Gingerrot används för att minska viktenTjocka, högt förgrenade rhizomer av ingefära kan nu hittas på hyllorna i livsmedelsbutiker eller odlas oberoende på vindrutan. Sedan antiken anses växten vara läkemedel, uppskattas det som kryddor för kött- och fiskrätter, och samtidigt använder allt fler människor runt om i världen ingefära för viktminskning.

Gingerte med citron och honungInkluderingen av dietdrycker och rätter med ingefära hjälper till:

 • aktivera metaboliska processer;
 • att justera matsmältningen
 • för att höja vitaliteten,
 • simulera värmeproduktionen
 • rensa kroppen av samlingar av toxiner och toxiner.

En sådan klar verkan av roten beror på bioaktiva ämnen i dess sammansättning. I det här fallet är den mest värdefulla för viktminskning ingefära, medan rhizomen är ung. Du kan skilja en sådan rot:

 • på en tunn guldbeig hud, på vilken det inte finns några grova områden;
 • frånvaron av ett stort antal ögon och knutar;
 • på saftig massa utan grova fibrer.

I recepten för viktminskning används roten av ingefära också för beredning av medicinska drycker, och externt för att upprätthålla hudton i sammansättningen av skrubber, omslag och krämer. Den naturliga produkten används i färsk och torkad form.

Effekter av ingefära i viktminskning

Människokroppen är ett extremt komplext och finjusterat system. Det är värt av någon anledning att störa balansen, och kroppen reagerar genom utseendet av extra kilo och centimeter.

Den vanligaste orsaken är en utspädd mekanism för att bränna kalorierna från mat.

Ämnen gingerol och shogaol aktiverar metabolismHur man går ner i vikt med ingefära Vilka ämnen i roten gör dig bokstavligen “bränna upp” fettuppbyggnad?

Ingefära rot ingår bioaktiva föreningar, såsom gingerol och shogaol, som kommer in i kroppen, stimulerar metabolismen och faktiskt orsaka bränna all ansamling av fett. Dvs fallande mat “extra” kalorier inte deponeras i reserv, som gå upp i vikt människor, och konsumeras, omvandlas till värme.

Förmågan att omvandla övervikt till energi är emellertid inte den enda dygden hos den berömda krydden. Sedan antiken har det varit känt för gingerens uppfriskande egenskaper och dess stimulerande effekt på matsmältningsprocesserna.

När man konsumerar ingefära rötnar mat i magen och absorberas mycket snabbareÖvergiven till festerna tuggade romarna mellan disken nödvändigtvis en bit färsk rot. Detta har inte bara hjälpt till att avskräcka från smaken av de tidigare rätterna, fräscha andan, men också för att rädda konsumenterna från effekterna av övermålning.

Related  Foto med beskrivning av trädgård och inomhus arter oxalis kislitsy

Att mata in magen matas snabbt och absorberas, vilket förhindrar utvecklingen av bakteriella infektioner och inflammatoriska processer. Ginger hjälper till att neutralisera irritabelt tarmsyndrom, dramatiskt minska gasproduktionen.

Denna komplexa effekt uppskattas av tusentals människor runt om i världen, och antalet fans av färsk ingefära ökar. Hittills är användningen av ingefära – det mest effektiva sättet att gå ner i vikt, och recept som gör att du kan laga friska rätter och drycker är mycket lättillgängliga och enkla.

Ginger handling på hormonell bakgrund och välbefinnande

Om den viktigaste komponenten i receptet för viktminskning – ingefära, kan du vara säker på att verktyget är inte bara positiva effekter på vikt, men kommer till stor hjälp i att övervinna effekterna av stress, öka motståndskraften mot fysisk och psykisk stress.

Roten av ingefära hjälper till att minska stressenIdag har läkare korrekt fastställt förhållandet mellan viktökning och stress. Det faktum att man upplever dessa eller andra överbelastningar, svarar människokroppen på dem genom ökad produktion av kortison, ett hormon. Denna typ av farosignal uppfattas av kroppen som ett befäl för ekonomi, och vissa näringsämnen förbrukas inte som i ett lugnt liv, men deponeras på sidorna och buken “för en regnig dag”.

För sparsamhet ledde din egen kropp inte till sorgliga följder, menyn innehåller torkad och ny ingefära samt rätter med den.

I detta fall består effekten av ingefära för viktminskning av flera komponenter. Bland dem är:

 • hämning av kortisonproduktion och stressavlastning;
 • skapa en känsla av lång mättnad;
 • förbättring av cerebral cirkulation och humörförbättring;
 • försvagning av fysisk trötthet och muskelsårighet efter träning;
 • frånvaron av överskott av kolesterol på kärlens väggar.

På menyn med fulla personer måste det finnas en frisk eller torr ingefärarot

Hur man äter ingefära för viktminskning?

Alla känner recepten med ingefära, men växten används inte för länge sedan för att gå ner i vikt. Torr och färsk krossad rot läggs till kött och fisk, ger disken en smaklig anteckning och en trevlig uppfriskande eftersmak. Marinerad ingefära är den berömda kryddan i Rising Suns land. Tunna rosa tallrikar matas till fiskprodukter, inklusive sushi och sashimi. En bit färsk rot kommer inte vara överflödig i marinaden för grönsaker och svampar.

Den största fördelen är inte kulinariska läckerheter, men effektivt te för att gå ner i vikt med ingefära, i receptet, beroende på säsong och personliga preferenser, kan du göra en rad olika förändringar.

Till exempel, på sommarens heta dagar, blir ingefäravatten för viktminskning ett uppfriskande och mycket användbart verktyg för kroppen. På vintern kommer människor som bryr sig om sin vikt och bibehåller hälsan, som uppvärmningstiden med tillsats av ingefärarot och andra kryddor och kryddor.

Related  Kalatea hemma behöver särskild vård

För att göra te kan ingefära köpas på marknader eller i affärerInfusion med effekten i fräsch ingefära:

 • bra törstsläckare;
 • hjälper toxiner och toxiner att lämna kroppen;
 • tonar upp;
 • aktiverar metaboliska processer;
 • har en förebyggande antibakteriell och antiinflammatorisk effekt på matsmältningsorganet;
 • effektivt motstår åldrande.

Hur man går ner i vikt med ingefära och drycker baserade på det? Vilka recept är värda uppmärksamhet?

Gingerpulver läggs till matOm kosten för att minska och bibehålla vikt inkluderade kalla drycker på ingefärarot, är deras intag jämnt fördelat på hela dagen. Infusion av rot eller te med ingefära för viktminskning enligt receptet nedan, drick några rep och försök att inte använda en tillräckligt aktiv vätska i en tom mage.

Varm doftande dryck från ingefära hjälper till att förlora extra poundsMycket smaklig och användbar för att bibehålla ton- och tyngdförlustet med ingefära och citron enligt receptet, känt sedan förra seklet. Varm aromatisk dryck användes som läkemedel i ett antal länder i Europa och Amerika med feber, förkylningar, tarmproblem, svaghet och misshandlingsattacker. Nyligen blev det klart att en så stor terapeutisk användning av te är berättigad, och dessutom reducerar den effektivt vikten.

För alla fördelar med ingefära infusioner och te tankefritt beroende av dem är inte nödvändigt. Det dagliga intaget av ett sådant gott och användbart medel för viktminskning bör inte överstiga två liter.

Och att tillgripa en diet på basis av ingefära är det möjligt endast efter råd eller råd med den behandlande läkaren. Om han inte finner kontraindikationer är upptagningstiden två veckor, varefter du behöver en paus i 2-4 veckor.

Ginger tea för viktminskning: matlagning recept

Förbered en användbar dryck, tillsätt kanel, muskotnötGrunderna för alla drycker är infusion eller avkok av ingefära. För att förbereda det behöver du:

 • liter vatten;
 • liten, ca 4 cm i storlek frisk rot.

Related  Ursprungliga kaktusar: populära arter och deras foton med namn

Ginger är pre-peeled och gnidas på en rivare. Den resulterande massan skickas till kokande vatten, och sedan återvinns vätskan igen. Fem minuter senare avlägsnas nästa infusion av ingefära för viktminskning från elden. Under ett tätt lock ska vätskan infunderas i 10-15 minuter.

Honung i drycken för viktminskning läggs till på sista platsenBuljongen kan användas i både kallt och varmt, ännu mer delikat och användbart det skulle vara efter tillsats av ingredienser såsom citron, honung, svart, vitt eller grönt te, krydda, mynta och andra örter.

Citron och honung ingefära te för viktminskning tillsättes när vätskan har svalnat till 65-70 grader, annars de flesta av askorbinsyran från citrus förstörda och inte skulle tillföra värde. Som uppvärmning förlorar honung dess egenskaper, så det är bättre att lägga det till varmt, drickbart te.

I en kall dryck, förutom ingefära, honung och citron, kan ett recept för tyngdförlust inkludera ett teblad av varierande grad av jäsning. Och det är bättre att brygga det med en nyberedd buljong och insistera sedan upp till 10 minuter.

Lägger en koriander, kardemumma, kryddnejlika, apelsinskal till ingefäradrycket, du får en uppvärmningsdrinkRecept för att göra ingefära te för viktminskning är många. Otroligt uppfriskande, lugnande och användbar på sommaren kommer det att finnas en infusion av ingefära med tillsats av grön färsk mint, citron eller apelsinjuice. Du kan söta drycken med socker eller mer fördelaktigt med fruktos eller honung.

Kall vinterdag ingefära inte bara bli av med de extra kilo, men också lätt att värma, skydda mot förkylningar. I detta fall receptet för viktminskning, utom roten ingefära, citronskal och inkluderar en apelsin, korn koriander, kanel, kardemumma, kryddnejlika och kryddig.

Recept för att göra te med ingefära, lime och honung för viktminskning – video