mandi bayi yang baru lahir di tempat tidur buaianUntuk membantu ibubapa baru, pengeluar menawarkan tempat tidur buaian khas untuk mandi bayi baru lahir. Ia membolehkan anda membuat proses ini selamat dan selesa untuk kedua-duanya. Kebarangkalian kecelakaan dikurangkan menjadi minimum, karena tuberkillah telah ditetapkan pada dukungan tisu khusus. Kanak-kanak itu secara senyap-senyap meletakkan adaptasi seperti itu, menerima banyak keseronokan dari hawa nafas lembut air dan ibu. Kepada perkara ini benar-benar permintaan, anda harus mempertimbangkan nuansa pilihannya.

Kehadiran peranti sokongan itu tidak menjamin keselamatan mutlak. Oleh itu, anda tidak boleh meninggalkan bayi tanpa pengawasan di bilik mandi. Di samping itu, anda masih perlu menyokong kepalanya dan belakangnya.

Varieti model

slaid buaianHammocks untuk bayi baru lahir berbeza dalam bentuk dan tekstur kanvas. Selalunya mereka dibuat dari produk hypoallergenic dan mesra alam. Model wajah yang sangat mengagumkan, warna yang kaya dan kaya. Perhatian khusus dibayar oleh pengeluar untuk pemilihan bahan:

 1. Sebagai asas memilih kain yang sangat kuat, tetapi masih agak lembut dan lembut. Kemudian apabila bersentuhan dengan kulit lembap, ia tidak akan menggosok.
 2. Sisipan khas untuk menetapkan kepala dan punggung bayi diperbuat daripada elastik, tetapi bahan lapang. Unsur-unsur sokongan poliuretana tanpa masalah menjaga bayi tak berdaya di atas air.
 3. Cangkuk cangkuk atau jalur getah yang luas boleh terdiri daripada 3 hingga 6 keping. Gambar menunjukkan sampel tempat tidur bayi untuk mandi bayi baru lahir, yang dilampirkan di sebelah mandi dalam pelbagai cara. Pada masa yang sama, perlu diperhatikan bahawa dalam sesetengah model saiz penenggelaman tisu adalah laras. Hanya cukup untuk angin atau tidak menimbulkan stok bahan yang diperlukan.

buaian mandi dengan tiga pengikatPakar menasihati membeli tempat tidur gantung dengan asas mesh. Lembaran berliang melepasi cecair dan menyediakan mandi penuh kepada bayi. Semasa prosedur air tersebut, mungkin untuk melonggarkan atau membuang bahagian bawah produk. Ini dilakukan apabila kanak-kanak membesar sedikit untuk mengembangkan kaki dan sendi untuknya.

Related  Idea untuk bilik-bilik yang menghias dengan rama-rama kertas

buaian untuk mandi di 4 lekapanmodel yang sangat popular dalam bentuk slaid buaian bayi yang baru lahir mandi, yang diperbuat daripada logam atau bingkai plastik. Ia ditutup dengan kain padat dengan lapisan busa nipis. Di bahagian kepala dan pelvis terdapat pad khas untuk balast. Reka bentuk ini dipasang di bahagian bawah, berfungsi sebagai sokongan bayi. Selain itu, ia mempunyai sudut kecenderungan tertentu yang meniru keturunan.hammock mandi dengan 6 lekapan

Produk tisu mempunyai sifat peregangan dengan sentuhan berterusan dengan air. Sebelum digunakan, adalah penting untuk memeriksa tahap ketegangan bahan basah. Akibatnya, serbuk tidak begitu menyelam di bawah air.

Petua untuk memilih

Dalam apa-apa perkara yang bertanggungjawab, perhatian khusus mesti diberikan kepada butiran. Apabila membeli produk, anda perlu menyemak kebolehpercayaan pengikat, serta kekuatan kain. Dari kanvas tidak boleh mengeluarkan bau yang tajam dan tidak menyenangkan. Juga periksa kualiti sendi. Benang melekat menunjukkan kualiti barang yang rendah. Apabila memilih adalah penting untuk dipertimbangkan:

 1. Ijazah ketegangan. Bahan gatal dengan mudah dan tanpa pembentukan jurang besar di sisi. Apabila dipasang dengan betul, buaian dalam bilik mandi, ia tidak akan mendapatkan ke bawah, kerana ia adalah amat berbahaya untuk bayi yang baru lahir.semak tahap kendur
 2. Dimensi peranti sokongan. Anda tidak perlu membeli apa-apa untuk pertumbuhan. Akibatnya, ia akan menimbulkan ketidakselesaan bagi ibu dan bayi. Stok harus dari 5 hingga 10 cm.
 3. Kain. Keriting kasar, bengkak dan barang-barang besar akan menggosok kulit lembut bayi. Tekstur bahan hendaklah lembut tetapi tegas. Kanak-kanak dengan berat kecil, model yang sesuai dengan asas mesh. Dengan ini Bogatyrs perlu membeli sampel lebih kukuh daripada tisu padat, kerana berat badan bersih elastik di bawah kuat sags.kain berkualiti yang baik
 4. Pemprosesan pengikat. Ini sebahagian daripada tempat tidur gantung untuk mandi bayi yang baru lahir harus dilakukan secara kualitatif. Untuk ini, pengilang menggunakan sisipan tambahan berhampiran staples dan benang tebal. Tepi dijahit dalam beberapa baris.

Selepas digunakan, perkara itu mesti dibasuh. Sebelum prosedur air seterusnya, ia mestilah kering dengan teliti, agar tidak menjadi acuan panas.

model buaian dengan kendur boleh larasMemandangkan kini tab adalah saiz tidak standard, anda perlu membeli model dengan kemungkinan menyesuaikan ketegangan. Ini akan membolehkan ibu membetulkan produk dengan mempertimbangkan berat serbuk dan dimensi fon.

Related  Pembinaan rumah untuk ayam dengan tangan mereka sendiri

Hammock dengan tangan sendiri

buaian buatan sendiri untuk kanak-kanak mandiBerjuta-juta ibu lebih suka buaian buatan sendiri untuk mandi, kerana mereka menganggap mereka menjadi pilihan yang lebih kos efektif untuk mandi yang baru lahir. Anda boleh membuat kecantikan sedemikian dalam beberapa peringkat:

 1. Pilih fabrik yang padat dan berkualiti tinggi, serta staples logam. Cari benang multilayer yang kuat.
 2. Lakarkan lakaran produk masa depan. Anda boleh menetapkan penyisipan dari bahan lain.
 3. Kirakan dimensi. Ia bergantung kepada dimensi tab mandi. Tambah 1,5-2 cm ke setiap jahitan.
 4. Buat 2 corak jika ini merupakan pilihan gabungan. Orang akan pergi ke sisipan, dan yang lain akan pergi terus ke produk.lakaran buaian dan produk selesai
 5. Elaun untuk cangkuk pengikat ditingkatkan hingga 5 cm Apabila diproses, kelebihan ini harus dibengkokkan dan dijahit. Kemudian pasangkan pendakap, tengkuk kembali, kemudian buat kira-kira 6 baris. Ini adalah untuk kebolehpercayaan.
 6. Pada produk siap, perlahan-lahan menjahit vstovochki. Di kawasan kepala, lapisan busa getah atau sintepon boleh digunakan.model buaian mandi gabungan

Tepi pinggang harus dirawat dengan overlock. Sembunyikan bahagian-bahagian hodoh ini dinasihatkan dengan bantuan bak bakar serong yang diperbuat daripada kain kalis air.

Sleight hands digabungkan dengan intuisi feminin dan tempat tidur gantung untuk mandi bayi baru lahir. Dalam pembuatan dan pemilihan perkara-perkara sedemikian, ketekalan dan pendekatan yang bertanggungjawab adalah penting.