furu bonsaiJapansk kultur uttrykkes i forbedringen og forandringen av verden rundt seg selv. Bonsai furu er resultatet av menneskelig skapelse, uttrykt i kunsten å vokse miniatyr trær. Practice bonsai først dukket opp i Kina for mer enn tusen år siden. Da kom denne metoden til Japan, hvor den var vidt utviklet og distribuert rundt om i verden. Elegante trær, vokst med bonsai-metoden, er eksakte eksemplarer av disse trærne, vokst i naturen. Den upretensiøse og eviggrønne furu er ideell for å lage bonsai. I de russiske hagene kom trær i stil med bonsai så tidlig som i det 20. århundre. Gartnere er glade for å danne bonsai fra furu, noe som gir originale og unike former.

Hva du trenger å vite om furu bonsai

original bonsai furuFor japansk er voksende bonsai en hel filosofi som forener den åndelige og fysiske siden av prosessen. En normal person må behandles med kjærlighet og tålmodighet for å oppnå suksess. Du må ha kunnskap om hvordan du lager en bonsai fra furu. Å dyrke bonsai på egen hånd krever mye tid og arbeidskraft. Som et resultat vil et fantastisk anlegg gi mange års glede og skjønnhet.

Tradisjonell bonsai bør oppfylle følgende egenskaper:

 1. Bagasjerommet. Den må være kraftig og sterk, med en markert base og utstikkende til overflaten av røttene.
 2. Branch. Grenene er få, deres linjer skal være harmoniske og tydelige. Bonsai stammen og grenene gir treet det helt unike bisarre bildet.
 3. Form. Japansk furu bonsai må svare til en av de 15 klassifiseringene. Å hjelpe en nybegynner eller erfarne gartnertekk, diagrammer, fotografier eller egne fantasier og ønsker.
 4. Pine i miniatyr bør være som et tre som vokser i naturlige forhold.

Hovedoppgaven med å skape bonsai – for å oppnå en langsom vekst av anlegget. Dette oppnås på flere måter: hyppig beskjæring av trerøtter og skudd, kunstig hindring av vekst, bruk av spesielle jordtyper, spesielle metoder for pleie og vanning av trær.

Hvordan vokse furu bonsai utendørs

furu bonsai i forstedet områdetI landskapet utgjør design av bonsai furu et ærverdig sted. Dens åpenbare fordeler er den opprinnelige formen, upretensiøsiteten til vekstforhold, motstand mot lave temperaturer, høy grad av tilpasning. Å observere visse forhold er det mulig å dyrke dette mirakeltreet rett i bakken:

 1. Utvalg av frøplanter. For en bonsai noen furu, vokser og vintering i bakken i et åpent område, er egnet. En spesiell japansk hagefarge kan legge til en miniatyr furu. Den enkleste måten å jobbe med på rekonstruksjon av bonsai furu fjell på grunn av den buskede høyden og den lille størrelsen på grenene.
 2. Teknologi for planting. Leveforholdene til hagen bonsai bør være så nært som mulig for treningens levestandard i beholderen. For dette er kartlingen selv forkortet slik at den får den nødvendige dvergstørrelsen, og den sentrale delen av rhizomet er avkortet. For å begrense trærens røtter i vekst legges det en betongplate eller en bred stein på bunnen av landingskassen. For veksten av furu bonsai brukt magert jord fra butikken eller ufruktbar lys naturlig jord. I de etterfølgende årene blir kvarts og laterale røtter kuttet av, rundt bagasjerommet med en spade.miniatyr furu
 3. Crown formgivning. Beskjæring og prischipka – dette er en stor begivenhet i ferd med å dyrke et trebonsai. De tillater gartneren å oppnå ønsket form og form. Beskjæring utføres en gang i året på slutten av vinteren. Dette fjerner alle store grener som ikke passer inn i ønsket form av bonsai. Klemming kan gjøres flere ganger om sommeren. Dens mål – å oppnå fremveksten av nye unge og tynne skudd.dannelse av furu bonsai

En ekte bonsai er et visuelt gammelt tre. Effektene av aldring oppnås ved kunstig bøying og landing av grener ved bruk av belastninger og ledninger. For et inntrykk av furuskulturen lenge siden, blir barken kuttet på flere steder med knivpunktet.

Formasjon av bonsai fra furu vanlig

ideer bonsai furuPine vanlig kan være et utmerket grunnlag for selvkultivering av bonsai. Fra løvtrær trær kan det være forskjellig i to faser av veksten per år, noe som bør tas i betraktning når du oppretter furu som bonsai. Den første bølgen av vekst oppstår sent på våren og uttrykkes i forlengelse av grener. Den andre bølgen forekommer i slutten av august og er preget av en fortykning av grenene. I flere år kan du vokse bonsai fra furu med egne hender i en krukke:

 1. Det første året. For bonsai er noen furuplanter – med korte eller lange nåler, hentet fra skogen, vokst opp på egen hånd eller kjøpt i barnehage – egnet. Den beste tiden av året for transplantasjon er høst, når det er en intensiv utvikling av rotsystemet av treet. For neste vekstsesong transplanteres pineplanter i potter 12-15 cm høy. I det første året utføres ingen beskjæring, jordoverflaten er mulket med sagflis, stedet skal være godt opplyst og uten utkast.
 2. Det andre året. Ved tilgangen i slutten av mars kappes frøplanter med skarpe saks i en vinkel på 45 til 7-12 cm for å aktivere veksten av laterale skudd og fortykning av stammen. Samtidig påføres en ledningsramme som gir stammen og grenene den nødvendige formen. Potter er plassert i en solrik posisjon i en høyde på 30-40 cm fra gulvet. Ved slutten av det andre året bør små og tette furuer vise seg.
 3. Det tredje året. I april blir høsting av bonsai pines transplantert i større potter. For dette tilberedes en spesiell primer i forholdet 2: 2: 1 fra sand, perlit og humus, du kan ta jorden for bonsai fra butikken. Trimming i år er redusert til et minimum. Tilstrekkelig vanning og dosed top dressing er forutsetningene for god planteoverlevelse og ytterligere styrking av planter. Før vintering blir tippen helt avskjæret på grenen som ligger nærmest bagasjerommet.
 4. Fjerde år. Potter med furutrær bør ligge nær lyset, og mulching vil hjelpe jorda til å raskt passere fuktighet til røttene. Fra det omskårne toppunktet vil det gå nye grener, som i år skal gi full frihet til vekst. Sporing av linjene av grener forteller naturlig kronens ønskede form. På slutten av sommersesongen vil alle bonsai trær se annerledes ut, de vil danne en individuell silhuett og størrelse.spesiell bolle for bonsai furu
 5. Ytterligere år med arbeid vil være å korrigere linjer og former for trær. For øyeblikket kan du føle deg som en ekte kunstner, hvis fantasi ikke har noen grenser. Det skal bemerkes at i mange år vil gå for å oppnå ideen om furu bonsai med ferdige tegninger, personlige skisser, fotografier eller direkte fra gartnerens hode.

Bonsai furu fra furu bør ha en sterk og utviklet overflate rotstruktur (nebari). Vekst av røtter oppnås ved flere vekst sesonger, som et resultat, bør trærne fast og trygt holde fast på bakken.

Hvis du plantet unge trær fra potter i det åpne bakken, kan du få en hagebonsai laget av vanlig furu. Dette er gjort på det femte og sjette året av plantelivet. Fordelene med å vokse i hagen er den raske oppbyggingen av stammenes kraft og tilstrekkelig høyde av treet. Før transplantasjon, skal kronen og stammen til bonsaien være fullstendig innredet, det vil si at proporsjonene på dette tidspunktet allerede passer fullt overens med ønsket.

dekorasjon av furu bonsaiDannelsen av bonsai fra furu er en balanse mellom skapelsen av natur og menneske. For ikke å forstyrre harmoni, i hagen kan du plante noen bonsai fra forskjellige trær, som omgir dem med lignende stil og stemning med gjenstander og planter. Forvandlingen av et vanlig tre til en vakker dverganalog er en fascinerende og interessant aktivitet. Bonsai furu vil bli en ekte hage ornament med sine egne individuelle skisser og linjer.

Video om planting furu bonsai