Dråper for øyne basert på aloeDet finnes planter hvis helbredende kraft er kjent og ubestridelig. Aloe ekstrakt ifølge Fedorov oppfattes som et middel for mange øye sykdommer, som kan erstatte selv kirurgisk inngrep. Uten å forringe de medisinske egenskapene til naturapoteket i aloe-blader, definerer vi stedet for det medisinske anlegget i moderne behandling.

Biokjemisk sammensetning av blader av aloe

Stoffene som ekstraheres fra planten ved oppløsning i vann kalles aloe-ekstrakt. Hvis du tar olje istedenfor vann, får du et oljepreparat av aloe. Utdrag av knust vell i etanol kalles tinktur. Helbredende stoffer behandles ved behandling i en væskefase, praktisk for bruk og med lang holdbarhet.

For medisinske formål bruk 3-årig aloeBrukes til medisinske formål er to typer – aloe tre og aloe vera. Den helbredende kraften til anlegget er konsentrert i stikkete kjøttfulle blader. Hjemmet aloe er også helbredende, som det er sin vill motstykke, som kommer i naturen av fire meter vekst.

Bladene i en alder av 15, samlet om vinteren i naturen, er de mest nyttige. For et husplante som brukes på medisiner, må bladet være eldre enn tre år. For å maksimere saftkonsentrasjonen, blir planten ikke vannet før den skjæres i to uker.

Som et resultat av teknologisk operasjon av det angitte regime, går mer enn 75 forskjellige vitaminer og enzymer inn i vannet. Harpiksholdige stoffer, mineraler og aminosyrer danner en aloe flytende ekstrakt uten skadelige urenheter. Helbredende egenskaper av planten er bevart i ekstraktet.

Ansiktsmaske med aloeVirkningen av livsgivende kraft manifesteres i et vidt spekter:

 1. Geler og salver basert på aloe brukes som effektive sårhelende midler, oppstår vevregenerering. Derfor utføres mange kosmetiske operasjoner i kosmetikk basert på Aloe Vera.
 2. Har antimikrobiell effekt.
 3. Nyttig for det mannlige reproduktive systemet;
 4. Effektivt påvirker forbedringen av syn i form av spesielle øyedråper.
 5. Regulerer metabolismen i kroppen.

Basert på ekstraktet produseres flytende formuleringer og tabletter. Men mer i terapi bruk injeksjoner, som ble mulig med utvikling av teknologi for å skaffe aloe ekstrakt av Filatov.

Dette er medisinske former for aloe, som foreskrives av legen. I dette tilfellet er selvmedisinering uakseptabelt, siden en effektiv biostimulator kan ha en omvendt effekt på pasienter som lider av:

 • kronisk hjerte og nyresykdom;
 • høyt blodtrykk;
 • inflammatoriske prosesser i fordøyelseskanalen;
 • gravid.

Related  Vi drar nytte og nøytraliserer skadene fra bruk av rabarber

Kun den behandlende legen kan avgjøre om kombinasjonen av medisiner tatt med aloe vil skade. Før du begynner å ta aloe-ekstrakt væske, må du studere instruksjonene og følge den.

Aloe ekstrakt til injeksjon

Injiserbare væske aloe ekstraktDet er sjelden å lage et preparat for injeksjoner fra plantemateriale. I tillegg til nyttige ekstrakter overføres unødige eller skadelige forbindelser til kroppen. Produktet av aloe-ekstrakten av Filatov utelukker urenheter. Ekstraktet ekstraheres i ampuller for 1 ml, injiseres intramuskulært.

Få dette produktet hjemme er umulig. Bare blader i en alder av 15 år fra tre-lignende aloe blir tatt. Klipp av bladene står i to uker ved en temperatur på 5-8 grader i mørket. For å forberede ekstraktet, blir destillert vann, mettet med sølvioner i en spesiell industriell plante, tatt.

Utvalget av applikasjoner inkluderer fra infertilitet til tuberkulose og magesårssykdommer. Dette stoffet er rettet mot å styrke kroppens immunsystem. Han bærer også de manglende aktive kosttilskuddene, enzymer og vitaminer.

Øyedråper basert på et ekstrakt av aloe

Øyedråper i henhold til FedorovHovedbelastningen av de seks sansene hviler på øynene. Forverring av syn er resultatet av en unormal overbelastning. Det meste av menneskeheten tilbringer mye tid på datamaskinen eller TV, noe som har en negativ innvirkning på øyets nese. Fysiologiske årsaker eller sykdommer forverrer årvåkenhet, en person ønsker hjelp.

Aloe ekstrakt av Fedorov består av å ekstrahere en plante med tillegg av naturlig honning. De kurative naturlige produktene inkluderer biostimulerende midler og vitaminer, som har en gunstig effekt når de innsettes i et sunt, men trøtt øye.

Legene anbefaler å bruke Fedorov dråper for å hindre øyesykdommer. Dette er ikke et legemiddel, men et biologisk aktivt additiv, som bidrar til å lindre øyets tørrhet, men helbreder ikke en sykdom som krever kirurgisk inngrep.

I reklame for å fremme stoffet til massene og vellykket handle i aloe-ekstrakt i henhold til Fedorov, begynte de å tildele egenskaper som er uvanlige i reklamehefter. Som et resultat er kostbar tid tapt for raskt å kontakte en lege, og selvmedisinering kan resultere i blindhet.

Related  Langvarig helse med cederkake

Den berømte legen Ophthalmolog Boris Karlovich Gorodetsky forklarte forklarlig at navnet Fedorov-dråpene kalles spekulativ. Kirurgen til sammensetningen har ingenting å gjøre. Og det finnes ingen slik medisin som kan kurere alle øyesykdommer. Dråper er gode som ekstra støtte til narkotikabehandling. De inkluderer:

 • aloe vera ekstrakt;
 • vitaminer;
 • folsyre;
 • sølv vann.

Legene anbefaler at de tar dråper ved høy belastning på datamaskinen. Fuktighet av øyet og ernæring med vitaminer vil være til nytte. I andre problemer med visjonen om en dråpe, som en assistent i behandling, kan en lege anbefale.

Aloe Vera forbedrer synet – video