Kyllinger i hønehusetOfte i fjærfe holdes høner for egg. Hvorfor fjærfe høner ikke rush, hva å gjøre for å effektivt holde flokken, vil bidra til å forstå fjærfe bønder med erfaring.

Fysiologi og alder av eggproduksjon for ulike raser av kyllinger

Har du kyllinger av mongrel, avlet av naboens høne eller inkubator? Dette er vanlige huskyllinger med en gjennomsnittlig eggproduksjon på ca. 200 egg med varmt varmt innhold året rundt. Eggplanting av legg høner per år avhenger av hvilken type rase:

 • Eggkylling, White Hayssex, Leggorn, Loman Brown gir 300 egg og mer;
 • kjøttpålegg høner og mongrel vil gi ca 200 stykker;
 • Kjøttkyllinger holder ikke opptil 130 egg per år.

Hønen har tatt et egg nedFølgelig blir ungdommens produktive alder 18, 26 uker, 7-8 måneder. Den gjennomsnittlige eggvekten er 55-65 g, men i varmt vær og hos unge dyr er produktet lettere. Hvor mange egg en høne bærer en høne om dagen? Ikke mer enn en, og ikke hver dag. Den mest produktive rasen av Heinlein bærer 350 egg så mye som mulig, samtidig som man oppretter ideelle forhold til frihetsberøvelse.

En indikator ble registrert da henneren ga 371 egg per år. Ofte er det et stort dobbelt egg. En unik prøve med 9 blommer ble unik.

Når legger legghøner seg? Kyllinger er mest produktive i det første år av livet, litt verre i andre år. Derfor må besetningen systematisk oppdateres. For kjøtt blir toåring tatt og ungene avvises. Senere blir kjøttet stivt. Opptil 4 års kyllinger rush, men mindre og mindre. Fra gamle damer er omsorgsfull høner oppnådd.

Riktig utstyrt stikkontakter for legghønerProduksjonen av kyllingbesetningen minker om vinteren. I fysiologi er dette den verste tiden for avl av avkom. En balansert fôr og tilstrekkelig belysning vil bare øke egglegging av legghønehøner. Under smelting er det nødvendig å akselerere prosessen med vekst av nye fjær ved å eliminere kornet fra rasjonen. Fjærene blir fornyet raskere, og kyllingene begynner å feie.

Den korrekte måten å mate og holde lag på

I et hønehus bør fuglen være komfortabelKyllinger liker ikke overfylte steder. På en kvadratmeter skal plasseres 5 personer. For avl av kyllinger trenger befruktet egg, en kuk i alderen opp til 4 år klarer oppgaver for 10 lag. Pakkenes produktivitet avhenger ikke av tilstedeværelsen av hanen.

Temperaturen på 22-25 grader er behagelig for kyllinger. I en varm periode må hønehuset være skyggelagt, og en baldakin er arrangert på rampen. Om vinteren skal tilstrekkelig, men ikke blendende lys i hønehuset være 14-16 timer. Vinter paddock, bad med aske og sand for bading vil legge trøst til innholdet i husdyr. Hvis spørsmålet oppstod, hvorfor legges høner ikke og hva de skal gjøre, må du sjekke vilkårene for frihetsberøvelse.

Kosthold av høner for høner om vinterenDet er nødvendig å revidere matingsmenyen og foreta justeringer. Daglig diett bør bestå av:

 • kornblanding fra 40% mais, 20% hvete, 20% bygg, 30% havre – 120 gram;
 • kokte poteter – 100 g;
 • Mashanka – 30 g;
 • kritt – 3 g;
 • kake – 7 g;
 • gjærbaking – 1 g;
 • benmel – 2 g;
 • salt, kokt – 0,5 g.

I kyllingens rasjon må det være et helkornDen tørre sammensetningen kan opprettholdes ved å mate forbindelsesfôr til legghøner, men det er nødvendig å gi korn separat til en av matingene.

Om sommeren vil en mos med kli og hakkede urter gi husdyr med vitaminer til legghøner til egglegging. Andre ganger er det nødvendig å bruke forblandinger.

Voksne fugler fôrer to ganger om dagen, etterlater kvelden for tørr mat en time før sengetid. I morgen er ulike mashrooms nyttige. Når overfeeding blir kyllinger brent, og det oppstår et problem om hvorfor kyllingene slutte å skynde seg. Det samme spørsmålet oppstår hvis fôret ikke er nok. I løpet av dagen feathery naklyovyvayut og aktivt behandle produkter, hvis i en separat mater har de nok grus eller skjell. Stein, som møllesten, slår mat. Vann skal være i overflod, alltid frisk. God opptak av mat bidrar til fravær av stressende situasjoner.

Balansert, tørr-mat-for-kyllingFor at høner skal spise og spise mye, trenger de et fullverdig diett som består av korn, spesielle vitaminer, grønnsaker. Jo mer variert det er å mate dem, jo ​​mer nyttig. Tegnet på velstand vil bade og fløyte i den fjærede pennen, når de ikke våger fordelingen av mat.

Hvorfor legger ikke høner høner etter kjøp av voksne

Ofte i husstanden kjøpes voksenfugler om sommeren for å motta egg på en gang. Hvis de selges fra hjulene, er det mulig at fuglene kastes i gården som uproduktive. Slike personer kan kaste, man kan bestemme ved føttene at de ikke lenger er unge. Deretter gjenopptas den produktive perioden med god omsorg om 2-3 uker, men rikelig murverk kan ikke vente.

Eggfakturerte kyllingerStressfylt situasjon, når flokken sultes halvt sultet, venter på kjøperen, og så pundet for å fange, vil eggleggingen ikke legge til. I dette tilfellet, hvorfor ikke la høner høner, hva du skal gjøre, er det klart. Det er nødvendig å tolerere og gi fullverdig omsorg. Fjæret for omsorg.

Det er bedre å kjøpe unge egg til å kjøpe unge. Hvis høner er fra egget, så etter 18 uker kan du forvente de første små eggene. Tegnet på en moden kylling vil bli et pent utseende av de unge, og en rosa utviklet kam. Hvis kammuslingen er rød, er høna allerede produktiv.

Hvis kyllingene ble dyrket fra daglige kyllinger i oppdrett, er rasen ukjent. Derfor kan ikke ung legginghønner bæres, den biologiske alderen er ikke kommet. Vi må vente.

Feil i innhold som påvirker lagers produktivitet

Antallet av reir og deres arrangement påvirker produktiviteten. Sockets er arrangert på steder hvor kyllingen ingen plager på tidspunktet for et viktig oppdrag. Kullet skal være rent og mykt. Seks reir er arrangert for en person. Hvis stedet for murverket ikke lykkes, blir eggene spredt, og det er ikke lenge før spyttet. Det er farlig. Hvis kyllingen prøvde innholdet, vil det jakte på deilig mat. Derfor er det umulig å tolerere utseendet på egg uten skall, vylivka. Produktiviteten minker, i fremtiden vil det være en trussel om raskleva. Det er nødvendig å legge til mineral topp dressing.

For å sikre at høner ikke spytter eggene, blir kyllingskopiet kontrollert hver dagHvorfor stoppet hønehønsene fôring med god pleie? Kanskje, med fritt ridning, organiserte kunstige mennesker et nytt rede i et bortgjemt hjørne. Etter en stund vil en møll sitte på den og en flokk uplanlagte kyllinger vil dukke opp. Daglig innsamling av egg og forsiktig undersøkelse av territoriet vil fjerne problemet.

Ofte er ungdommene som har begynt å rush, stoppe murverk. Det er mer stress på dem enn på voksne høner. Flytting til et annet kyllingskap, utseendet på en kuk, en natt torden med torden forårsaker fravær av egg. Tilsett 20 ml eple cider eddik per dag i en uke.

Under smeltingen av de unge i høst, blir produktiviteten av lagene kraftig redusert. Det er nødvendig å utelukke fra ranting av frokostblandinger og nye fjær vil vokse raskere, eggekoblingen vil bli restaurert. Etter overgrowing gressene, gi fuglene spire for å gjenopprette produktiviteten. Fôr disse kyllingene 3-4 ganger om dagen.Moulting periode

At fuglen ikke blir syk med smittsomme sykdommer, er det nødvendig å vaksinere mot sykdommer som er vanlige blant fugler i regionen. Med friluftsområdet kan du infisere en flokk med ville duer eller kråker.

Angst og stress i legghøner, en nedgang i eggproduksjonen, vil forårsake seg i parasittene. Hvis kyllingene oppfører seg rastløs, blir de stadig plukket, det er på tide å sette dem en askesandblanding. Fluttering i det vil fjerne fra peries og flått. Intern infeksjon kan utvises av anthelmintiske legemidler. Utfør sanitær behandling av coop.

Når du velger en kylling til en husstand, må du ta et lett dyr som veier 1,5 kg. Fjær skal være skinnende, tett. Kyllingens kam er lyse rødt.

Riktig fôring av kyllinger for økt eggproduksjon – video