Rum Abutilone glädjer sina värdar med sin blomningVarje levande varelse, vare sig det är en växt eller ett husdjur, går in i en osynlig förbindelse med invånarna. Därför rekommenderas några av blommorna inte att hållas i vardagsrum. Många av invånarna i fönsterbrädor har medicinska egenskaper. Abutilon-rummet är utformat för att bära lugn och ro i hemmet. Tänk på vackra blad och stora blommor tar bort stress. Varhelst inomhuslön växer är konflikter mindre troliga.

Egenskaper för huslönn

Dekorativa lövverk av huslönIngen relation till trädlönshuset rum har. För bladen, liknande i form, kallades han en lönn. Faktum är att han är från malvökorna, den närmaste släkting för honom är en shtokrosa, som är känd för alla. Kommer från tropiska länder kräver han temperaturen i luften och ljuset.

De älskar växten för sin långa och rikliga blomning. Även i svåra förhållanden, blomningar inomhus, men mindre. Den vanliga blommningen från april till november kan bli året runt när man skapar gynnsamma förhållanden.

Med god omsorg blommar Abutilon året runtAnläggningen reagerar bra på landet eller balkongen innehåll i den varma säsongen. Samtidigt stärks stammarna, bladen blir grovare och den är mindre befolkade av skadedjur. En av de viktigaste förutsättningarna för inredning av inomhus abutilon är bildandet av en buske genom stark beskärning.

Agroteknik av ett rums lönn

För en bra utveckling av växten behövs en bördig lätt markVäxten älskar diffust ljus, som under trädens kronor, men lider inte direkt solljus i mer än 2 timmar om dagen. Det ska inte vara brännande eftermiddagsljus.

För plantering behövs en bördig lätt mark. Den kan bestå av lika delar:

 • torv;
 • blad humus;
 • sod land
 • sand och vermikulit.

Lägg i jorden behöver hackad kol. Du kan göra klart mark för plantor av trädgårdsgrödor, men lägg till perlit, sand, vermikulit och kol. Avloppet är ordnat från expanderad lera, sten eller krossad tallbark. Potten måste matcha storleken på rotsystemet.

Lufttemperatur på sommaren till 25 , på vintern är det maximalt 15, men det är farligt att hålla det vid denna temperatur under en längre tid, rötter kommer att dyka upp. Luftfuktighet på 60% är ganska tillräcklig, men växten skapar självständigt det nödvändiga mikroklimatet självständigt utan sprutning. Vattningen av rums abutilon borde vara systematisk. Jordens klodda hålls alltid fuktig, utan stagnation av vatten.

Related  Bougainvillea – en tropisk skönhet i Gamla världen

Det bör noteras att vattning görs med mjukt vatten utan kvarvarande klor, ibland är det önskvärt att surgöra det för att hålla markens pH under 7 enheter. Gödselmedel appliceras två gånger i månaden efter riklig bevattning, endast under växtsäsongen. På vintern, om växten har vilat, titta bara på en jordklump, som borde vara måttligt våt.

Abutilon föredrar en permanent bostadVäxten gillar att duscha, torka löv med en fuktig trasa. Reagerar inte på sprutning, på sommaren, på grund av vattendropparna fokuserade på löv kan det brinna.

Han gillar inte växten med täta transplantationer och utkast. Abutilonrummet till bostadsbytet är smärtsamt. Samtidigt accepterar han tacksamt den rätta vården och trivs med sin snabba tillväxt och blomning.

Eventuella problem med vård

Gulting av löv är ett tecken på sjukdom hos växtenEn vacker blomma lockar andras åsikter. Endast en erfaren blomsterhandlare kan märka de första blygsamma tecknen på att växten är obekväma. Då kommer den uppmärksamma ägaren omedelbart att finna orsaken och försöka eliminera den. Men varje åtgärd, även snart, kommer resultatet att ge efter 2 veckor. Därför måste du vara tålmodig och ta hand om växten. Det skulle vara trevligt att hålla en dagbok om utfodring, inspektioner och behandlingar.

Tydliga tecken på katastrof kommer att vara:

 • gula löv och fallblad abutilona;
 • lämnar torrt;
 • knopparna kasseras
 • blommans tillväxt stannar.

Alla dessa problem kan uppstå av två skäl – villkoren för frihetsberövande har förändrats och blir oacceptabla, växten har varit bebodd av skadegörare.

Rost på abutilons lövDen vanligaste orsaken är missfärgningen av bladen. Överväg skälen mer i detalj. Bladet är grönt på grund av bildandet av klorofyll genom fotosyntes. I processen involverade många komplexa komponenter. Om bladen blir blekgul och gul, Den främsta orsaken kan vara brist på belysning. Växten måste flyttas till ljuset, men det är nödvändigt att gradvis vänja sig på förändringen, pritenaya första gången. Samtidigt bör man komma ihåg att direkt solljus kan främja utbrändhet och avlägsna avvikelse av löv.

Related  Applicering av tinkturer från valnöt på vodka, fotogen, alkohol i folkmedicin

Abutilone är skadad av en spindelmytI samma tecken bleka bladen blir spinn, som satte sig på anbud avgår från botten, multiplicerar det snabbt i vaggan för knappt framträdande webben och suga växtsafter. Om du inte slåss, kommer Abutilon att förlora bladen. Insekts fitoverm med behandling en gång i veckan är den mest lämpliga enzympreparatet i inomhusmiljön. Tre behandlingar i rad, sedan övervakning av tillståndet.

Torktopparna på bladen signalerar brist på fukt, du behöver öka vattnet. Kanske för torr luft i rummet, då måste du kasta en våt servett på batteriet, vilket kommer att sänka temperaturen och öka fuktigheten.

Växten saknar fuktNär det finns ett utkast och en kraftig temperaturminskning, förlorar albuminet bladen. Men det kommer också att hända när jordens koma eller plantans vik torkar upp. Simma i stillastående vatten, rötter ska inte. Därför dräneras vattnet från pannan efter vattning efter en timme. Om, i ljuset av Abutilonbladet vänder och blir gult, frågar växten om skuggning.

Signal om problem med rotsystemet kommer att vissna löv i våt jord när temperaturen inte ändra innehållet. Gulfärgning av blad och avlövning säga om tiden rötter revisionen. Men om under vintern vid abutilon gulnar och faller av bladen, kan som kala grenar komma tider av fred, det beror på sorten. Sova bush till våren matas inte och inte beskäras.Växten behöver hjälp

Det finns vanligtvis en växt som är försvagad eller återupplivad, sparsamt vattnad, inte befruktad eller ges en halv dos av befruktning. Extraction från potten och revidering av rötterna görs senast. Proceduren för växten är smärtsam.

Studieordning av lövverk AbutiloneYellowing av abutilonens löv hör samman med många faktorer. En av dem är brist på mat. Om ett element som inte räcker för en växt, berättar en bild på bladen:

 • järn bestäms genom att gula mellan kärlen;
 • magnesium kommer att skapa en ram från kanterna;
 • zink kommer att ses på gamla löv;
 • kväve och svavel kommer att skapa gulnande med framträdande ådror.

Related  Franska rosor i vertikal trädgårdsarbete: calisthegy

Indikatorn på brist på järn kommer att vara de unga övre löven, där venerna är gröna och yellowness sprider sig. Om du inte hjälper växten, kommer nästa blad att bli väldigt blek. Det är bäst att göra bladplagg med Ferrovit.

Abutylon saknar järnMagnesiumstörning detekteras av den brända kanten eller kloros av de gamla nedre bladen. Magnesium omfördelas i växten till förmån för unga löv och knoppar. Om du inte matar växten under det lösliga magnesiumsaltet, viker bladen och blir lockigt, kanterna torkar ut. Magnesiumsulfat i foderblandningarna bör vara närvarande.

Abutilon kräver tillskott med magnesiumsulfatFast, orsakad av brist på kvävebefruktning och svavel, ser nästan identisk ut. Den totala degeneration och gulnade blad, dålig tillväxt av bussningen eller bristen på talar om brist på mat, särskilt eftersom detta är en krukväxt gillar naturliga extrakt av organiska gödningsmedel.

Till frågan: Abutilon växer inte, vad ska jag göra? – Svaret ligger i den fullständiga analysen av situationen. Om rotsystemet är hälsosamt, en jordklod som är tillräcklig för växtens utveckling och ingen vilotid har kommit, är det nödvändigt att mata växten.

Typ av sjukskötselMen i varje enskilt fall krävs råd från en erfaren blomsterhandlare, speciellt om abutilonen förkastar knopparna, bladen och håller sig nakna. Inte dåligt, att få en blomma att känna sin sort, då kan du läsa om dess biologiska egenskaper i referenslitteraturen.

Video om växande abutilone

https://www.youtube.com/watch?v=V0Qzqzs5doU