Fotografija sorti ljubičicaAko usporedite sliku ljubičica sorte koje nudi cvjećari danas i biljaka, jednom naći u divljini, teško je zamisliti da je, u stvari, je najbliži rod. Tako je šareno i prepoznatljivo postalo sortolna senpolija, dugi niz godina ne prestaje moliti ljubitelje zatvorenih biljaka.

Violet Emerald čipka

Violet Emerald čipkaLjubičasta ljubičasta boja s Emerald ljubičasta čipke, predloženi cvjećarnice uzgajivača J. Swift, naznačen time i velike polu-double krunica sa zelenom oborchatym ruba, i najmanje značajan valovita rozeta lišća.

Ljubičasta božica ljubičasta

Ljubičasta božica ljubičastaVelika zvijezda ljubičaste božice Božica ljepote, kao na fotografiji, ima sjajnu, crvenu boju i lagani ljubičasti sprej na laticama. Poput mnogih drugih sorti odabira E. Korshunove, ovaj cvijet dugo je čuva dekorativnost i daje gustu bujnu kapu. Lišće je ravno, gusta zelena nijansa.

Čudotvorna graška

Čudotvorna graškaTerry violet Čudo od grašaka iz K. Moreve je praznik za one koji vole neobične fantasy cvijeće. Raznolikost nije uzalud primila takvo ime, jer latice velikih plavih koralja su obilno razasute ružičastim grašakima. Dodatak ovom dekoru je olakšana granica na rubu i bijelo oko u središtu koru. Ružica standardnih veličina, s zelenim okruglim lišćem.

Violet brončani konjanik

Violet brončani konjanikLjubitelji zelenih ljubičica cijeniti stvaranje E. Lebetskaya, koji je stvorio neku vrstu ljubičastog brončanog konjanika. Posebnost biljke je gusta, prilično velika voska cvijeća, boje koja glatko mijenja od ružičaste do kremast-bakar, a zatim u zelenu. Rubovi latica su široki, valoviti zelenkasto-zlatnim nijansama. Lišće također ima valovite margine, boju je čak i prosječno zeleni ton.

Violet Olesya

Violet OlesyaBlijedo, veliko, kao u foto ljubičicama Olesya, cvijeće će ugoditi svima koji su zainteresirani za B. Makuni raznolikost. Zanimljiva je ne samo veličina polukrutih koruna, već i duboka ružičasta-tamnocrvena sjena, u kojoj su latirane latice. Roseta je mala, pa je tijekom punog cvjetanja teško razmotriti srednje veličine tamnozelene lišće Olesyine ljubičice.

Related  Kakva je upotreba svježeg ananasa ljudskom tijelu?

Violet od Arapah

Violet od ArapahLjubičasta Arapah koju predstavlja uzgajivač K. Stork prikazan na slici razlikuje se velikim polu-dvostrukim cvjetovima bogate crvene boje, koji se smatraju velikom rijetkom za biljke ove vrste. Koralji Arapahoe Violet imaju oblik zvijezde. Utikač je snažan, velik, a lišće s kojega se sastoji prilično je lagano, ravno, malo šiljilo.

Violet Smrznuta u vremenu

Violet Smrznuta u vremenuSorano uzgajivač često predstavlja vrlo neočekivane i ugodne darove uzgajivača. I iako su korule ljubičica Zamrznute u vremenu ne mogu nazvati velike ili gustomahrovymi, sorta ima neizreciv šarm i šarm. Cvijeće u obliku zvijezda jednostavne ili polu-dvostruke. Latice su bijele, s blagom ljubičastom bojom. Na rubove latica vidljive su zelene poteze, ponekad formirajući rubove. Utičnica je također vrlo dekorativna. Odstrani odjeven, raznolik s nijansama zelenila i rastopljenim mlijekom.

Violetov omiljeni sin

Violetov omiljeni sinMnoge sorte E. Korshunove selekcije pogodile su velike cvjetove najbogatijih razmjera. Violetov omiljeni sin nije iznimka. Njegove ogromne, polu-dvostruko okrunjene čepove, promjera do 7 cm, teško je propustiti ili zanemariti. Zlatni bijeli cvjetovi ističu se plavkasto-lila okom u središtu koru i luksuznim valovitim rubom uz rub. Priključak je zelen, vrlo kompaktan za ljubičasti standard.

Ljubičasta nebo plava

Ljubičasta nebo plavaTo Violet E. Korshunova je ne razlikuje od prethodnog veličini cvijeću, ali to je nevjerojatno lijepa nijansa plave polu-bračnim Corolla. Violet Celestial azure velikodušno otkriva valovite cvjetove, čije latice su ukrašene ne samo svijetlom ljubičastom granicom, već i tankom zelenom rubom. Rosette standard, koji se sastoji od zelenog valovitog lišća.

Violet Maria

Violet MariaT. Dadoyan je predstavio cvjećare luksuznom ljubičicom Marijom s velikim, velikim krunama. Boje ljubice kombinirati sve postojeće „vrhunac” od nabrane volančićima na rubu latica i ljubičaste fantasy lik da se formira iznenađujuće, podsjeća minijaturna ruža. Veličanstvena raznolikost sa svijetlim ružičastim cvjetovima i rozetom bogate zelene boje.

Related  Fotografija i nazivi sorata kućnih ljubičica (2. dio)

Violet Midnight twist

Violet Midnight twistPolu-dvostruka ljubičica Ponoćno zavijanje, zaključuje S. Sorano, kapa ljubičastog-ljubičastog cvijeća u obliku “pansija”. Donje latice imaju manje zasićeno bojanje od gornjih. Oči se boje zamagljuju i postaju gotovo bijele. Rubovi valovitog grimiznom trakom. Izlaz je medij. Obložena lišća, s zaobljenim zubima.

Violet plava bljeskalica

Violet plava bljeskalicaČak i nepromijenjeni gledatelj u ljubičici Plava bljesak K. Moreve udario je čista plava boja šiljastih latica, koji čine polumemožnu koru u obliku zvijezde. Za oko, boja cvijeta postaje bijela, a rubovi latica podcrtani su istom bojom. Zanimljivo je što se povećava razgradnja udjela bijelih boja. Ruža je vrlo uredna i sastoji se od jednostavnih listova maslinovog sjena. Stabljike na lišću su lakši od glavnih tonova.

Violet Ruffled nebo

Violet Ruffled neboRezultat odabira roda i Boone je Terry, gusto valoviti ogrlicom nebo ljubičasta s tamnim plavim cvjetovima, uređena pojasnio ili finim zelenkastim granice. Ružica standardnih veličina, lišće je tamno, s lagano valovitim rubom.

Violet Snow Edelweiss

Violet Snow EdelweissVrlo neobične boje mogu iznenaditi još jednu vrstu ljubičica iz Arkhipova. Violet Edelweiss je biljka standardnih veličina, s elegantnim cvjetovima u obliku pansija. Bojanje jednostavnih ili polu-dvostrukih vrhova je složeno. Boja pozadine je bijela. Osim toga, latice su ukrašene ružičastim velikim potezima i fantastičnim mrljama i potezima ljubičastog ili plavog tonusa. Cvjetanje je bogato, ali ne dugo. Listovi su ravni, rozeta je srednje veličine.

Video o novim vrstama ljubičica