Bougainvillea Vera WaitEn gjest fra tropene på det amerikanske kontinentet, bougainvillea, er en høy busk. Opprett sjarmen er ikke blomster, men deres bracts. I naturen er de lilla i farge, i kultur – flerfarget. Det er ikke lett å dyrke bougainville hjemme, det er nødvendig med omsorg.

Blomst Bougainvillea

Som mange tropiske planter som vokser i fangenskap, krever bougainville hjem vedlikehold under spesielle forhold. Under gode forhold kan bushen og huset vokse opp til tre meter i høyden. Utvalg gir bare tre varianter av bougainvillea – vakker, peruansk og naken.

Innendørs bougainvilleaDet skal bemerkes at plantens grener i naturen er lianate og stikkende. Samlere kunne ikke fjerne tornene av husplanter. Drømmen om elskere er å få en blomst med blå skudd.

Pleie av anlegget innebærer trinnene:

  • Opprettelse av betingelser for blomstring;
  • wintering bougainvillea;
  • transplantasjon og reproduksjon;
  • Mulige problemer med brudd på innholdsregimet.

Når man observerer landbruketeknikker, er det mulig å dyrke en slik planteHjemme, som på bildet, vil blomsten til bougainvillea bare behage når man observerer landbruketeknikker.

Innenriks innhold av bougainvillea

En tropisk plante trenger nøye oppfyllelse av alle krav. Anlegget ligger på sørvinduet, direkte under direkte sollys. Bougainville liker ikke en boligendring selv innenfor vinduet, protesterer ved å slippe bladene. Skruer bør ikke berøre anlegget. Hvis bougainville huset ligger på en varm glasert loggia eller blomst drivhus – den ideelle løsningen.

Skjønnhet bracts av bougainvilleaHvis bushen er vannet og matet i tide, vil det blomstre fra mai til november. Blomster unattractive, visne raskt. Dekorative bracts av ulike former og farger. De holder form og skjønnhet i lang tid. Bak ryggene på bracts gjemmer blader, og busken ser ut som en stor blomsterkurv.

Det er svært viktig at temperaturen holdes på 22-25 i blomstringsperioden C. I hvilestilling er det optimal å ha på et kjølig rom 5-10 C. For 0 Fra grader dør anlegget over 10 C – Vegetasjon begynner. Om vinteren, i en varm med tilstrekkelig belysning, vil anlegget ikke gå i dvalemodus, det vil svakt blomstre. Så, og om sommeren kan en frodig blomst ikke vente.

Related  Funksjoner ved å dyrke en tulipan hjemme

Vanningsregimet og andre finesser av frieri er viktige for bougainville video:

Det kan ikke tas opp under blomstringen for å tørke ut jordens coma helt. Stagnerende fuktighet vil imidlertid umiddelbart føre til henfall av røttene. Derfor er det viktig å ha matet en jordklodd gjennom en brett for å tømme overflødig. Om vinteren er vannet redusert, men tørking av jord i potten er uakseptabelt. Selv i det kjølige en gang i 10-14 dager, må du fukte jorda.

Om sommeren må du systematisk fukte bladene av bougainvillea, nødvendigvis på begge sider, men slik at bracts ikke faller på bracts. Vanning og fuktighetsgivende bly bare ved mykt vann.

Planten vokser raskt og trenger en hyppig transplantasjon. I drivhuset kan veksten for året være tre meter. Størrelsen på blomst bougainvillea rommet under normale forhold avhenger av volumet av potten. Jo smalere røttene, jo mindre vekst og rikelig blomstring. Følgelig, og transplantasjon oftere, slik at maten var nok.

Bougainvillea bare bonsaiHovedbetingelsen for transplantasjon er ikke å forstyrre rotsystemet. Derfor er overføringen til en større gryte gjort med forsiktighet. De resterende 2 cm fra veggene til roten er pent dekket med sammensetningen:

  • arkjord – 1 del;
  • torv bakken – 1 del;
  • sand stor – 1 del.

I tillegg blandes vermikulitt, keramisk krummet, knust kull i jorda. På bunnen av et tykt dreneringslag av utvidet leire eller ødelagt keramikk keramikk keramikk. Det er viktig at jordens surhet er nær en nøytral reaksjon.

Den beste tiden for transplantasjon er når planten våkner fra vinterrus – tidlig på våren. I dette tilfellet kan transplantasjonen og trimingen ikke kombineres.

Beskjæring danner bushen og få stikker for røtter. Beskjær de unge grenene i en lengde på opptil 13 cm samtidig som bushen vokser godt. Eldre grener skal ikke berøres. Effekten vil ikke være, og traumer til planten er mer håndgripelige.

Related  Funksjoner av omsorg for japansk aukuba

Propagating bougainvillea hjemme kan roteres i lignified skudd oppnådd ved beskjæring. Det er lettere å få en ny plante i prikop, etter å ha festet en kvist til bakken. Så multipliseres anlegget ved utvelgingsarbeid i drivhus.

Rooting av lignified skuddFor rooting bruk som substrat steril sammensetning – sand, kull, knust moss-sphagnum. Temperaturen i drivhuset skal være 21-23 grader. Lavere oppvarming vil akselerere røtter. Det er nødvendig å observere moderat fuktighet i jorda og sørge for regelmessig lufting.

Oppsigelsen av blomstring eller sletting av blader er signalet til en lunefull tropisk slavekvinne at hun ikke liker forholdene for frihetsberøvelse.

Bougainville hjem kan bli syk av overdreven vanning med stillestående soner. Rotrotet begynner, som vil ødelegge anlegget. Temperaturen på bakkena under +5 grader er skadelig for anlegget.

Overdreven vanning kan føre til plantens dødBlomsten kan fylles med bladlus eller melorm. En sooty sopp setter seg på den søte utladningen og bladene blir svarte. Slike blader må rippes av, planten skal vaskes og behandles med et sterkt insektmiddel, Aktellik.

Bougainvillea i Sibir – video