Når kaninene spiser all sin egen mat, blir de cededBegynnelsen av kaninoppdrettere i arbeidsprosessen står overfor mange spørsmål og tvetydigheter. Ønsker å få maksimalt ut av den kvinnelige avkom trenger å vite hvordan du skal og når avsettes på kaniner kanin, for ikke å skade de yngre elevene. De plant kaninene på forskjellige måter. Alt avhenger av teknikken for voksende kaniner.

To metoder for voksende kaniner blir oftest brukt:

 1. 28-dagers avspenning av søppel fra moren.
 2. Etterlater på dag 35-40.
 3. Spenning i 40-45 dager.
 4. 56 eller 60-dagers avvenning fra moren.

Etterlater seg i 28 dager

Nyfødte babyerMånedlig kanin er best igjen med kaninen. Fordøyelseskanalen deres har nettopp begynt å tilpasse seg gårdens fôrbase. Ta kaninene ut på dag 28 bare hvis hanen dekket kaninen neste dag etter kjønn. Gjerdet for en slik dag må utføres, slik at 2-3 dager hviler på kaninen til neste kull. Dette alternativet er mindre gunstig når avlskaniner. I denne alderen bør normalt utviklede unge har en vekt på ikke mindre enn: egoistisk og ned steinene – 350-550 g kjøtt og egoistisk rase – 450-650 g, biff raser – 500-700 g Mens den franske sau anses normen, og 650 g enda mer.

Og selv om nyfødte kaniner er nakne og blinde, men allerede på 17-20-dagen, prøver kaniner allerede vegetativ mat. Amning varer for kvinner varer ca 12 uker. Det er derfor du trenger å ta vare på den myke matningen i kvinnens matere. Dette skyldes at når kaninene begynner å forlate rede, vil de etter imitere sine mødre spise fra materen. Inntil samme periode spiser de utelukkende på melk. Og i tretti dager har mageenzymene ennå ikke begynt å fungere ordentlig. Det er derfor ikke anbefalt å ta av kaninen i denne alderen. Det er også store metabolske kostnader hos kvinner.

På den 24 dagers dag er kaninorganismen bare 50% avhengig av kaninens melk. På dag 35 avhenger baby kaninen bare 5-8% av kaninens melk.

Spenning i 35-40 dager

Månedlig New Zealand rød kaninHvis du går ut på den 35-40te dagen, så er det ikke så mange fordeler med slike kaniner før den 28-dag gamle tatt bort kaninen.

Først må du overvåke før de 35-dagers kaniner ikke overvinner de neste dagene. Ellers vil det bli en sammenbrudd i magen, og diaré vil dukke opp. Følgelig blir neste del av fôret gitt etter å ha spist helt tidligere.

For det andre er kvinnene dekket på 10-20 dager. Jo senere, jo mer vil det slappe av fra borttagne kaniner.

Spenning i 40-45 dager

Hvit gigantisk alder 45 dagerUavhengig av betingelsene for avspenning, reduserer surheten i magen i de første 10 dagene hos unge dyr veldig sterkt. Dette er på grunn av nedgang i styrke av juice og forkjølelse symptomer i fordøyelseskanalen av unge dyr, som bare belest å venne seg til grovfôr.

Det er derfor den mest optimale er spenningsperioden i 40-45 dager. Kaniner er bedre på å bruke grønnsaker og andre matvarer. Først gir de mat slik de matet sine mødre i siste gang før planting. Overfør til en ny feed gradvis. Spesielt gjelder det grønne fôret.

Spesielt omhyggelig er det nødvendig å ta vare på kaniner i de første 1,5-2,5 måneder etter separasjon fra moren.

Broiler avl

Kaniner av den kaliforniske rasenNår kan du ta kaninen ut av kaninen til kjøtt?

Broileravl av kaniner er ferdig på 56-60 dager. I slike tilfeller blir de umiddelbart drept når de avventer. Du kan også vokse 15-20 flere dager før du slår på maten rik på protein.

Fransk kaninvekt om 2 månederSlike dyrking av kaniner hjemme er mest egnet for kjøttraser av kaniner. For eksempel, for den kaliforniske rasen eller den franske rammen. Det oppdages av kaninavlere at slike kropper inneholder mer protein og fett i sammenligning med kaniner på 4 måneder, som ble dyrket ved vanlige metoder. Dette skyldes det faktum at når kaninen trekkes av fra kaninen i denne alderen, øker det proteininnholdet i kroppen av nyfødte kaniner.

Metoder for jigging

Planting gjøres på følgende måter:

 • Gjør straks en planting av alle avkom;
 • Otozhennyh kaniner er periodisk tillatt til kaninen i flere dager;
 • Først plant sterke kaniner fra kaninen, og når det tok 2-3 dager å ta bort de svake, og flere syke kaniner blir holdt hos moren og lenger.

Alle kaniner er de samme i vekt og høydeDet tredje alternativet er fordelaktig når det er rikelig med melkutbytte hos kvinner. Den unge, igjen av avkom, har mer tid til å suge sin mor og er derfor sammenlignet med den første i utviklingen. Sterke kaniner, som først ble tatt bort, blir igjen til stammen i fremtiden, og sistnevnte slaktes for kjøtt.

Likestilling av kaniner, fra ett kull, er et utmerket tegn på homogene alle brystkjertler hos hunnen. Derfor, hvis avkomene er forskjellige i vekst, betyr det at de svakere blir plantet senere, og om nødvendig får de lov til moderen.

Hva gjør du når du planter?

Planter kaninene, fra kaninen, veier babyene. Del deretter i grupper etter vekt og kjønn. Med slik sortering av kaniner vil de kunne dyrke dem alle.

Bærbar bur med fugl for å fange unge dyrBure for jigging har 3-5 hoder. Mindre enn 7. Du kan transplantere 10-15 kaniner i gruppe aviærceller. Det er ikke anbefalt å plassere i ett bur avkom fra forskjellige søppel. Hvis dette ikke kan unngås, blir gjenplantningen fra andre kull gjort i et ukjent bur for begge kyllinger. Hvis det er kamper, sitter fighters alene.

På den tredje måneden plantes avlsmannene en etter en per bur, avlshunnene – 2-3. Alle andre er plantet på 6-8 på innkapslinger og 2 – i bur til basebesetningen.

Så spørsmålet: “Når skal du plante kaniner ut av en kanin?”, Har flere svar.

Oppsummer dem kort:

 1. På dag 28 blir avvenning bare utført dersom kvinnen var dekket av en mann den neste dagen etter innskrivningen.
 2. På dag 35-40 plantes de unge for hyppigere produksjon av avkom fra produsentene.
 3. På 40-45 dager er avspenning mest fordelaktig. Siden kaninene har fått immunitet fra moren og er lettere å overføre overgangen til grovfoder.
 4. Broiler padding for 56 eller 60 dager med ung vekst, gir en stor vektøkning hos kaniner. Om nødvendig kan 15-20 dager brukes til å øke vekten av unge dyr med blandet fôr.

Derfor er det opp til deg i hvilken alder å ta av kaninen fra kaninen og til hva som trengs.

Dreneringskaniner – video