inkubatorblitz normI økende grad gir landsbyboere og sommerboere seg med kjøtt og egg, engasjert i fjørfeavl. Inkubator Blitz hjelper til med å få en full broder av kyllinger, goslings, vaktel. Det er disse termostatene som sikrer et 100% resultat mens man overholder operasjonsregler.

Enhet av inkubatorer Blitz

inkubatoranordningDen tolagslegemet er laget av bjerkkryssfiner og tett, ekstrudert polystyrenskum. Samtidig er overflaten galvanisert fra innsiden. Tykkelsen på veggen er ikke mindre enn 3 cm. De fleste Blitz-inkubatorer har et gjennomsiktig deksel som gjør det mulig å observere prosessen.

På den ene siden er en styreenhet festet til sidevæggen. Innsiden er montert termoelementer og en vifte. I arbeidskammeret er det fordampende skuffer og et brett for legging av egg.

Inkubator Blitz er utstyrt med:

  • termoregulator, som blir tatt i bruk med en knapp, og kontrollknappen er satt til oppgaven;
  • Termometeret på panelet viser den faktiske temperaturen på kontrollstedet med en nøyaktighet på 0,1;
  • Gummimekanismen beveger fliken horisontalt horisontalt til 45 om 2 timer;
  • Viften løper kontinuerlig, fra omformeren til 12 V;
  • Bad for fordampning to, men for kylling av vannfugler satt begge, for kyllinger og kalkuner er det nok fra en;
  • Sikkerhetsbatteriet er ikke inkludert i alle modeller.

For sikkerhetskopiering, et 6ST55 batteri brukes, ladningen er tilstrekkelig i 18-22 timer, avhengig av volumet av inkubasjonskammeret. Automatisk bytte er gitt uten å endre parametrene. Produsenten av inkubatorer Blitz gir garanti for enhetene i 2 år.

Hvert instrument er ledsaget av en instruksjon med en detaljert beskrivelse av fremstillingen av inkubasjonsmaterialet, operasjonssekvensen. Nøyaktig etterlevelse vil gi det ønskede resultatet.

Typer av inkubatorer

inkubatormodell blitz 48Avhengig av størrelsen på termostaten og dens automatiseringsutstyr, produseres 6 serie enheter.

Blitz-48-inkubatormodellen er egnet for husholdningsbruk. Fra en liten skole er det vanskelig å få mer fullverdig befruktet egg på kort tid. Det friske egg, jo bedre er forholdene for embryoutvikling. Det er nødvendig å velge et stille sted for å installere utgangskammeret. Bedre å kjøpe en Blitz-48 digital inkubator. Dens funksjon er tilstedeværelsen av et automatisk kupp av egg. Hvis temperaturen i kameraet endres, slår batteriet på eller i nærheten av utladningen, det lyder et pip. Egentlig vektet automatiseringen vekten av vekten fra 4,5 kg til 7,5, og for kostnaden. For første gang, inkubering av egg vil hjelpe instruksjonene til inkubatoren Blitz-48.

De siste to dagene før slutten av inkubasjon er det automatiske kuppet slått av. Begynnende egg forstyrrer ikke. Etter utseendet av kyllingen, får det tørke for å fjerne kyllingene og skallene, og åpner kammeret hver 8. time.

Et klart grensesnitt av kontrollpanelet vil hjelpe til og med nybegynnere å forstå prosessen med å produsere fjærede avkom. Alle modeller for å legge 72 og 120 egg har et glassdeksel, inkubasjonskammeret er helt synlig. Pålitelighet, ledsaget av en hyggelig pris, gjør inkubatoren fra Orenburg populær.inkubator kontrollpanel

Inkubatoren Blitz-72 er produsert i en enkel design og med en elektronisk styringsenhet. Fra den forrige modellen er det mer romslig. Fra denne serien er enheten utstyrt med et batteri, men det koster mer. Budsjett og lettere versjon av den automatiske inkubatoren Blitz presenteres i en skumkropp uten kryssfinérbelegg. Enheten veier 4,5 kg, har full funksjonalitet.

Flere kondenserende kamre har allerede to gitter under eggene, siden det er ubeleilig å snu et 45 graders stort plan. Det større kammervolumet krever tilsetning av to fordamperbrett og en vifte. Inkubator Blitz-120 produseres kun med automatisk prosesskontroll.automatisk eggrotasjon

Moderne, teknologisk ikke dårligere enn importerte analoger, bør du vurdere Baz-serien. Disse enhetene beholdt verdiene til sine forgjengere, men de fikk noen forbedringer, slik at utstyret kunne brukes i forretningsprosjekter.

Inkubator Blitz Base har blitt mer massiv på grunn av utskifting av kryssfinerfôr med metallkasse. Det tunge kjøretøyet ble satt på hjul. Fem eggskuffer, en forsterket vifte, og til og med et filter for å fange fluffen er tilstede i kammeret. Bokmerket 520 egg lar deg sette salg av daglige kyllinger på kommersiell basis.

Tilgang til enhetene er via bakpanelet. Forglasset i inkubasjonskammeret lar deg observere prosessen. Inkubator Blitz Base i sin form ligner et kjøleskap.Konklusjonen av kyllinger i blitz

Uansett hvilken modell av den valgte Blitz-inkubatoren, må instruksjonene for tabuleringen og inkubasjonsprosessen utføres nøye. Det er viktig, etter hver syklus, å gjennomføre grundig hygienisk rengjøring inne i kammeret med desinfeksjon.

Fordeler og ulemper ved inkubatorer Blitz

Oftest i husholdningsbruk modeller for 48 og 72 egg. Det er på dem du kan finne flere vurderinger. Brukerne noterer seg designens gjennomtenkthet:

  1. Det øvre gjennomsiktige dekselet er praktisk for å overvåke prosessen uten å trykke på kameraet.
  2. Et sett med skuffer med forskjellige størrelser av celler gjør at apparatet kan brukes til å utføre noen raser av fugler.
  3. Klart kontrollsystem og automatisk prosesskontroll.
  4. Evnen til å fullføre utgangsprosessen selv med kortvarig strømbrudd.

Ulemper merket av brukere: ubehagelig vannpålegg og egglegging. Det er ingen andre klager. Men på senere modeller tok utvikleren hensyn til kommentarene.

Den indre galvaniserte overflaten av inkubasjonskammeret skal vaskes med såpevann, skylles med en svak løsning av kaliumpermanganat. Tør enheten i direkte sollys.

Kjøp inkubatorer Blitz fra produsenten uten handelsmarginer, men med betaling av fraktkostnader kan du hos et firma i Orenburg.

Bli kjent med inkubatoren Blitz-48z – video