And på dammenRasen og størrelsen på eggene påvirker hvor lenge anden sitter på eggene. Sammenlignet med kylling er andaegg mye større. Vekten av kylling i gjennomsnitt når 58 gram, og and 80 gram. Også, de inneholder en stor mengde fett, på grunn av hvilke egg kan raskt overopphetes. Det er derfor for den vellykkede tilbaketrekking av kyllinger må du overholde nødvendig temperatur og fuktighetsprosent.

Hvor lenge gjør eggene av ender av forskjellige raser

Kyllinger av muskuggen dukker opp på 32-36 dagenHvor mange dager ender sitter på egg – de fleste raser av denne fuglen klekker seg fra 26 til 28 dager. Beijing – fra 27 til 29, musky – 30-36 dager.

Peking har et dårlig utviklet instinkt for avlskyllinger, slik at de sjelden inkuberer. I stedet bruker de ender av andre raser, enten kyllinger, gjess eller kalkuner.

Chicks of the Peking Duck er utgitt 27-29. Dag

Antallet egg som legges avhenger av fuglens størrelse. Under kyllingen er plassert fra 9 til 11 stk., Under gåsen – 11-15 stk., Under kalkunen – 17-19 stk. Hvis gaten er for kald, legg så mindre for 2-3 egg.

Indotka eller musky duck

IndoutkaHvor mange dager sitter en musk duck – fra 30 til 36 dager. Antall kløregg er fra 12 til 20 stk.

På forhånd, før anda skal sitte ned, er det nødvendig å øke den delen av fôret som er gitt til den, og også å observere fôringsregimet under inkubasjonen.

Det er på tide å starte indotestene i slutten av vinteren. Hvis anden trekker ut fluffen og prøver å bosette seg på ett sted, forbereder hun seg på eggene. Ofte skjer dette i slutten av mars eller tidlig i april. Andens nest er installert på et stille og mørkt sted. Egg begynner å bære personer som har nådd seks måneder eller eldre. De bæres i 3-5 måneder, hvorpå de smelter. Så snart smelting er over, blir ca. 12 uker båret igjen.

Related  Kalven kommer inte tillbaka på fötterna, vad man ska göra, hur man hjälper?

Ufruktbare egg kastes fra reiretI de første dagene av inkubasjon sitter Indotka nesten alltid på egg. Dette er nødvendig for at embryoet skal kunne utvikles fullt ut. Derfor er materen og drikkeskålen plassert så nært som mulig på reiret. Det er også nødvendig å ha badekar, ettersom vann er nødvendig for å vaske eggene.

Prosentandelen av utledte kyllinger av en muskandand er naturlig høyere enn om de ble tatt ut i en inkubator.

Ikke befruktede egg Indotka kaster seg ut av reiret. Uansett hvor lenge anda allerede er kløregg, sitter det til de siste chickluker. For at prosentandelen klekkede kyllinger skal være høyere, er det nødvendig å bruke eggene som har ligget i 2 uker for uttaket. Oppbevar dem i dette tilfellet ved en temperatur på + 8 ° C til + 15 ° C i en horisontal stilling, og vend om dagen.

Mulard

Mulberry duckene er sterile, og du kan ikke få kyllinger fra dem.For å få mulberry kyllinger, må du krysse andden av Peking rasen med en indo drake. For inkuberingen blir eggene samlet i 1 uke brukt. Du kan utlede mullards både i en inkubator og på en naturlig måte. Og sistnevnte måte er mye mer effektiv, overlever en større prosentandel av kyllinger, noen ganger når de til og med 100%. I inkubatoren kan tapene nå 40%. For en person legges ikke mer enn 15 egg. Etter 10 dager undersøkes de ved hjelp av et ovoskop for å identifisere den bortskjemte.

Egenskaper av avlskyllinger i inkubatoren

For en inkubator må egg hentes fra reiretFor å inkubere kyllingene til ender bruker vi egg av ualderen, men ikke eldre, unntatt eggene fra muskelfuglfuglene.

Før du legger ned et stort parti, bør du sjekke hvor raskt maskinen varmes opp i luften og hvor lenge den holder seg varm. Det er bedre å først prøve å bringe ut bare noen få ørn.

Før du starter inkubatoren, må du nøye velge materialet. Egg med følgende ulemper blir avvist:

  • ikke-standard form;
  • med utvekst
  • svært forurenset;
  • med mold;
  • sprekker.

Related  Uppfödning av kycklingar hemma för nybörjare – en intressant och användbar lektion

Hvis smuss ikke fjernes, kan en infeksjon komme inn gjennom skallet, på grunn av hvilket fosteret omgående vil dø. Alle klekkeegg av ender bør behandles med en svak løsning av kaliumpermanganat med en svamp eller spray for å desinfisere dem og fjerne små forurensninger. Men det er bedre å ikke la dem bli smuss generelt, men for å holde kyllingen og buret rent og tørt.

Egg av muskene er plassert i skuffer i horisontal stilling.

I løpet av den første uken etter bokmerket utvikler embryoet sirkulasjonssystemet og organene, så det er ekstremt viktig å gi tilstrekkelig oppvarming. Temperaturen skal være minst + 38 ° С, fuktighet 70%. Vri eggene minst 4 ganger om dagen. I den andre uken dannes et skjelett. På denne tiden er temperaturen litt senket til + 37,8 ° C, og fuktigheten reduseres også til 60%. Vend 4-6 ganger om dagen.

I tredje uke er temperatur og luftfuktighet det samme, men eggene kjøles flere ganger om dagen i 15-20 minutter samtidig, for eksempel klokka 8 og om natten. Etter avkjøling (etter 15 minutter) sprøytes de fra forstøveren med en svak løsning av kaliumpermanganat, mens temperaturen på eggene faller til + 28-30 ° C. Deretter hater de igjen. Inkubatoren skal nå maksimal temperatur innen en halv time (maksimalt).

Ender klekkes i inkubatorenBrekken vises på 26-28 dagen (avhengig av rasen). I inkubatoren blir kyllingene avledet så mye tid som ender sitter på eggene. Temperaturen på dette stadiet reduseres til + 37 ° C, og fuktigheten tvert imot øker betydelig til 90%, slik at skallet blir mykere, og kyllingene er lettere å komme seg ut. Du trenger ikke å vende seg lenger.Utseendet til den første kyllingen

Å slå et stort antall egg er bedre å kjøpe skuffer med automatisk rotasjon.

Egg anbefales å skinne gjennom ovoskopet hver 7. dag. Takket være inkubatoren kan kyllinger tas ut når som helst på året og i store mengder, og trenger heller ikke å frykte at hønen vil forlate dem tidlig.

Related  Fôring av daglige og voksne kyllinger

And med kyllingerAvhengig av hva som var kostholdet til avlsmassen under leggingen, avhenger det av hvor lenge eggene kommer til å klekke ut. Hvis maten var dårligere, utvikler embryoene sakte, slik at de lukter senere, og kan være svake og små.

Duckhatching kyllinger – video