Succinsyre i tabletterI omsorg for innendørs blomster, mange triks. Så, ravsyre for orkideer, som levende vann. Det har en stimulerende effekt på alle organer. Som et resultat vokser blomsten raskere og kaster ut blomstene. Syren kan ikke erstattes av gjødsel, men fremmer sin effektive fordøyelse. Legemidlet er miljøsikkert og i jorden nedbrytes til enkle elementer.

Slik bruker du ravsyre for orkideer hjemme

Konsentrert gjødsel for orkideerDen mest problematiske sonen av orkideer er rotsystemet. Røtter ikke bare mate antennedelen, men også selv delta i prosessen med fotosyntese. Bruk av stimulant skaper forhold for aktiv rotforlengelse. Bruken av ravsyre for orkideer er nyttig for utvinning fra stressende situasjoner. Hele anlegget er styrket. Rotsystemet vokser aktivt, bladene får større stivhet og selv de delikate kronblader av blomster blir mer stabile.

Som ingen andre stoffer, vil bärnstensyre hjelpe:

  • å akselerere veksten og utviklingen av en ung orkide;
  • å forbedre substratet, gjenopprette balansen;
  • akselererer overføringen av gjødsel til biologisk form;
  • styrker immunforsvaret av planten;
  • akselererer prosessene for fotosyntese.

Planten gjenopprettes på kort tid, kaster ut piler, blomstrer lenge og frodig.

Blomstrende orkideer må beskyttes mot kontakt med noen insekter. Hvis blomsten pollineres, vil den straks visne seg.

For å behandle med ravsyre kan alle deler av planten, og på forskjellige måter. Rødder er nedsenket i løsningen under transplantasjon. Avhengig av plantens tilstand holdes røttene i oppløsning fra en halv time til flere timer. Da blir de tørket og transplantert orkidé i en steril jord. Det er viktig å forberede planten riktig til transplantasjon, og i løpet av en uke kan du se den aktive veksten av røtter.

VekstbiostimulatorHåndtering av ark som skal utføres med en fuktig klut dyppet i en syreoppløsning, for ikke å skape dødsoner i et bladfeste. La dråper på bladene ikke være.

Orkide vil være takknemlig hvis den en gang i 2-3 uker sprøytes fra sprøyten med ravsyre for orkideer. Dette stimulerer veksten av nye skudd. Rester av løsningen kan være vannet røtter. Bruksperioden for den hjemmelagde løsningen er ikke mer enn 3 dager. Det er bedre å bruke et friskt preparat.

Forberedelse av arbeidsløsning

Forberedelse av arbeidsløsningHvordan fortynne ravsyre for en orkidé er avhengig av stoffets form. Det er tilgjengelig i tabletter og pulver. Derfor, for riktig konsentrasjon, blir 1 gram syre fortynnet i 5 liter vann.

Tabletter for planter inneholder den aktive ingrediensen i en mengde for fortynning i 500 ml vann. Hvis medisinskapet pulver-stoff, er det nødvendig å ta et lite pulver på spissen av en kniv, og oppløst i 0,5 liter vann. Løsningen kan ikke tilberedes til senere bruk. Succinsyre er en ustabil substans, den nedbrytes til enkle bestanddeler i vann og blir ineffektiv.

Oppløs stoffet i varmt vann under omrøring. Tilsett ønsket volum til kaldt vann.

Ikke lag grønnsaker og frukt i et rom der en orkidé blomstrer. Den frigjorte etylengassen hemmer blomstringen av orkideer. Ikke bruk andre aerosoler i rommet.

Hvordan mate en orkidé

Substrat for orkideerGjødsel for orkideer brukes med forsiktighet. Ikke mate pasienter eller bare transplanterte planter. Ikke fordøyd gjødsel vil bare forgifte jorden. På grunn av den spesifikke jorda, kan flytende formuleringer brukes, men i fortynninger mindre enn anbefalt dose er 3-4 ganger.

Tilsetning for orkideer stopper to uker før begynnelsen av blomstringen. Under blomstring er det ingen gjødsel utført. Anbefalte flytende gjødselformuleringer.

“Bona Forte” betraktes som den beste gjødsel for orkideer. Den forlenger blomstringen til seks måneder, den påføres før og etter blomstring i større fortynning enn i henhold til instruksjonene.

“Flora” er en naturlig gjødsel basert på biohumus, beregnet for blader dressing

Pokon seramis granulater, en balansert langtvirkende gjødsel. Gir røtter med oksygen og regulerer fuktighet i jorda. Ved hjelp av denne sammensetningen kan du vann orkideen en gang i måneden.

Ved å bruke ravsyre til stimulering i stressende situasjoner og gjødsling for sunne planter, kan man få langblomstrende orkideer.

Video om den positive erfaringen med bruk av ravsyre