan få 70-100 egg per år. Til befruktede egg, hunnene på 4-5 trenger en drake. Muscovy ender er avlet fra fjærclutchen, og, før tatt egg for inkubasjon, jo større prosentandel av produksjonen. Inkubasjon varer 32-35 dager under høne. Inkubatoren er nødvendig å følge noen triks for å få mindre starvelings, men det ser mer enn menn, noe som er bra for avl ender for kjøtt.

Related  Hur man håller en laghöna hemma?

Rom for vedlikehold av muskeneDet er viktig å vite, om sommeren vil muskler eiere ordne innhold i en lys baldakin med logger for natten. Om vinteren må du ha et rom med varmt tørt søppel og reder. Temperaturen på innholdet bør ikke være lavere enn 15, for ørn over 20 år C. I varmt vær bør fuglene plukke gress, alt som kryper i det, og ta ut duckweed, larver og krepsdyr i nær vannreservoaret. På grunn av dette spiser muskanten i hjemmet opptil 50% mindre matranter.

Betingelser for å få et søppel hjemme

For å få ildene ta de befruktede eggene fra murens første dager. Det er nødvendig å velge egg som er fulle av eksterne attributter. De skal være rene, karakteristiske form og omtrent en vekt. Materialet inkuberes i 2 uker, lagret ved en temperatur på 11 Fra din side. I dette tilfellet, fra tidligere egg, lukkes ildene raskere.

Duck avl med ender

Legge egg av muskeneMed naturlig oppdrett er det best å skille moren. Draken og 3-4 ender bringes inn i det forberedte separate rommet. Kreves for å lage bortgjemte steder og etterlate tørre blader eller savsmuld.

Nedrivne egg kan ikke røres. Fuglen selv vet hva de skal gjøre.

Muskene er gode høner, de setter seg ned på reden når mer enn 10 egg samler seg i det. Utviklingsperioden for embryoen er 32-35 dager. I løpet av denne tiden vender andemoren gjentatte ganger eggene, sprinkler dem med vann, bringer inn en nebb fra troughet, fjerner et tykt lagret skall, slik at luft kommer inn i kammeret. Under slike forhold er utbyttet fra murverket ca 90%.

Duck klekker ut engerDe første frigjente ildene, når de oppdretter med en muskemykke, uten hjelp av en person, kan fryse eller dø av sult. Den squatter fortsetter å sitte, ikke betaler oppmerksomhet til barna. De bør deponeres i en varm boks med oppvarming glødelamper, la tørke og lære å peck. Ducklings kan bare ta mat på farten. Derfor krummet egget, hardkokte, på baksiden av kyllingene. Ankene beveger seg, maten ruller ned, og barna får det på høsten. Så lærer de seg å spise den første dagen.

Related  Foto og beskrivelse av honningbi-arter

Musky and med ørnEtter 35 dagers inkubasjon fjernes egg med uutviklet embryo, og anda vil ta en brød. For dette, tørkes opp og oppvarmede engler på kvelden igjen festes til anda. Om morgenen fører hun ankene til gården, og i en uke vil de allerede bade. Før dette smører morandene dem forsiktig med fjær med fett, slik at kyllingene ikke blir våte og drukner.

Duckling i en inkubator

I en forvarmet til 38 graders inkubator i horisontal posisjon, legges de største eggene på 5 timer – middels og etter hvert – lite. To ganger om dagen er det innebygde materialet sprinklet med en lett rosa varm løsning av kaliumpermanganat for avkjøling og akselerasjon av stoffskiftet. Våtegg tørkes med servietter, og fjerner topplaget med tykk peeling i stedet for mantelen. For avkjøling kan du bare åpne lokket i 30 minutter, antok høna gikk for å spise.

Deducing muskugene i en inkubatorEggene skiftes automatisk eller manuelt. I dette tilfellet, for å gjennomsnittlig utviklingstemperaturen, må koblingen byttes på plass, skifte de ekstreme eggene til midten. Temperaturen i kammeret blir gradvis senket, kuppene er laget i en viss grad, ifølge tabellen. Inkubasjon av muskeneender varer 32-35 dager.

De første ekkene i muskantender klekket ut i inkubatorenEtterpå er broen plassert i en broder og arrangert for grooming. Spesielt ansvarlig for de første 10 dagene. Ducklings blir lært å mate gradvis. Ikke vær redd for flytende søppel, dette er den særegne kjærligheten til Indotec.

Ved oppdrett av muskene i hjemmet, kan du ikke sprenge eendinger til vannet. De vil bli våte og drukne.

For dyrking av kvinner fra fem måneder er det nødvendig, til tross for naturen, å forlenge lysetiden på dagen, og gradvis forberede dem på oviposisjon. På våren skal lengden på dagen være 16 timer. Da vil produktiviteten til hunnene og deres fulle befruktning gjøre det mulig å skaffe seg et sterkt avkom av muskugoder når de dyrker seg hjemme.

Related  Egenskaper av rasen av Peking duck og finheten av sin avl på private gårder

Ved fôring av unge dyr til kjøtt er det nødvendig å skape forhold for rask vekst. Det er økonomisk gunstig å mate i 13 uker, eller før begynnelsen av smelting. Når en fugl mister en fjær, stopper vektøkningen. 60% av husdyrene er garanterte draker, de vil få 3 kg av vekt innen 13. uke. Det gjenværende antall kvinner kan overføres til vintervedlikehold, og kok til vårbønden.

Subtilitet av avl av muskugoder – video