samling av medisinsk juicePå våren drar landsbyboere birkesap, fordelene og skadeene har vært kjent i lang tid. Forbudt juice anses å være allergi, med frykt venter på blomstring av treet. For alle andre er det en deilig vitamingave fra naturen. Birch juice signalerer oppvåkning av naturen etter dvalemodus. Kraftige røtter returnerer bakken av nyttige stoffer fra pantryet. Jo større treet, desto mer juice er nødvendig for å vekke det opp. La oss låne fra naturen litt livgivende fuktighet.

Kjennetegn ved birkesap

vår samling av bjørk juicePå våren ligger birkelund i lavlandet snøen, og trærne står på det åpne stedet begynner allerede å gråte. Hvis om vinteren noen gjorde en skødesløs zat på et tre eller hakket av en tykk gren, med begynnelsen av soggin blir sårene utgitt dråper med gjennomsiktig, søtaktig væske. Livsgivende fuktighet bærer en uvurderlig cocktail, som fôrer treet. Dette er tiden da bjørnsaft er samlet.

Sap flyt i våren begynner i mange trær. Brukes og samles i industriell skala bare bjørksaft. Maple også “gråter”, og saften er søtere, men det er ikke den livgivende kraften som samles i den hvite stammen.

Folk forsto at du kan drikke medisinsk væske ved å utdype såret og samle den flytende fuktigheten. Bereznitsa ble malt til å slukke tørst, for å behandle barna etter det monotone vintermåltidet. I to uker med vanlig konsum av juice følte folk en bølge av energi. Senere viste det seg at fordelen av bjørksaft i multikomponent, og ingen er skadet av den.

miljøvennlig drikkeMen konseptet om miljøsikkerhet gjelder først og fremst bjørksaft. Kan det være medisinsk land langs motorveier, på industriområder eller i byen? Røtter velger ikke jorda, de spiser på det de har. I strimlen 50 meter fra den travle veien vil birkesaft ikke være til nytte, og skaden fra tilstedeværelsen av bly er gitt. Det viser seg at legemidlet kun kan tas i en ren sone.

Samle juice i tidlig vår, før knopp blomstrer fra voksne trær, i en seksjon på mer enn 20 cm.

Ved å ta bort gaver fra naturen svekker vi treet. Den flittige samleren vil ta litt juice fra flere trær, dekker den hule, drenerende bjørkene.

Related  Hvorfor har du ikke innendørs hibiscus blomster?

Den utvilsomt nytte av birkesap i sammensetningen, når det gjelder liter:

 • kaloriinnhold – 240 kcal;
 • karbohydrater – 58 g;
 • fett – 0,0;
 • proteiner 1,0 g;
 • aske – o, 5 mg.

Mikro- og makroelementer er tilstede i væsken i en form klar for fordøyelse. Kostholdsproduktet er ikke-avfall, den biokjemiske sammensetning virker som et kurativt og forebyggende apparat av et bredt spekter. Det er helt friske mennesker. Det som er nyttig med birkesap er dens allsidighet. Det kan være full, som et forebyggende, vitaminstimulerende middel. Selve organismen vil finne søknad på verdifull struktur.

Det er mest nyttig å bruke fersk, ikke hermetisert juice, når biokjemiske prosesser er aktive. Du kan lagre medisinsk drikke i kjøleskapet i 2 dager.

Hvordan behandle birkesap

Vi blir behandlet med birkesaftI folkemedisin er en tre-timers mottakelse av en deilig drikke i 2-3 uker foreskrevet for rensing av kroppen:

 • med sykdommer i hjerte og hematopoietisk system;
 • Mage-tarmkanalen, inkludert sår;
 • leddgikt, gikt, revmatisme;
 • til behandling av ytre sykdommer.

For å bli kvitt utbrudd og alder flekker på ansiktet er det nok å vaske om morgenen med en helbredende væske.

Behandling av birkesap er sesongmessig, det er nødvendig å fange øyeblikket, og å være i riktig tid nær kilde til styrke og helse. De medisinske egenskapene til sammensetningen kan opprettholdes dersom væsken fryses umiddelbart etter oppsamling. Alle metoder, inkludert varmebehandling, biologisk aktive stoffer, trekkes tilbake fra sirkulasjon. I hermetisert produkt gjenstår sporelementer, vil den fordelaktige effekten av et slikt produkt være terapeutisk nr.

Bevare juice kan fordampes i et vannbad ved en temperatur på 600 Med, fjerner 75% vann. Resterende sirup rulles inn i steriliserte krukker.

birkesap fra butikkenDet blir ofte spurt om det er mulig å bruke bjørnsaft til ammende mødre og under graviditet. I den livgivende væsken er det ingen allergener, og leger anbefaler at organismen lastes opp med en biologisk aktivator. I tillegg til metning med nyttige stoffer, er drikken vanndrivende, fjerner væske fra kroppen, reduserer hevelse. Ved graviditet er drikken nødvendig, når mamma får morenes beskyttelse, mottar beskyttelse og levering.

Related  Hvordan vokse hjemme bonsai sakura

Noen enkle oppskrifter for juice:

 • anemi – drikk 100 g juice 3 ganger om dagen;
 • for å fjerne steiner fra nyrene, drikk juice med et glass 3 ganger om dagen;
 • bronkitt blir kurert ved å drikke juice med honning;
 • drikken fjerner giftstoffer og giftstoffer.

Så de nyttige egenskapene til bjørksaft er åpenbare. Men å ta vare på ens egen helse kan ødelegge et tre.

Kvass fra birkesaft er tilberedt i en glassflaske med en håndfull rosiner og 2 ts. sukker per liter drikke. Flasken er tett lukket, vær kult. Du kan bruke drikken om 2-3 måneder, eller om noen dager.

De riktige metodene for å samle birkesap

riktig samling av juiceDen beste juice kommer fra bjørken, som står på bakken. Barken på treet skal være hvitt og svart, ett hundre betyr. treet er voksen. Et slikt tre om dagen vil gi opptil 6 liter juice. Hvis du tar juice for hele perioden, vil treet svekke uten å få mat. Det er nødvendig å bruke flere trær, forsegle skiver etter bruk. Opprettelsen av et spor 2 cm dyp med vannuttaking gjennom røret er det mest milde alternativet.

Nyttige egenskaper av birkesaft fortsetter til det vandrer. Derfor må beholderen være tom daglig.

Det mest sparsomme valget av en helbredende væske vil være en metode basert på kutting av en gren. På et nivå på 2 meter over bakken er en tykk gren avskåret, en beholder er satt opp for å samle juice. Det åpne såret utløper med juice, som må samles inn, og såret varer i to uker. Legemidlet for såret vil levere juice.

For industriell høsting benyttes skjæreområder avsatt for kutting. I dette tilfellet er det ikke forferdelig å pre-tørke treet. For tiden er det få gjenværende bedrifter for behandling av juice, kjøpe et slikt produkt – lykke til.

Related  Den store representanten for blomriket er en jomfru

Video om fordelene med bjørkjuice