Den fremtidige morens organisme trenger god ernæringGraviditet er den viktigste og vanskeligste tiden i kvinnens liv, når hun ikke bare er ansvarlig for sin egen helse, men også for utviklingen av barnet. Derfor prøver fremtidige mødre å mette kroppen med vitaminer og andre nyttige stoffer.

Hvis ventetiden for babyen faller på sommeren og tidlig høst, er det bare umulig for en kvinne å passere de store sammenbruddene der vannmelonene selges. En søt skive avlaster tørst og gir en utrolig nytelse, men er vannmelon nyttig for gravide kvinner, og vil det bli en god støtte til en kvinne i en periode som ikke kan kalles enkelt?

Under påvirkning av fysiologiske prosesser kan fremtidens mor ikke bare oppleve positive følelser knyttet til barnets forventning. Graviditet er ofte ledsaget av ubehagelige opplevelser og symptomer, som inkluderer vitaminmangel, toxicosis av forskjellige perioder av svangerskapet, anemisk tilstand, hevelse, dårlig fordøyelse, halsbrann, og nervøse lidelser. Kan jeg få vannmelon til gravide? Ikke forverre de negative manifestasjonene?

Bestående av mer enn 90% vann stort bær riktig tilnærming kan ha en svært gunstig effekt på den kvinnelige kroppen, og i noen tilfeller også lindre ubehagelige opplevelser som følger svangerskapet.

Hvorfor er vannmelon gravid?

En søt bær vil være til nytte for en gravid kvinneFordelene med vannmeloner under graviditeten er åpenbare. Med unntagelse av vann, i rødt parfymert masse vannmelon inneholder askorbinsyre, vitamin A, B1 og B2, PP, B5 og B9, så vel som jern, magnesium, kalium, fosfor, natrium, mangan, kalsium, sink, fluor, og en flerhet av andre mikro – og makronæringsstoffer. Det finnes organiske syrer i modne frukter. Ernæringsmessige fibre som har en positiv effekt på kroppsrensing og fordøyelse, naturlige sukkerarter og andre aktive stoffer.

Derfor forbyder legene ikke bare, men anbefaler sterkt inntaket i dietten av en gravid kvinne vannmeloner og andre meloner og kalebasser. Hvorfor kan du i løpet av svangerskapet spise en vannmelon? Og hva er effekten på den kvinnelige kroppen? I rimelige mengder og med riktig kvalitet vil vannmelonmasse hjelpe:

 • Å fjerne overflødig væske fra kroppen, og dermed forhindre dannelsen av ødem;
 • Rens forsiktig tarmene og hele kroppen fra toksiner og toksiner;
 • normalisere stoffskiftet;
 • takle anemi
 • å justere fordøyelsessystemet, spille rollen som å forhindre forstoppelse og sette opp en vanlig stol;
 • takle stressende forhold og roe ned.

Og blant annet er en vannmelon under graviditet en god måte å slukke tørsten din, raskt fylle opp reserve av styrke og elementer som er nødvendige for kroppen.

Overraskende, bare en liten bit vannmelon i en gravid kvinne kan nøytralisere tegn på toksisose.

I små mengder vannmelon er nyttigEtter en slik frokost:

 • stemningen forbedrer seg;
 • muskel svakhet svekkes
 • halsbrann, kvalme;
 • trekke tilbake brekninger.

I tredje trimester, som bruker magnesium og kalium, vil en moden vannmelon til en gravid kvinne hjelpe til med å håndtere lemkramper og andre muskelspasmer.

Lycopen eller hva er nyttig vannmelon i svangerskapet

En moderat mengde vannmelon er garantien for helsen til den fremtidige babyenEt av tegnene på modenhet og kvalitet av vannmelon er tradisjonelt ansett for å være en lys rød eller rosa farge av sin masse. Og selv om det i dag finnes sorter med ikke mindre søte og saftige gule eller til og med hjertesmerter, bør gravide stoppe på mer kjente frukter.

Den er i den røde massen inneholder lycopen. Dette stoffet har alle egenskapene til en antioksidant, støtter immunitet og beskytter den forventende mor mot kardiovaskulære og neoplastiske sykdommer.

Den kvinnelige kroppen opplever alvorlige belastninger når fosteret utvikler seg, og takket være lycopen flere skiver vannmelon:

 • vil bidra til å redde og formere skjønnhet;
 • ta vare på å styrke naturlig beskyttelse;
 • Beskytt mot ubehagelige konsekvenser dersom fremtidens mor plutselig blir spredt, glemsom eller begynner å bli opprørt på grunn av småbiter.

Fordeler med vannmelon under graviditet for fordøyelsen

Vannmelon er nyttig i fordøyelsessykdommerMen å svare jevnlig på spørsmålet: “Er det mulig å spise en vannmelon gravid?” Bør ikke bare av denne grunn. Like viktig er vannmelons rolle i dietten, hvis fremtidens mor lider av tarmdysfunksjon og andre fordøyelsessykdommer.

Det vanligste problemet i andre halvdel av graviditeten er forstoppelse av kvinner, forstoppelse, som oppstår som følge av økende, som barnet utvikler, livmorstrykket på organene i fordøyelseskanalen. Når det er gravid, kan vannmelon, som inneholder mye fukt og fiber, bli et mykt og effektivt middel for å normalisere avføringen.

Røde masse aktiverer metabolske prosesser, for eksempel en svamp rense ut giftstoffer, stimulerer aktiviteten av tarmen og mage, og hindrer ekskrementer stagnere og være en kilde av giftstoffer.

Saftig vannmelon under graviditet som et naturlig vanndrivende middel

En liten mengde vannmelon vil bidra til å fjerne væske fra kroppenNyrene til en gravid kvinne, i tillegg til de vanlige funksjonene, tar seg selv ansvaret for å rense moderens organisme fra sporene av fremtidens barns livsaktivitet. Derfor øker byrden på organene i kjønnsorganet alvorlig. Så er det mulig å spise vannmelon under svangerskapet, og om bruken vil forårsake alvorlig skade?

Hvis du ikke blir båret med vannmelon og andre saftige frukter, vil de bare være til nytte. Hvis den fremtidige moren ikke har nyrer og blære sykdommer, er det ikke sannsynlig at legen vil reagere negativt på vannmelon i menyen. Tvert imot, hvis en dag å spise opptil 700 gram frisk moden masse, vil den tjene som vanndrivende og hjelpe eliminere og overflødig væske og toksiner.

For å unngå trøbbel om den tillatte delen av vannmelon er bedre å håndtere behandlingsspesialisten, og med den minste forverring av velvære fra delikatessen er det bedre å nekte.

Krav til kvaliteten på vannmelon i svangerskapet

Fremtidige mødre kan bare bruke vannmelon i perioden med massemodningDe nyttige egenskapene til vannmelon kan imidlertid bare oppstå hvis frukten er moden og kvalitet, og også i fravær av medisinske kontraindikasjoner. Den tidligere vannmelon treffe på disken, jo større er sannsynligheten for at sødme og farge på kjøttet, er han forpliktet til den varme sommersolen, og kjemikalier som Odd forretnings pumpet meloner i jakten på profitt.

Og hvis det for en voksen organisme er den norske nitratkonsentrasjonen som er nådd, 60 mg per dag, så for et ufødt barn er disse stoffene dødelige i mindre mengder. Derfor kan ikke vannmelon-gravide bli konsumert til begynnelsen av deres massemodning, det vil si til midten eller slutten av august.

Kjenne til dårlig kvalitet på vannmelon kan:

 • ujevn farging av massen;
 • på tørre eller uutviklede områder i hjertet av fosteret;
 • På grove gullige fibre piercing kjøttet;
 • for en uvanlig lukt eller smak;
 • på et glatt eller vannaktig kjøtt nær frøene.

Overflaten av sukker og løs overflate gjør vannmelon kjøttet attraktivt for alle slags patogene mikroorganismer, farlig for kvinner og foster.

Til vannmelon under svangerskapet har bare nytte, det er nødvendig å vaske barken grundig før bruk, og den allerede kuttede frukten kan ikke lagres selv i kjøleskapet i mer enn en dag. Det er kun mulig å spise sommerferie med legens tillatelse og med det strengeste tiltaket.

Når og hvorfor kan ikke gravide kvinner spise vannmelon?

Med nyresykdom og mage-tarmkanalen er det ingen vannmelonDen gravide kvinnen må gi opp drikkevannmelon hvis hun har gastrointestinal eller nyresykdom, og hvis det er en individuell intoleranse for produktet.

Vannmelon under graviditet kan provosere en forverring av inflammatoriske prosesser i nyrene, urinledere og fordøyelsessystemet.

Siden saftige fruktkjøttet kan aktivere flatulens, øker peristaltikk og forårsake diaré, deretter for moren er truet av smertefulle fornemmelser og andre ubehagelige symptomer. Og hvis det er steiner og sand i genitourinary sfæren, aktiverer vannmelon bevegelsen, noe som definitivt vil påvirke kvinnens helse. Derfor kan ikke vannmelon gis til gravide kvinner som ikke har fått tillatelse fra en lege. Bare ved å observere forsiktighetsregler og vite målet, kan du nyte glede og nytte av sukker duftende kjøtt.

Video om ernæring av gravide kvinner