Carving på en gresskarBlant produktene fra planteverdenen ligger honning på et spesielt sted. Pollen som samles inn av biene, blir behandlet og lagt i honningkassen for å mate avkom. Før det gjennomgår hun behandlingen av en kvinnelig arbeiders bier med kjertlene, det kurative produktet bevarer de gunstige stoffene i pollen og multipliserer dem. Den helbredende egenskapene til gresskar honning er bekreftet i århundrer. Produktet er unikt i sin sammensetning, men bribes bestikk er små. Derfor blir ekte honning ofte erstattet med tilberedt hjemme. Les om fordelene med gresskarfrø til menneskekroppen!

Hvordan få honning fra et gresskar?

Apiary ligger i nærheten av gresskarplantasjerDen biavler kan sette elveblestene for å samle pollen av blomstrende planter mellom melonene, men biene flyver for bestikkelse på opptil tre kilometer, og bare på de grensefrie gresskarfeltene kan man samle et helbredende produkt. Samtidig samles ikke mer enn 30 kg honning fra en hektar. Pollen har mye gresskar, og nektar er ikke nok. Derfor foretrekker insekter å fly langt unna, til andre honningplanter.

På store blomstrende gresskarplantasjoner, bier høster nektarSå sant gresskar honning kan bare oppnås med en spesiell bestilling til biavleren og forutsatt at det er store gresskarplantasjer i distriktet. Bare gresskar honning har en lys gul farge, ikke veldig søt, uten bitterhet og med melon ettersmak. Honning har en spesiell sammensetning, det har milde stoffer som ikke finnes i andre produkter.

Healing medisiner har blitt lært i republikken Bashkortostan. Det er der, på endeløse meloner med gresskar, blir elveblestene tatt ut under blomstringen av gresskar og få naturlig honning.

Gjør gresskar honning hjemmeMen folk har lært å motta gresskar honning uten at bier deltar. Den har en mindre konsentrert, litt forandret sammensetning, men helbredelsesegenskapene til gresskar honning, oppnådd uavhengig, bekreftes ved praksis.

Etter 10 dager er honning klar til brukFor å få honning, åpnes et lite gresskar fra peduncleen og skaper en kork. Gjennom hullet velg frøene, fyll hulrommet med sukker eller noen honning, lukk den med en kork og sett den på et varmt sted i 10 dager. Den resulterende honningen er lagret i kjøleskapet, og den nektarbunnede skorpe kan brukes til å lage kandiserte frukter.

Gresskar honning – bra og dårlig

Healing Pumpkin HoneyAlle de nyttige substansene som finnes i massemasse, passerer inn i en oppløst tilstand og fermenteres i varmen i 10 dager. Deres sammensetning er representert av en vitamingruppe:

 • askorbinsyre eller vitamin C;
 • nikotinsyre;
 • gruppe B;
 • sjelden presentert T (karnitin) og E. D, PP;
 • karotenoidkomponenter.

Lavkaloriprodukt er et spisekammer som er nyttig for mennesker:

 • fiber;
 • pektiner;
 • enzymer;
 • vegetabilske proteiner.

Hele den nyttige sammensetningen blir til en sirup, som kalles gresskar honning. Det rike innholdet av elementer har betinget bruk og skade av gresskar honning.

Bruk av gresskar honning til medisinske formål

Gresskar honning brukes til å behandle blodårerDet er velkjent at sykdommen er lettere å forebygge enn å kurere. Dette gjelder fullt ut for bruken av produktet vårt.

De som har problemer med blodkar, har hjertesykdom eller steiner i honningens organer, bør tas på en begrenset måte og lytte til helsetilstanden. Diabetikere er kontraindisert. Disse pasientene kan bare bruke honning etter å ha konsultert en lege.

Samtidig er gresskar honning en helbredende potion for de som har sykdommer:

 • nyre;
 • galleblæren;
 • GIT.

For forebyggende formål anbefales det å bruke det daglig i små mengder. Produktet bidrar til å lindre anemi på grunn av det høye jerninnholdet. Den brukes i mange år av langlever, og beholder sin evne til å jobbe i avanserte år.

Te med gresskar honning vil hjelpe med forgiftningHonning hjelper med forgiftning, da det samler og fjerner giftstoffer, hjelper menneskelige rensingssystemer. Med problemer forbundet med plutselig fremvekst, ikke kronisk:

 • smerter i leveren;
 • kvalme og smerte i magen;
 • forstoppelse og problemer med kolon
 • med edemas.

Relief kommer uten bruk av medisinske former, bare fra mottak av honning i form av varm te eller med cottage cheese. I varm te, kan ikke honning legges til, enzymer som er inneholdt i det, blir ødelagt. Som et sterkt vanndrivende middel, klare produktet godt med hevelse, smertefritt fjerner overflødig vann fra kroppen. Med cholecystitis eller bøyning av galleblæren, blir utløpet av galle restaurert. Pektin bidrar til å fjerne giftige stoffer fra kroppen.

Honning fra et gresskar brukes til å behandle nyre steinerHvis sammensetningen brukes, når gresskaret er tilberedt for honning i stedet for sukker, økes bruken av denne sekundære honningen mange ganger. Slike honning er allerede brukt til å kjempe med steiner i nyrene og galleblæren.

Gresskar honning – balsam for leveren

Gresskar honning er en frelse for leverenMest av alt, bruken av gresskar honning fordeler leveren. Denne kroppen er den viktigste i rensing og utvinning av blod, i fjerning av toksiner. Levercellene selv bærer imidlertid også seg og begynner å utføre sine funksjoner dårlig. Det antas at gresskar honningbalsam for leveren.

Leverceller kalles hepatocytter. Det er gresskarhoney som i sin sammensetning inneholder et stoff som gjenoppretter cellemembraner, som fungerer som hovedfiltre på mobilnivå. Når hepatitt er en sykdom, dør hepatocytter først. Derfor er det viktig å opprettholde dem i orden.

I tillegg til rensing fra unødvendige elementer, er proteinet syntetisert i proteiner, frekvensen av blodkoagulering er regulert og andre vitale funksjoner. Godt levearbeid er en forutsetning for helsen til hele kroppen. Derfor vil hjelpen fra leveren med vanlig bruk av produkter fra et gresskar til nytte for enhver person.

For ekstra helbredende effekt med hepatitt, bruk honning med skummetost i en andel på 1:10. Denne sammensetningen er mest gunstig for pasienten. Du kan drikke te fra medisinske urter, en av komponentene er en skje med gresskar honning. Denne infusjonen er utarbeidet på forhånd, og honning er tilsatt før du tar.

Mulige kontraindikasjoner til bruk av gresskar honning

I stadiet av kroniske sykdommer i indre organer, kan dette produktet kun tas med tillatelse fra en lege. Du kan ikke bruke gresskar honning for de som ser på vekten, da den inneholder glukose, som raskt og fullstendig absorberes i kroppen. Av samme grunn er honning kontraindisert hos diabetikere. Etter å ha spist honningsprodukter, må du pusse tennene dine, siden søt mat fører til utvikling av karies.

Video om å lage gresskar honning