ferskenoljeapplikasjonLett duftende olje fra kjernene av ferskenben er ikke mindre verdifull enn den saftige massen av ruddy fløyelsete frukter. Ferskenoljen oppnådd ved den kaldpressede metoden inneholder mange nyttige stoffer, har en delikat effekt og er mye brukt i kosmetologi og i omsorgen for små barn.

Egenskaper av ferskenolje

moden fersken og dens steinSun-poured honning fersken som alt. Men mange Lakomok antyder at det er et stort, furrowed hardt bein inne i frukten for mye plass. Det er fra de bittere kjernene at de får en verdifull olje, mettet med:

 • vitaminer;
 • mikro- og makroelementer, inkludert forbindelser av jern, kalsium og kalium, magnesium og fosfor, sink;
 • fettsyrer, inkludert stearinsyre, palmitinsyre, oljesyre, linolsyre.

Lysegul ferskenolje har nesten ingen smak og aroma. Når den påføres huden, trenger den dypt inn i vevet, absorberes fullstendig og overføres til dermis alle de nyttige substansene som finnes i væsken.

Derfor er de anti-inflammatoriske, fuktighetsgivende, nærende egenskapene til produktet veldig verdsatt som grunnlag for hjemmet og klare masker, kremer, hår og kroppsbalmer. Verdien av det naturlige produktet er bekreftet av vitenskap og erfaring fra mange generasjoner av dem som er forpliktet til folkemedisin og naturlig kosmetologi.

I motsetning til mange vegetabilske oljer, fettsyrer hypoallergenic, og finner bruk i formuleringer for hudpleie av barn fra barndommen.

Ferskenoljeapplikasjoner

ferskenfrøoljeFolk visste om den gunstige effekten av olje fra ferskenbones i lang tid. Østmedisin anbefaler et middel for behandling av inflammatoriske øyesykdommer. Og i Avicenna’s skrifter, inkluderer applikasjonsfeltet for ferskenolje sykdommer i nesofarynksen og mellomøret.

I dag har leger, farmasøyter og kosmetologer fullstendig bekreftet ideene til sine forgjengere, og anbefaler også å inkludere olje i hudpleie i alle deler av kroppen.

Ferskenolje for ansikt, hender, øyelokk og lepper

ferskenolje for ansiktetI kremer, masker, peanøttsmør, ferskenolje brukes som en anti-aging, tonic, aktivt mykning og fuktighetsgivende middel. Spesielt nyttige fettsyrer gir, hvis det er tegn på rødhet, irritasjon eller hud på dekslene, er gjenstand for aldersrelaterte endringer:

 1. Å få den nødvendige ernæringen og fuktigheten, blir ansiktet glatt.
 2. Hans tone blir lettere og jevnere.
 3. Spor av eksdysis forsvinner.
 4. Ved å styrke kapillærene blir det vaskulære nettverket mindre merkbart.
 5. Huden mykner, tonen og immuniteten stiger.
 6. Bevegelsen av ansiktsrynker avtar, og med systematisk omsorg forsvinner de helt.

Den komplekse ferskenoljen har en lignende effekt på henderens hud, spesielt følsomme lepper og områder nær øynene. I disse tilfellene forhindrer produktet, perfekt kombinert med andre aktive stoffer, tørrhet, fremmer healing, myker og øker elastisiteten. Det akselererer neglens vekst, mens de blir sterkere, mindre brutt og ikke bryter.

Antibakteriell virkning og nesten fullstendig fravær av kontraindikasjoner tillater bruk av olje i behandling av dermatitt, eksem og andre hudsykdommer.

Ferskenolje for nyfødte

Massasje baby med ferskenoljeHuden til små barn, på de mest følsomme stedene som er utsatt for blæreutslett, rødhet, irritasjon og kløe, trenger spesiell omsorg og oppmerksomhet. Ikke-allergisk, næringsrik formulering tillater bruk av ferskenolje for nyfødte og spedbarn i opptil et år. det er:

 • Perfekt fuktighet og bidrar til å spare fuktighet;
 • beskytter de milde dekslene mot miljøets negative virkning, forhindrer rødhet, puffiness og andre problemer;
 • lager ikke en film som ikke tillater luft å passere gjennom, forstyrrer metabolismen og cellulær fornyelse;
 • tetter ikke porene, unntatt dannelsen av sebaceous plugger og foci av betennelse.

Takket være en rekke nyttige egenskaper anbefales bruk av ferskenolje ikke bare som blekekrem eller som et middel for behandling av popliteale hulrom, underarm og andre clutcher.

Hvis oljen er beregnet til omsorg for babyen, bør den forvarmes og helles i en steril glassflaske. Huden behandles med en behagelig temperaturblanding.

Disse reglene følges også når du bruker ferskenolje i nesen. En behagelig konsistens, slik at du ikke klipper og limer, bidrar til å forsiktig rengjøre nesebinene og beskytte slimhinnen mot tørking og irritasjon. Bare et par dråper er nok til å beskytte seg selv og barnet fra ARVI i den kalde årstiden. Tradisjonell medisin anbefaler olje som et effektivt verktøy for smerte i øret, overbelastning og svovelpropper.

Peach olje for hår

ferskenolje for hårAnvendelsesområdet for de fordelaktige egenskapene til ferskenolje er mange. Et sikkert naturlig middel fungerer godt på håret. Ikke bare gjør det næring, helbrede og myke hodebunnen, oljen glatter strekkene, limer vektene sine, og danner grunnlag for fantastisk glans, elastisitet og krøllevolum.

Med hårpleie kan ferskenolje brukes regelmessig. Det er ingen kontraindikasjoner eller avhengighet til det. Masker, balsamer og wraps basert på naturlig sammensetning vil radikalt endre utseendet på tørt, tynt, skadet av styling eller flekker.

Fettsyrer, mineraler og andre bioaktive oljekomponenter:

 • gi alle hårbehov;
 • har anti-inflammatorisk effekt på huden under låsene;
 • aktivere sin naturlige regenerering;
 • gjenopprette strukturen av håret akselen;
 • forbedre kvaliteten på håret betydelig.

Ferskenolje for øyenvipper og øyenbryn er også nyttig for å gjøre dem mer tette, lyse, uttrykksfulle. En stabil effekt vil bidra til å oppnå en blanding med avokadoolje og karitt.

Peach Body Oil

ferskenolje for kroppenOlje fra ferskenbones opprettholder og gjenoppretter epidermisets elastisitet, som er tydelig synlig i systematisk omsorg for aldrende hud, samt med plutselige endringer i kroppsvekt eller en kompleks kamp mot cellulitt.

Raskt og uten spor, soaking olje fungerer effektivt som et trygt, naturlig middel for massasje. Det letter glidende, mykgjørende og toning, raskt metter oppvarmet vev med næringsstoffer.

Det beste resultatet er gitt i kombinasjon med essensielle oljer av enebær, sitron, sandeltre, oransje eller grapefrukt. Massen kan avhengig av tillegget gi en forfriskende, beroligende eller avslappende effekt.

For problematisk hud, utsatt for irritasjon eller i nærvær av brann, eksem og andre sykdommer, vil lettelse komme fra olje kombinert med havtorn, dogroseolje, hvete eller jojoba. Tidlig helbredelse av sår vil bidra til å oppnå olje komprimerer, som forandres to ganger om dagen.

Ved å bruke olje for helse må det huskes at dette nyttige og tilstrekkelig tilgjengelige middelet ikke kan betraktes som et panacea. Oppnå gjenoppretting av hud, hår og negler kan bare være en omfattende tilnærming, godkjent av en medisinsk spesialist eller en kosmetolog.

Mask av ferskenolje – video