akonit jungar for behandling av kreftInformasjon om hvorvidt det er mulig å kurere kreft ved hjelp av akonitt, er svært motstridende. Bruken av akonitt Dzhungarsky til behandling av kreft er registrert i medisinske verk fra antikk Tibet. Til å begynne med er det forskjellige former og lokalisering av denne sykdommen. Tilfeller av terapeutiske effekter av alkoholtinktur av akonitt på enkelte former for kreft og godartede svulster er registrert.

Historien om bruk av akonitt i medisin

bruk av akonitt dzungarian i medisinI midten av 1800-tallet oppstod den første omtalen av bruk av akonitt for behandling av kreft (Lancet, England). Samtidig ble homøopatiske doser valgt. I det 20. århundre ble akonitt-tinktur brukt av onkologer fra en rekke land.

Tinktur av akonitt i folkemedisin og homøopati har tradisjonelt blitt brukt til å bekjempe kreft. Det betraktes både som et hjelpemiddel og som hovedverktøyet. Det er referanser til de positive resultatene av å bruke hetteakonitt i kompleks behandling av melanom og andre onkologiske lesjoner av slimhinner, hud.

Siden akonitten er meget giftig, kan bare mikrodoser av sin tinktur tas oralt. Behandlingsplanen velges individuelt av homøopatet. Det er viktig å hele tiden overvåke kroppens respons og trivsel. Ved den uttrykte negative reaksjonen av en organisme blir preparatet umiddelbart avbrutt.

Nysgjerrige fakta:

 1. Solzhenitsyn har nevnt at akonitt har blitt brukt til å behandle kreft (Cancer Corps). Han skriver at Issyk-Kul-roten (akonitt) reddet ham fra kreft.
 2. Sammen med akonitt for behandling av onkologiske sykdommer, brukes hemlock. Det er kjent regelmessighet – hemlock kan støtte i kampen mot tarmkreft, urogenitale organer og brytere – med kreft i alle organer som befinner seg over midjen. I dette tilfellet anses akonitten som den mest giftige og farlige. Uavhengig av kreft, kan han ikke klare seg, men det er mulig at i kompleks behandling vil spille en rolle.
 3. I onkologi er akonitt tilrådelig å bruke for å redusere smerte og helbredelse av skadede vev, samt å redusere tumorvekst, for å bekjempe metastaser.

Related  Et uoppdaget mirakel er blomsten til en aspidistra

På hvilke former for kreft anbefales det å bruke

studerer egenskapene til Dzungarianens akonittI homøopati brukes fighterens tinktur til forskjellige typer kreft, inkludert metastaser. Aconitin er i stand til å trenge inn dypt inn i vevet og påvirke svulstcellene negativt. Det er også indikert for godartede neoplasmer.

For at tinkturen skal være til nytte, er det viktig å forberede det riktig og velge den optimale dosen. Likevel, i homøopati dette middelet er mye brukt i den komplekse kampen mot kreft. Hvis du bestemmer deg for å bruke akonit Dzhungar i behandling av kreft, kan hvordan man tar det, fortelle en erfaren homøopat eller herbalist. I den offisielle medisinen er denne planten ikke brukt nå.

Nyttig gift eller medisin

akonitt rot tinkturAkonitt er tilskrevet giftige planter. Den inneholder alkaloider – akonitiner, som i en dødelig dose kan forårsake pusteopphør. Selv i det gamle Tibet, begynte det å brukes til terapeutiske formål, inkludert for behandling av kreft.

Aconitiner kan lett trenge inn i huden! Du trenger ikke å forberede deg selv. For å kjøpe tinktur av akonita Dzhungarskogo er det mulig i bøndene til homøopatister eller å bestille via Internett. Sistnevnte metode er mer risikabel, da det ikke er noen garanti for at du vil bli sendt et kvalitetsmedikament, ikke en falsk.

Svært aggressive stoffer brukes alltid til å behandle kreft. De har mange bivirkninger. Spirituell tinktur av akonittjungar kan påvirke kreftceller negativt, men det har samme effekt på sunt vev.

Handlingen av narkotika som er offisielt godkjent for å bekjempe kreft, kan kontrolleres. De handler selektivt. Å bruke en tinktur av akonitt er risikabelt nok. For å oppnå en vedvarende terapeutisk effekt må du trinnvis øke dosen.

forsiktig bruk av akonitt dzungarianTinktur av akonita Dzhungarsky brukes i homøopati til behandling av en rekke sykdommer, blant annet for å bekjempe kreft. I dette tilfellet legger homøopatene vekt på at det er nødvendig å oppnå en slik konsentrasjon av legemidlet i blodet, som vil nå den maksimalt tillatte terskelen. Hos forskjellige pasienter er det individuelt. Derfor bør doseringen velges svært nøye. Hvis du bestemmer deg for å ta Jungar aconite for behandling av kreft, bør du begynne med mikroskopiske doser.

Jungarakonitt, hvis behandling ikke er godkjent av WHO, er ikke en del av det tradisjonelle kreftbehandlingsregime. Det brukes ikke i det hele tatt i offisiell medisin.

I Bulgaria, Kina, India, er akonitt-tinkturen offisielt autorisert til bruk. I Sovjetunionen ble stoffet også brukt til kompleks behandling av kreft.

Kirurg-onkolog Zakartseva T. V. gjennomførte nøye studier og utviklet sin egen teknikk for behandling av kreft. Før fjerning av svulsten gjennomførte hun et behandlingsforløp med akonittinktur. Operasjonen ble utført etter at akonitin reduserte veksten og aktiviteten til svulsten. Behandlingsforløpet med akonitin ble gjentatt etter operasjonen. Det ble observert at akonitin hemmer veksten av kreft, eliminerer metastaser.

Related  La oss bli kjent med blomstalocasia

Funksjoner av kreftbehandling med akonitt

Siden den offisielle medisinen ikke gjelder aconitt, tar onkologen ikke ansvaret for slik behandling.

I kompleks behandling av kreft med akonitt observeres det noen ganger positiv dynamikk:

 • Metastaser er redusert, deres antall reduseres;
 • Hvis agensen brukes riktig, utvikler nesten irreversible prosesser nesten fullstendig i vev og organer;
 • med riktig dosering er det minst bivirkninger;
 • Aconitin kan redusere utviklingen av svulsten og til og med redusere den litt,
 • depresjon, smerte, forgiftning reduseres.

Ordninger for akonittapplikasjon i alternativ onkologi

Oftest er stoffet brukt i homøopati. Brukt ekstrakt 10% alkohol fra knollene, blader av repo eller rød akonitt. Dette er de mest giftige artene. For å oppnå maksimal dose nøyaktighet, er det bedre å bruke en insulin sprøyte. Den inneholder 1 ml, som tilsvarer 40 dråper.

Ikke bruk pipette til dosering. Det gir en høy feil, som kan føre til overdosering.

Ta tinktur bedre på en tom mage eller et par timer etter å ha spist. Dråper er avlet i en kvart kopp avkjølt kokt vann. Den daglige dosen økes gradvis. Hvis det i begynnelsen er 1 dråpe, så vil den 20. dag bli 60 dråper. Deretter reduseres antall dråper, ved hjelp av omvendt rekkefølge. Behandlingssyklusen vil være 39 dager. Dette er en omtrentlig ordning. Den må velges individuelt.

Standardbehandling – tre kurs. Mellom hver en pause er laget i to uker. Hvis en vedvarende positiv effekt oppnås, avbrytes behandlingen. Ved tilbakefall kan terapi gjentas.

Hvis en svakt giftig planteart brukes til å lage tinkturen, vil dosen bli målt i ml, ikke i dråper.

Den “kongelige” teknikken for akonitisk behandling av svulster

Den ble utviklet av den praktiserende homøopatisten Tishchenko V. V. Denne metoden brukes også i tinktur, men en dag anbefales å drikke bare en dråpe av stoffet. Den er avlet i 100 ml vann. Hver dag bare en gang, i tom mage, må du drikke en dråpe av stoffet. Behandlingsforløpet – til gjenoppretting.

Ikke ta en tinktur av akonitt med buljonger av urter!

Risikoer for bruk

tørket akonittrotHvis du bruker en tinktur av akonitt, er det viktig å huske tegn på forgiftning av denne planten:

 • trang til å kaste opp;
 • tungen, kinnene, leppene, fingertuppene nummer;
 • det er en følelse av at huden skyller;
 • tørst vises;
 • temperaturen stiger;
 • Ved sterke forgiftningsmuskler i ben, armer eller hånd, ansiktsvridningen, visjonen forverres, ånden er komplisert.

Det er strengt forbudt å prøve enda en liten del av akonittknollen! Roten til Dzungarianens akionitt er ekstremt giftig. Selv i 1 gram kan inneholde en dødelig dose av akonitin.

Som du kan se, kan akonit Dzungarian i behandling av kreft kun brukes uformelt. Det er viktig å vurdere typen av svulst, dens størrelse, lokalisering, tilstedeværelsen av metastaser, behandlingsdynamikken. Selvfølgelig kan du ikke bruke bare en tinktur. Behandlingen bør være omfattende. Han velger nøye en onkolog. Spør legen din dersom det er mulig å supplere den komplekse behandlingen med akonitt-tinktur.

Related  Raffinert lilje blomster – en levende hage dekorasjon

Med kreft må du kjempe – video