gurkor från deras trädgårdRäknare av stormarknader lockar exotiska produkter, mot vilka en blygsam gurka går förlorad. Under tiden, från gurkajuice, är fördelarna och skadorna mycket större, under vissa användningsförhållanden. Produkten ska vara lokal, frisk och bättre med en trädgårdspåse. Då är det användbart. Odlade i lågsäsongen, matad med kemikalier, samlade frukten alla gifter, och dess saft kommer att vara skadligt. Därför gäller information om medicinsk juice om miljövänliga gurkor, på sommaren.

Funktioner av gurkajuice

gurkajuiceAlla vet att gurka är 95% vatten. Växten hänvisar till pumpens familj, värmekärlek och gillar att kasta ögonfransar. Under gynnsamma förhållanden förekommer en eller flera blommor i varje lövblad, vilket i en vecka blir gurkor. Och det betyder att för att få en stor skörd behöver gurkan balanseras. Denna typ av agrotechnics behöver särskild kunskap, det kan bli lättare. Alla lastbilsbönder vet att gurkan är mottaglig för gödning med kvävegödselmedel. Frukten är fylld med giftig juice, elastisk, glänsande. Skadan från en sådan gurkajuice kommer att vara mer än bra.

Färskpressad gurka vätska är oumbärlig för en patient som inte kan äta. Mättar kroppen med kalium, saften, som fungerar som ett diuretikum, tar bort natrium från systemet. En liten vätska upprätthåller försiktigt balans i kroppen, tjänar som en ersättning för vatten.

Det är värdelöst och till och med skadligt att använda gurkajuiceen:

 • inte lokal, du kan använda produkten, du kan inte behandlas
 • släckt, med en gul skal och en torr svans;
 • på vintern från lokala hothouse gårdar;
 • De första frukterna som kom fram på marknaden under våren.

I en sallad av en sådan produkt lite kan det inte orsaka mycket skada. För 100 g juice måste du använda en hel gurka. De mest användbara smoothiesna erhålls från färskt plockade frukter, och detta är möjligt på egen säng. Gurkajuice koncentrerar grönsakernas fördelar och skador.

frusen gurkajuiceDärför bör alla medicinska förfaranden planeras under sommarmånaderna, vilket garanterar en konstant tillförsel av färskvaror. Förbered dig för framtida användning Gurkajuice kan bara vara ett sätt att frysa isbitar.

Related  Användbara egenskaper och kontraindikationer för bärbar användning

Livgivande vatten är ett strukturerat vatten med vitaminer, mineraler och organiska upplösta i den. Forskare bestämde att när det inte fanns saltlösningar, tog de gifterna ut ur kroppen, behandlade dem för uttorkning, med hjälp av gurksaftens användbara egenskaper.

Läkande bioaktivatorer flytande produkt behålls i 2 timmar efter borttagning, användbara ämnen – 2 dagar. Under denna tid måste grönsaken ätas eller konserveras.

Var inte rädd för saft av bittra gurkor, innehållet i cucurbiticiner kan rena levern och sakta tillväxten av celler i tumören.

Fördelarna med gurkajuice för människokroppen

Gurkajuice med dietGurkas strukturerade vatten, där de mikroelement som är nödvändiga för organismen är upplösta och organiska substanser är härdande. Användningen av produkten i terapi är baserad på dess egenskaper:

 • normalisera ämnesomsättningen i kroppen;
 • diuretikum;
 • effektiv toning och antimikrobiell verkan;
 • låg kalori.

Traditionella läkarna själva odlar gurkor för att få droger. Vi kommer att ta reda på vad som är användbart för gurkajuice vid hälsoproblem.

Dryckens diuretiska och laxerande effekt är mild. Effekten av att ta bort giftiga ämnen från kroppen beror just på denna åtgärd. Men ackumuleringen av vätska i kroppen beror på övervikt och högt blodtryck. I förbigående löser läkemedelsintaget dessa problem. Samtidigt elimineras puffiness. Avdrag från vätskan, kalium och magnesium gör han för förlusten, balanserar systemet. Bristen på magnesium och kalium kan leda till anfall och konvulsioner, behandling med gurkajuice eliminerar problem.

krossad gurkaDrycken erbjuds hjärtat för mättnad av kroppen med kalium och magnesium. Du måste dricka en halv kopp medicin. Juju från gurka i stället för bra kommer dock att skada om det börjar aktivt lösa de befintliga stenarna. Därför bör du börja ta produkten med en halv dos, lyssna på de interna organens signaler.

Om halsbränna blev en satellit av måltiden, till livgivande dryck bidra till att minska surheten i gastrit, men endast under perioden remission. I varje exacerbation av ulcerös och inflammatorisk gastrointestinal intag av gurka saft är kontraindicerad och fördelarna med behandlingen kommer att bli.

Related  Vi sprider klyvningen hemma

Två eller tre skedar juice med honung tas flera gånger om dagen kommer att ta bort resterande manifestationer av bronkit och stärka immunitet mot säsongs exacerbationer. När det är gravid, förhindrar juice försiktigt förstoppning. Bittiga gurkor ger ett läkemedel för rengöring av lever och njurar. Samma produkt återställer kroppens syrabasbalans och är ett förebyggande verktyg för att förhindra utveckling av onkologi.

pressa saftenSom gurka saft att ta fördel beror på effekten på vissa system – respiratoriska, hjärt- blutwurst, motor. Det är viktigt att gurkan innehåller jod, vilket är så nödvändigt för de flesta invånare som sällan ser havet. Det är nödvändigt att använda läkarens rekommendationer utan självmedicinering.

Skada i stället för fördelarna med juice från gurkor kommer att uppstå om en person inte vet om tillståndet i sin kropp eller försummar konsekvenserna:

 • Du kan inte äta gurkor när du förvärrar gastrointestinala sjukdomar;
 • när man ammar ett spädbarn
 • om sjukdomen åtföljs av kräkningar
 • i den postoperativa perioden av onkologi i mag-tarmkanalen;
 • vid endokrina sjukdomar krävs specifikationen av en diet hos läkaren.

För någon organism är det skadligt att äta gurkor odlade utanför säsongen under konstgjorda förhållanden.

Gurkajuice för viktminskning och för kosmetiska ändamål

gurka som en kosmetiskGurkajuice för viktminskning – en oumbärlig produkt. De ämnen som finns i dess komposition fyller kroppen med kraft med en kalorifattig diet. Ett halvt glas juice innehåller 16 kcal, ett högt innehåll av lipidmetabolismstimulans hindrar utseendet av nya fettavlagringar. För effektiviteten av viktminskning är det användbart att dricka 1 liter gurksaft per dag, men i små portioner, 100 gram.

Att pressa juice bättre utan användning av metalltetrox förstör de användbara ämnen. Juicer är det bästa verktyget för att få en läkande dryck och förmågan att få en komplex cocktailkomposition.

Med hjälp av en gurka diet medan viktminskning tillåter:

 • rensa kroppen av toxiner och toxiner;
 • skölj urinflöden, ta bort sand;
 • att sänka kolesterolhalten i blodöverföringarna
 • mätta kroppen med strukturerad fukt.

Related  Effekt av mynta på hankroppen

Juiceen bör beredas före användning. Om det är nödvändigt att förbereda en drink för framtida användning, ska förvaring organiseras i kylskåp, inte mer än en dag.

Om saften har stått i mer än 36 timmar är den inte lämplig även för kosmetiska förfaranden.

Produktens effektivitet bevaras i större utsträckning om den fryses i isceller. Juice kan tas oralt efter upptining, som används för kosmetiska förfaranden. Så du kan förlänga användningsperioden för säsongsprodukten.

frysning gurka juiceGurka skivan appliceras på huden och décolleté området, lämplig för vilken hud som helst, effekten av appliceringen:

 • toner upp, gör huden smidig och frisk;
 • ger mat, förstör glans och skärpor
 • whitens, vilket ger huden en jämn nyans;
 • rensar porerna av gammalt fett, svarta prickar.

För varje hudtyp fungerar kompositionen med gurksaft för ansiktet på olika sätt.

Torr hud kräver mat och formuleringen bereds med tillsats av olivolja eller färsk grädde. Förbered en lotion eller mask, effekten är fantastisk! Den feta huden rengörs och behandlas med en mask av gurka. Att fett hud är inte ett problem, efter rengöring porerna appliceras mattmask med äggvita. Glöm inte att lämna området runt ögonen och läpparna är stängda.

gurkaisI normal hud som en förebyggande åtgärd för att tillämpa gurka skivor på huden, kommer det att vara tillräckligt att huden glödande hälsa.

Ingen kommer att skadas av morgonproceduren – massage och ansikte tvättar med is från gurkajuice. Dåsighet lämnar, och huden förvärvar fasthet och utstrålning. Förfarandet är gjort istället för att applicera morgonkräm.

I aromaterapi är lukten av färsk gurka förknippad med ett leende, friskhet. Stämningen hos doften av gurkor stiger. Med mentalt arbete, fokusera på kall färsk juice eller gurka från kylskåpet. Bon aptitret.

Fantastiska egenskaper av färsk juice från gurkor – video