eple cider eddik for hårpleieEddik eple bevarer alle næringsstoffer og egenskapene til fersk, moden frukt. Ikke overraskende, eple cider eddik for håret – en tid-testet verktøy for å bli kvitt flass, mye fett og anløpe tråder.

Mettet med organiske syrer, mineralske forbindelser og vitaminer væske:

 • akselererer aktivt håret hans med disse rikdommene;
 • normaliserer lipidbalansen;
 • perfekt myker, glatter og oppdaterer håret.

En høy konsentrasjon av aktive komponenter kan være farlig. Den hensynsløse bruken av eddik truer brann, tørrhet og sprøtt hår, enda mer irritasjon av hodebunnen.

Når effektiviteten av eplecider eddik for hår vil være maksimal? Hvordan bruke folkemidlene med fordel og uten skade på håret og følsom hud under den?

Fordeler med eple cider eddik for flass

eple eddik mot flassUtseendet på flass i hodebunnen ødelegger ikke bare utseendet, gjør det sløvt, ikke godt preparert, men også ledsaget av kløe, og kammering blir årsaken:

 • utvikling av sekundære infeksjoner;
 • utseende av en tett skare på huden;
 • svekkelse og til og med hårtap.

Derfor er det så viktig å takle flass i de tidlige stadiene. Dette vil hjelpe naturlig eplebit, som har en aktiv tørking, desinfiserende effekt.

Resultatet av påføring av eple cider eddikFor behandling av flass eple bitt kan bruke flere midler, for eksempel, skylling med bløtt vann og surgjort med tilsetning av lige maske næringsstoffer som trengs av huden og krøller vitaminer og beroligende ingredienser kløe.

Siden omsorg er nødvendig allerede irritert eller skadet hud, bør eddik med tegn på seboré aldri påføres ufortynnet!

Skyll håret ditt med eple cider eddik

skyllemiddelFor å skylle håret med eplecidereddik, er det halvt fortynnet med rent vann, behagelig for temperaturens hud. For å myke håret, avlaste følelsen av stivnet hud, kløe, tørrhet, hjemmehjelp legger til olje av lavendel, mynte eller oransje. Bare noen få dråper per glass er nok til at strenger ikke bare får den nødvendige støtten, men også skinner.

En behagelig varm sammensetning påføres på vått hår etter vasking av hodet og krever ikke skylling:

 1. I stedet for vann som grunnlag for skylling, kan du ta en ny avkok av kamille eller marigold. Dette vil forbedre den antiinflammatoriske effekten.
 2. Inkluderingen av en avkok av hoppkegler vil gi en ravfarget hue til håret og gjøre de svakeste strengene skinnende lys i solen.
 3. For å ta vare på tørt hår, er et eplebit i mengden 2-3 skjeer blandet med et glass nettlebuljong, rik på vitaminer og bidrar til å fukte hårbunnen.

Hvis trådene er tørre, er det nyttig å redusere konsentrasjonen av løsningen, øke innholdet av vann, vegetabilske infusjoner og buljonger.

før og etter påføring av eplecider eddikSkylling med eple cider eddik for hår utsatt for raskt tap av volum og overdreven fettinnhold vil hjelpe:

 • holde krøllens friskhet lenger;
 • å støtte deres attraktivitet;
 • forenkle installasjonen.

Stygg, skadet av farging eller varm styling krøller ved hjelp av eple cider eddik og skyllende hår på grunnlag kan igjen bli gjort myk, elastisk og skinnende. Utjevning av hårsaksens bioaktive sammensetning hjelper i lang tid å opprettholde fargens lysstyrke og beskytter mot brittleness.

Masker for hår med eple cider eddik

eplecider eddik i hårmaskenHjem hår masker er populære på grunn av tilgjengelighet og effektivitet. For å opprettholde hårets skjønnhet og helse kan du bruke vegetabilske og essensielle oljer, meieriprodukter og honning, frukt, grønnsaker, urter og krydder. Apple hårete eple eddik og masker på grunnlag av det er stor fordel.

Dette naturlige produktet er perfekt kombinert med en rekke komponenter, som er valgt avhengig av typen hår og problemet løses. For tørr, utsatt for brittleness og tangling, håret i masken, unntatt et par skjeer eddik, kan du inkludere:

 • rå eggeplomme;
 • litt rømme eller yoghurt;
 • oliven eller solsikkeolje;
 • bia honning.

Fet hår trenger et annet sett som bidrar til å normalisere sekresjonen av huden, gjør håret mer frodig og friskt. I dette tilfellet tar 2 skjeer med eplecider eddik til hår:

 • skrelles og mashed til en applepuré;
 • melk whey eller fettfattig kefir;
 • kjøttkraft av kamille, eikebark eller hundrosen;
 • piskede hvite hvitt.

Komponenter kan eventuelt varieres ved å introdusere nye produkter eller ved å endre proporsjoner. På håret holdes slike terapeutiske masker i 20-40 minutter, og vaskes deretter av med varmt rennende vann.

Video om skylling med eple cider eddik