Berwarna walnut hijauSemua orang tahu tentang buah yang seolah-olah biasa, membeli kacang yang matang untuk memberi makan otak dan mendapatkan unsur surih. Tetapi kira-kira warna walnut hijau pada vodka diketahui tidak begitu banyak. Adalah berfaedah untuk membongkar resipi terperinci dan cara menggunakan komposisi ubat ini.

Ia adalah buah-buahan hijau kacang yang membantu mengembalikan jumlah yodium dalam badan.

Selain iodin dalam warna walnut hijau pada vodka, ada antibiotik asal usul, yang dipanggil Yuglon. Mereka dirawat dengan kulat dan masalah kulit yang lain. Ini adalah kaedah rakyat terbukti. Menariknya, penggunaan warna walnut hijau tidak berakhir di sana.

Awas

Tincture alkohol tidak boleh diberikan kepada kanak-kanakMana-mana warna pada walnut adalah kontraindikasi kepada orang-orang yang mengidap intolerans atau alergi terhadap kacang-kacangan ini. Ia tidak selamat untuk dirawat dengan ubat seperti ini untuk semua orang yang sudah mempunyai penyakit yang dikaitkan dengan kelikatan darah berlebihan atau masalah dengan saluran gastrousus.

Berikan alkohol pada ibu-ibu yang dilarang secara haram dan ibu yang sedang menyusui.

Alkohol, sebahagian daripada warna walnut hijau pada vodka, tentu saja, tidak boleh diberikan kepada kanak-kanak dan remaja. Walaupun ia adalah untuk rawatan penyakit tertentu, terdapat kaedah penyediaan alternatif. Tentang ini selanjutnya.

Sediakan tinctures mengikut resipi

memotong walnut mudaTidak ada satu cara untuk menghasilkan ekstrak penyembuhan dari tanaman muda. Mari pilih yang paling berkesan:

  1. Kami membuat penampilan paling mudah. Untuk melakukan ini, kami hanya memilih sayur-sayuran dari kacang-kacangan, dibasuh dengan air hangat dan dipotong menjadi kepingan. Kami meletakkan bilet dalam balang biasa selama tiga liter, dan kemudian tuangkan vodka dengan apa-apa jenis. Semua, kami pergi selama sebulan.
  2. Bercukur walnut pada alkohol. Di sini bahagian penting, jika tidak, nutrien akan hilang. Oleh itu, ambil betul-betul 15 g. Kacang hijau. Kemudian letakkan buah-buahan dalam balang separuh liter dan tambah alkohol. Penggunaan warna walnut hijau dalam bentuk ini adalah satu prosedur yang memperkuat dengan penyelenggaraan vitamin dalam badan.walnut hijau untuk berwarna alkohol
  3. Kaedah lain yang telah diuji mengikut masa adalah cecair bukan pada cecair yang mengandungi alkohol. Anda boleh membuat warna walnut pada minyak tanah. Vaksin seperti ini akan membantu dengan hipertensi, tumor, radiculitis, gastritis dan juga ulser perut. Seterusnya, pertimbangkan penyediaan dadah sedemikian.

Related  Kenapa tidak ada rumah amaryllis berbunga?

Kerosene dan walnut

sedia digunakanUntuk penciptaan produk perubatan yang berjaya, hanya kacang hijau yang diperlukan, yang telah mengumpul kematangan susu. Mereka sekali lagi dipotong dengan lobulus (lebih baik setiap suku setiap buah).

Semasa pembungkusan, ia mungkin berpandukan kapasiti atau kuantiti kacang. Buah muda yang diproses harus menutup dua pertiga dari kaleng, atau pot.

minyak wangi berwarna walnutsMemilih dari minyak tanah, memberi keutamaan kepada yang terbaik. Oleh itu, untuk bahan berwarna kita dapat distilate (popularly disebut kerosene penerbangan). Lagipun, ia tidak perlu ditapis dan dipertahankan.

Isi tangki dengan bahan bakar yang indah, dan kemudian keluarkan komposisi ubat kami selama 3 minggu di tempat yang sejuk dan gelap dengan jenis bilik bawah tanah. Tetapi selepas 21 hari ia juga perlu membuat pemerasan. Oleh itu, kami menyediakan cheesecloth (lebih baik untuk beralih kepada empat lapisan) dan memerah kacang selepas transfusi ke dalam bekas baru.

Lebih baik tidak membuang jenazah kacang. Mereka berguna sebagai ubat luar bagi manusia dan haiwan.

Kami merawat helminthiasis dengan cara yang sama

kita memusnahkan helmintss dengan warnaBerwarna dari walnut dari parasit adalah ubat purba yang didasarkan bukan hanya pada buah muda. Sebenarnya, terdapat juga dedaunan dan garam potters.

Dalam farmakologi, ubat-ubatan tersebut biasanya dipanggil ekstrak. Dan intipati ubat ini adalah: kacang muda dan daun mereka mengandungi bahan aktif yang menghancurkan parasit di dalam tubuh.

Sangat berwarna untuk tujuan ini boleh dilakukan dengan sendirinya. Untuk ini, alkohol tidak diperlukan, madu yang cukup dan bahan utama. Kacang dibasuh dan dikeringkan. Satu kilogram madu memerlukan jumlah kacang hijau yang sama.

Tambahan lagi, buah-buahan yang sudah disediakan hanya melalui pengisar daging dan bercampur-campur, meninggalkan ubat masa depan selama beberapa bulan.

Related  Gambar dan nama spesis orkid eksotik

Dalam komposisi dadah itu tidak ada apa-apa untuk merosakkan, jadi kita hanya menyimpan ubat itu sehingga bersedia di dalam almari dapur gelap. Dan selepas beberapa saat akan ada perubahan, kerana kandungan dibahagikan kepada pecahan – tebal dan cair. Segala sesuatu yang akan memberi manfaat kepada tubuh daripada unsur-unsur yang kita perlukan, akan dipasang dalam bendalir. Daging boleh diabaikan.

Gunakan ubat penyembuhan ini hingga tiga kali sehari sebelum makan. Berwarna madu akan menguatkan sistem imun, memulihkan proses mental.

Sekiranya seseorang di mana-mana umur tiba-tiba mula merasakan pembusukan tenaga penting, maka mudah untuk pulih seperti cara yang mudah. Anda hanya perlu meningkatkan pengambilan tiga hingga enam kali sehari.

Rawatan pencegahan parasit dengan warna ini membayangkan penggunaan semua kandungan – anda perlu makan walaupun daging kacang.

Video mengenai aplikasi berwarna dari walnut hijau