Innhold av vaktel hønerNybegynner fjærfe, oppfatter avl vaktel, ofte stilte spørsmålet: “Hvordan holde vaktel høner hjemme, og hvor lenge å vente for tabellen på de første kosttilskudd egg”

Innfødte vaktel raser er forskjellig fra deres ville forfedre i størrelse og økt egglegging, men samtidig har de fullt bevart rekordet for fjærfe tidlig modenhet.

Veksthastigheten avhenger av den aktuelle rasen, men de fleste eggvagter er klare til å gå inn i voksen alder allerede i seks måneder.

Når begynner vaktelen å rush?

Allerede i en alder av 2 måneder begynner vaktel å feieVed hvilken alder begynner vaktelen å rush? Hvis tiden til å dele ungdommer på kjønn, for å sikre godt vare på fugler og en full diett, deretter to måneder kvinner med full kraft forsyning på bordet oppdrettere nyttige og smakfulle egg produkter.

Når du planter tømmervinger, må du vite at alle fugler gir like høye kvalitetsprodukter. Men intensiteten og varigheten av egglagringsperioden er avhengig av valget av rasen. Stort kjøttvaktpuss med 30-40% mindre enn egg. I tillegg må kjøttraser ikke vente på en lang payback, mens medfødte lag ikke senker seg gjennom hele året.

Hvor mange egg kan en vaktel bringe?

Hvor mange egg gjør en vaktel om dagen? Hen egg raser for året er i stand til å gi tre hundre oppdrettere kosttilskudd egg, som ikke treffer den utløsende agent for salmonellose, ikke forårsaker allergi og er anbefalt selv til spedbarn. Hvis vi beregne hvor mye for en dag, kan figuren virke beskjedne, men med mer enn 10 storfe fugler gjennomsnittlige familien vil stå uten vaktel egg.

Men hvordan å være, hvis det blir en vaktelbesetning, ser fjærkrærmannen at hans avdelinger ikke rushing, eller antall egg brakt langt fra planlagt? Årsakene til at det ikke er noen vaktler eller ikke fullt ut rettferdiggjøre håpet om folk, kan være flere, men de lyver alle i egenskapene for å holde og mate fuglen.

Feil i fôring og omsorg – årsakene til nedgangen i eggproduksjon

Grunnlaget for god egglegging er et kompetent utvalgt kosthold som kan støtte leggingens kropp, for ikke å la det renne før tiden og sikre riktig kvalitet på eggene.

Spurt av spørsmålet: “Hvorfor er ikke vaktler rushing?”, Fjærkrannen skal først og fremst analysere sammensetningen av fôr og den som daglig mottar vaktel.

Aubergine minker om fuglen ikke er riktig matetErfarne vakteloppdrettere sier at det beste valget er en balansert mat som inneholder alt du trenger for vekst og egglegging. De tar hensyn til alle fuglens behov i protein, fett, karbohydrater, sporstoffer og vitaminer. Hvis balansen er ødelagt av en eller annen grunn, for eksempel blander sammensetningen av blandingen, fuglen overføres til beite eller omvendt, i høst, i et bur, påvirker dette uunngåelig antall egg.

Etter en skarp forandring i kostholdet returneres eggproduksjonen om noen uker, men det er bedre å ikke tillate det, spesielt for gradvis introdusert mat, det er lettere å spore reaksjonen og ta til rette tid.

Når vaktel begynner å bli båret, er maten tilberedt med hensyn til organismens voksende behov og serveres bare frisk. Å få ubalansert eller dårlig kvalitet til dietten kan forårsake de mest uforutsigbare reaksjonene og alarmerende symptomene.

Quails i sommeren aviary på gressetMangel på kalsium fører til ødsel av eggeskallet. Mangel på kalorier og næringsstoffer fører til det faktum at vaktelen rushes, kaste bort alle kreftene. Hvis du ikke tar hastende tiltak, vil i første omgang fjærfeens familie savne produksjonen, og i det andre – er fuglen truet med rask forverring av kroppen.

Substandard, for grov eller fermentert mat påvirker fordøyelsen av småfugler, svekkelse, sykdom og nekte å skynde seg.

Før du lagrer høner hjemme, er fugler forberedt på å være skjermet fra utkast og plutselige temperaturendringer. Dessverre får mange nybegynnere fjærfe bønder mindre egg bare på grunn av den ufattelige utformingen av celler eller det mislykkede valgte stedet for dem. Å komme på et utkast, kan vevler tømme fjær og er oftere syk.

Velger et passende rom for vaktel, prøver cellene å sette inn et fast sted slik at de ikke lenger forstyrrer. Eventuelt inngrep i livet, enten overføring av huset eller bosetting i nye naboer, forårsaker angst i legghøner. Det påvirker også antall egg gitt negativt.

Innhold av vaktler i et burPå grunn av hvorfor vaktelen ikke haster, er innholdet i et for vått, uventilert rom, så vel som i bur der fuglen er for overfylt. Men overdreven tørrhet i luften, mangel på drikkevann, holde i varmen eller i kulde er en grunn til vaktel å nekte å gi egg.

Fjærkrebøndene må huske at et brudd på vilkårene for frihetsberøvelse medfører en forverring av vaktelens helse, og venter på en svekket eller syk fugl å ha et godt egglegg er feil!

Den naturlige nedgangen i eggproduksjon hos eggfugl skjer gradvis til en års alder. Å vite denne funksjonen, må du forberede en ny generasjon lag på forhånd.Yaytsenoskost vaktel reduseres i en alder av 12 måneder

Hvordan støtte og øke eggleggevaktelet?

For ikke å plage spørsmålet: “Hvorfor ikke bære vaktel?” Novice fjærfe bønder må forholde seg strengt til reglene for verpehøner, unngå overbefolkning i cellene eller alternativt et enkelt oppgjør i cellene:

  1. I gjennomsnitt skal det være minst 180 centimeter av areal pr.
  2. Fuglen skal ha praktisk tilgang til matere og drikkere.
  3. Temperaturen i fjærfehuset holdes ved 20-22 ° C.
  4. Den optimale fuktigheten er 60-70% med obligatorisk ventilasjon.
  5. Lys dagen for legg høner er 16-18 timer, for nattetimer er vaktelene igjen med et “plikt” svakt lys.
  6. Celler blir daglig underlagt grundig rengjøring, som gir desinfeksjon av matere, drikkeboller og paller for søppel.

Layer feed inkluderer vegetabilske og animalske proteiner, vitaminer og mineraler. Hvis du vet og følger reglene som foreskriver hvordan man holder en legging hjemme, vil det ikke være noen problemer med fuglefeil eller en drastisk nedgang i antall egg.

Innhold av vagler hjemme – video