akonit jungar za liječenje rakaInformacije o tome je li moguće liječenje raka uz pomoć akonita je vrlo kontradiktoran. Korištenje akonita Dzhungarsky za liječenje raka zabilježeno je u medicinskim djelima drevnog Tibeta. Za početak, postoje različiti oblici i lokalizacija ove bolesti. Zabilježeni su slučajevi terapeutskih učinaka alkoholne tinkture akonita na pojedinačne oblike raka i benignih tumora.

Povijest uporabe akonita u medicini

korištenje akonita Dzungariana u mediciniSredinom 19. stoljeća pojavio se prvi spomen uporabe akonita za liječenje raka (Lancet, Engleska). Istodobno su odabrane domoopatske doze. U 20. stoljeću aconitna tinktura su koristili onkolozi brojnih zemalja.

Tinktura akonita u narodnoj medicini i homeopatiji tradicionalno se koristila za borbu protiv raka. Smatra se i pomoćnom i glavnim sredstvom. Postoje reference na pozitivne rezultate korištenja napa akonita u složenoj terapiji melanoma i drugih onkoloških lezija sluznice, kože.

Budući da je akonit vrlo otrovan, samo mikrodoze njegove tinkture mogu se uzimati oralno. Plan liječenja odabire individualno homeopat. Važno je stalno pratiti reakciju tijela i dobrobit. Pri izraženoj negativnoj reakciji organizma prestaje se pripravak odjednom.

Znatiželjne činjenice:

 1. Solzhenitsyn spominje da je akonit uspješno korišten za liječenje raka (Cancer Corps). On piše da je root Issyk-Kul (akonit) spasio od raka.
 2. Uz akonit za liječenje onkoloških bolesti koristi se hemlock. Primjećuje se pravilnost – hemlock može podržati u borbi protiv raka crijeva, urogenitalnih organa i hrvača – s rakom svih organa koji se nalaze iznad struka. U ovom slučaju, akonit se smatra najotrovnijim i najopasnijim. Neovisno o raku, ne može se boriti, ali moguće je da će u složenom tretmanu igrati ulogu.
 3. U onkologiji je poželjno koristiti akonit koji smanjuje bol i ozdravljenje oštećenih tkiva, kao i usporavanje rasta tumora u borbi protiv metastaza.

U kojim se oblicima raka preporučuje uporaba

proučavajući svojstva akonita dzungarcaKod homeopatije borbena tinktura se koristi za različite vrste raka, uključujući metastaze. Aconitin je u mogućnosti prodrijeti duboko u tkivo i negativno utjecati na tumorske stanice. Također je indiciran za benigne novotvorine.

Da bi tinktura imala koristi, važno je pravilno pripremiti i odabrati optimalnu dozu. Ipak, u homeopatiji ovaj lijek je široko korišten u složenoj borbi protiv raka. Ako odlučite koristiti akonit Dzhungar u liječenju raka, kako to uzeti može reći iskusan homeopat ili herbalist. U službenoj medicini ta se biljka sada ne koristi.

Korisni otrov ili lijek

aconitna korjena tinktureAconit se pripisuje otrovnim biljkama. Sadrži alkaloide – akonitine, koji u smrtonosnoj dozi mogu uzrokovati zaustavljanje disanja. Čak iu Drevnom Tibetu, ona se počela koristiti u terapeutske svrhe, uključujući i za liječenje raka.

Aconitini mogu lako prodrijeti u kožu! Ne morate sami pripremiti lijek. Za kupnju tinkture akonita Dzhungarskogo je moguće u klupe homeopatskih ili naručiti putem Interneta. Potonji je postupak rizičniji jer nema jamstva da će vam biti poslana kvalitetna droga, a ne lažna.

Vrlo agresivne tvari se uvijek koriste za liječenje raka. Imaju mnoge nuspojave. Spirituous tincture of Aconite jungar može negativno utjecati na stanice raka, ali ima isti učinak na zdravo tkivo.

Djelovanje lijekova koji su službeno odobreni za borbu protiv raka, može se kontrolirati. Djeluju selektivno. Korištenje tinkture akonita dovoljno je riskantno. Da bi se postigao trajni terapeutski učinak, trebat će vam korak po korak povećati dozu.

pažljivu primjenu akonita DzungarianaTinktura akonita Dzhungarsky se koristi u homeopatiji za liječenje brojnih bolesti, uključujući i borbu protiv raka. U tom slučaju, homeopati naglašavaju da je potrebno postići takvu koncentraciju lijeka u krvi, koja bi dostigla maksimalni dopušteni prag. Kod različitih pacijenata je individualan. Zbog toga se doziranje treba odabrati vrlo pažljivo. Ako odlučite uzeti Jungar aconite za liječenje raka, počnite s mikroskopskim dozama.

Jungar aconit, čiji tretman nije odobren od strane WHO, nije dio tradicionalnog liječenja raka. Uopće se ne koristi u službenoj medicini.

U Bugarskoj, Kini, Indiji aconitna tinktura službeno je odobrena za upotrebu. U SSSR-u, lijek je također korišten za kompleksno liječenje raka.

Kirurško-onkolog Zakartseva T. V. provela je pažljive studije i razvio vlastitu tehniku ​​za liječenje raka. Prije uklanjanja tumora, provela je tijek liječenja aconitnom tinkturom. Operacija je provedena nakon što je akonitin usporio rast i aktivnost tumora. Tijek liječenja akonitinom ponovio se nakon operacije. Uočeno je da akonititin inhibira rast raka, uklanja metastaze.

Značajke liječenja raka s akonitom

Budući da službena medicina ne primjenjuje aconit, onkolog ne preuzima odgovornost za takav tretman.

U složenom liječenju raka s akitonima ponekad se uočava pozitivna dinamika:

 • Metastaze su usporene, njihov se broj smanjuje;
 • ako se sredstvo ispravno koristi, skoro nepovratni procesi se gotovo potpuno razvijaju u tkivima i organima;
 • s točnim doziranjem, postoji najmanje nuspojava;
 • Aconitin može usporiti razvoj tumora i čak ga malo smanjiti;
 • depresija, bol, smanjenje trovanja.

Sheme akonitne primjene u alternativnoj onkologiji

Najčešće se lijek upotrebljava u homeopatiji. Ekstrakt 10% alkohola iz gomolja, lišće repo ili crveni aconit. To su najviše toksične vrste. Da bi se postigla maksimalna točnost doziranja, bolje je koristiti inzulinsku špricu. Sadrži 1 ml, što odgovara 40 kapi.

Nemojte koristiti pipetu za doziranje. To daje visoku pogrešku koja može uzrokovati predoziranje.

Uzmite tinkturu bolje na prazan želudac ili nekoliko sati nakon jela. Kapi se uzgajaju u četvrtini šalice hladi vode. Dnevna se doza postupno povećava. Ako je na početku 1 kap, a 20. dana će biti 60 kapi. Zatim se broj kapi smanjuje, obrnutim redoslijedom. Ciklus liječenja bit će 39 dana. Ovo je približna shema. Mora biti odabrana pojedinačno.

Standardno liječenje – tri sata. Između svakog od njih dolazi se stanka za dva tjedna. Ako se postigne pozitivan pozitivan učinak, liječenje se prekida. Ako se pojavi recidiv, terapija se može ponoviti.

Ako se slabo otrovna biljna vrsta koristi za stvaranje tinkture, doza će se izmjeriti u ml, a ne u kapi.

“Kraljevska” tehnika aconitnog liječenja tumora

Razvijen je od strane homeopatskog praktikant Tishchenko V. V. Ova metoda se također koristi tinktura, ali dan preporučuje se piti samo jednu kapljicu lijeka. Uzgaja se u 100 ml vode. Svaki dan samo jednom, na prazan želudac, morate popiti kap droge. Tijek liječenja – do oporavka.

Nemojte uzimati tinkturu akonita s bujonima bilja!

Rizici upotrebe

suho aconitni korijenAko koristite tinkturu akonita, važno je zapamtiti znakove trovanja ovom biljkom:

 • želja za povraćanjem;
 • jezik, obrazi, usne, prsti na prstima;
 • postoji osjećaj da koža drhti;
 • pojavljuje žeđ;
 • temperatura se diže;
 • kod snažnih mišića trovanja nogu, ruku ili ruke, okretanje lica, vid se pogoršava, respirator je kompliciran.

Strogo je zabranjeno probati i mali dio akonitnog gomolja! Korijen akionita dzungarca je izuzetno otrovan. Čak iu 1 gramu može sadržavati smrtonosnu dozu akonitina.

Kao što možete vidjeti, akonit Dzungarian u liječenju raka može se koristiti samo neformalno. Važno je razmotriti vrstu tumora, njegovu veličinu, lokalizaciju, prisutnost metastaza, dinamiku liječenja. Naravno, ne možete koristiti samo jednu tinkturu. Liječenje treba biti sveobuhvatno. Pažljivo odabire onkologa. Pitajte svog liječnika ako je moguće dopuniti kompleksno liječenje aconitnom tinkturom.

S rakom se morate boriti – video