grov alokasiBlant innendørs planter er medisinske arter som ikke bare er vakre, men også medisinske egenskaper vanlige. De helbredende egenskapene til alocasia har lenge vært brukt i kinesisk folkemedisin. Utbredt bruk av narkotika på steder der planter vokser i naturen. Imidlertid krever giftige stoffer av kvikksølv og cyanid i juice av anlegget forsiktighet og nøyaktig dosering i applikasjonen. Av husholdningenes alopecia har bare storrot en uttalt helbredende egenskaper.

Alocasia folkemedisin

Alokasier storrotetDet skal bemerkes at egenskapene til alocacia ikke har blitt tilstrekkelig studert så langt, de blir ikke brukt i tradisjonell medisin. Andre navn på alocacia er shamrock, arma, weatherman. Bruk av stoffer fra en plante uten egnet kunnskap er livstruende. Derfor er informasjon om fordelene til planter gitt ikke som veiledning til bruk, men som bevis på naturens storhet og muligheter.

De medisinske egenskapene til anlegget kan brukes i nøyaktig dosering, under veiledning av en erfaren healer og etter en konsultasjon med den behandlende legen. Eksterne midler brukes kun etter en prøveapplikasjon på huden. Dosen av alocasia for behandling er valgt av healeren individuelt.

Anvendelse av salve fra alokasier av grov rotVed å bruke kunnskapen om kinesiske leger som mest støttet bruken av narkotika fra alocasia, vil vi stole på deres erfaring:

 1. Av bladene er preparater forberedt for fjerning av tannpine, behandling av tuberkulose og lungebetennelse.
 2. Aloccasia big-root brukes til å behandle polyarthritis, osteochondrosis, gikt, hemorroider.
 3. Eteriske oljer av planter brukes som antimikrobielle stoffer. De brukes til stafylokokker, streptokokker, intestinal infeksjon, i kampen mot influensavirus.
 4. Ved hjelp av infusjoner av alocasia blir kløe fjernet fra biter av blodsugende insekter. Legemidlet er en motgift mot slangebiter.
 5. Ved hjelp av ytre påvirkninger oppløser støtene under huden opp og heler, gikt, hemorroider, forsvinner sporer.
 6. Alocasia helbreder atmosfæren i hjemmet, bare å være der. Det sies at flere planter av shamrock og fioler sammen kan forandre selv karakteren av en sint person som lever i denne atmosfæren.

Related  Perlekjede til hagen – anafalis

Disse egenskapene er kjent og brukt av innbyggeren på de stedene hvor anlegget er bosatt i den ville naturen. Av de alokasjoner som har tatt rot i hjemmene, brukes bare en shamrock til behandling. Planten er oppkalt så, på grunn av egenskapen å miste det fjerde bladet, når en ung vises. For medisinske formål må du bare bruke dette lettgulvede arket med et langt håndtak, som brukes til matlaging av potioner. Et slikt ark størrelsen på en menneskelig palm er nok til å gjøre 0,5 liter medisinsk tinktur.

Alocasia, grov i barnehagenEgenskapene som studeres i dag, gir en karakteristikk for anlegget:

 • biologisk stimulator involvert i prosessen med vevsreparasjon;
 • imunomoduljator, økende motstand mot onkologiske sykdommer;
 • anti-inflammatorisk stoff for felles reparasjon;
 • bedøvelse effekt på nerveender.

Ubetinget begrensning av alokasi for behandling er alderen ikke yngre enn 15 år.

Legemidler til alocasiaapplikasjon

Tinktur av alocasia med grov rotFor å få potions brukt nedre bladet av planten, som begynner å dø. Den er kuttet sammen med petiole nær basen.

Forberedelse av medisinering krever spesiell forsiktighet. Selv en mikroskopisk dose juice, som har falt på slimhinner, vil medføre forferdelig lidelse. Mulige forbrenninger i huden. Derfor bør du arbeide i verneklær og briller.

Tinktur av alocacia på alkohol er laget etter slipe bladet og petiole i en porselen stupa. Foreløpig blir arket kuttet med en plastkniv og i en plastbeholder. Hvor mange kashits vil bli produsert, så mye vodka tar. Suspensjonen er alderen i 3 uker i mørket. Denne tinkturen av alocasia for alkohol brukes til ekstern gnidning med ledsmerter og hudproblemer. For intern bruk er kurset valgt individuelt, og legemidlet administreres under healers kontroll.

Tinktur er laget av en bladplate og petiole av en planteEn salve er også laget, som består av gruel, gnidd både for tinktur og fettbasis i forholdet mellom 2 deler vell og 3 deler lard, petrolatum og lignende produkter. Oppbevar salven i kjøleskapet. Alokcas i tinkturen på alkohol i forhold til fettbasen 1: 4 kan også tjene til overflatebruk.

Related  Vi bringer oppmerksomheten til alle de mest interessante ting om hvite bønner

Alocasiaolje er laget ved kald utvinning av vassdraget fra et blad til en oliven eller annen olje. 100 g olje tas per ark, prosessen går på et mørkt sted i 3 uker, deretter blir de resterende fibrøse stoffene presset ut og oljen brukes i 3 måneder. Bruk den eksternt.

Fra alocasia er det laget vannputerInfusjoner av vann på vann brukes til bad, men vekten skal infunderes 24 timer etter at en dag har beholdt sin helbredende egenskaper. Alle forberedelser gjøres på kald og varm måte. Koking eller bruk av bratt kokende vann vil ødelegge kompleksblandingen.

De fremstilte preparater anvendes:

 • i sykdommer i bein og ledd;
 • i problemer med huden, enhver dermatitt;
 • med åreknuter og tromboflebitt;
 • godartede og ondartede svulster
 • tuberkulose;
 • magesår.

Mens disse midlene brukes i folkemedisin. Forskningen i anlegget gjennomføres intensivt, dets medisinske tiltak er bekreftet, men i farmakopéet av offisiell medisin er ikke alocasia inkludert.

Antitumor medisinske egenskaper av alocasia

KreftcellerI Russland har vitenskapelig forskning vært og gjennomføres for å studere ekstern behandling av tinktur av alocasia eller salve utarbeidet på grunnlag av dette. Resultatene er positive. Buryat herbalist Badmaev bekrefter også den positive medisinske effekten av tinkturen.

I 2012 ble et antitumor terapeutisk trekk ved alocasia på hepatocellulært karcinom undersøkt i Kina, hvor det endelig ble etablert at rotalokazia dreper kreftceller i leveren. Offisiell medisin har anerkjent dette stoffet er nyttig spesielt for behandling av leverkreft.

Bruk av alocasia til behandling er bare nødvendig under veiledning av legerLegemidlet administreres under streng tilsyn med leger. Det er nok å si at behandlingen begynner med en enkelt dråpe tinktur fortynnet i en ss vann, og øker hver dag bare med en dråpe, og senker deretter i samme rekkefølge. Et to-måneders kurs kan bare gjentas etter en lang pause. Ordningen ble utviklet og brukt av healeren L.Kim.

Utarbeidelsen av alocasia fra kreft er brukt under streng overvåkning av leger og overskridelse av dosen er uakseptabelt. Ved bruk av tinkturen må du ta hensyn til dens komplekse effekt på alle organer.

Bruk av rusmidler fra alocasia i magesår

Alocasia indiskAlokazia indian ble forsket i 2011 i Krishna, hvor den positive effekten på fordøyelseskanalen ble bekreftet. Diaré opphørte, sammensetningen avslørte anti-proseegenskaper, det vil si ødeleggelsen av patogener. Å ta tinkturer reduserer smerte i mageområdet med sårssykdommer. Men studiene ble ikke dokumentert. Bruk av alocasia til behandling av magesår ved medisinsk forskning er ikke bekreftet. Healers bruker tinktur under behandlingen. For de som har et sår i remisjon, er folkeslagere anbefalt om vår og høst til å behandle alocasia med magesår. Men healere anbefales å konsultere en lege før du tar tinkturen. Men hvis det er en sammenhengende sykdom i hjertet, bør alokasia overgi seg.

Related  Nyttige egenskaper og anbefalinger for bruk av veselock-sopp

Å ta en dose foreskrevet av helbredet vil ikke bare bidra til ikke å forverre sykdommen, men alokasi og kreft vil utføre profylakse. For å få sammensetningen, bør en enkelt skje med strimlet alocacia masse blandes med et glass honning og en flaske vodka. Rist til honningen oppløses, og stå på et mørkt sted i 10 dager. Rist før bruk. Drikk 3 ganger om dagen for en spiseskje en halv time før måltider. Etter 2 uker, gjenta alt i samme forhold. Fremstilling av en del for et kurs er beskrevet.

Tradisjonell medisin er ikke et panacea. Bare sammen med spesialister som har aktive preparater til rådighet, kan herbalists gi en myk effekt på kroppen til et grønt apotek. Men de vet ikke om de sammenhengende sykdommene, uten å ta hensyn til hvilke det er mulig å bringe ikke nytte, men skade på helse. Derfor vil felles behandling være riktig og effektiv.

Salve fra alocasia for leddgikt – video