Hari ini, selalunya di sebelah kotak kutipan sisa, anda boleh melihat longgokan palet. Ahli ekonomi mempunyai hati yang pecah ketika dia melihat salah urus itu! Lagipun, terdapat banyak cara untuk meletakkan bahan-bahan pembinaan seperti itu. Ia amat penting untuk memberi.

Pavilion dari palet

Bingkai untuk cermin

Meja sarapan dalam gaya berteknologi tinggi

Meja kopi dari palet

Lampu dari palet

Apa itu pallet?

Kita harus segera membincangkan bahan binaan yang akan dibincangkan dalam penerbitan. Pallet atau palet adalah cara pembungkusan untuk mengangkut unit pemuatan yang cukup besar, di mana objek dipasang, sering diikat dengan ikat pinggang atau tali yang direka khas. Palet kayu biasanya dianggap pakai buang, jadi ia dikitar semula selepas penghantaran.

Halangan di laman web ini

Pagar kecil, yang mudah dibuat dari palet, akan berkhidmat untuk penduduk musim panas, yang memutuskan untuk menjaga burung, kambing dan biri-biri di luar bandar. Dengan bantuan mereka, mereka membina halangan untuk berjalan-jalan makhluk hidup.

Perlindungan palet

Jika pagar sedemikian ditentukan untuk digunakan untuk memperuntukkan kawasan rehat di tapak, maka pot dengan tumbuhan dapat diperkuatkan pada mereka. Terutamanya mewah akan melihat dalam kes ini, loaches, kacang bunga, ivy. Membingkai crossbeams, hijau akan memberikan pagar pesona dan keasliannya.

Pagar dari palet

Rumah palet

Hari ini, sesetengah pengrajin membina bangunan luar kitar semula, gazebos, koop ayam musim panas.

Rumah palet

Dan ada juga yang berjaya membina rumah dari mereka. Untuk menjaga strukturnya dengan baik, panaskan bahagian dalam palet dengan pemanas. Untuk memberikan penampilan estetik dari atas, dinding boleh ditampal atau diletakkan dengan tepi. Bangunan sedemikian, yang terbuat dari bahan mentah yang dibuang, akan menjadi sukar untuk dibezakan daripada bahan yang dibeli.

Rumah musim panas dari palet

Dinding dinding untuk dinding

Untuk memberi ruang pada zaman purba, untuk mencipta warna desa tertentu boleh digunakan dengan papan dari palet yang digunakan.

Related  Kami menggunakan buangan epal dalam masakan

Dari kepala katil palet

Untuk bekerja dengan bahan ini, anda perlu berhati-hati membongkar palet, menarik semua kuku, pilih yang mempunyai kualiti yang sangat baik, padankan saiznya dan isinya dengan dinding. Kemudian anda boleh memoles permukaan, menutupnya dengan noda atau varnis warna untuk kayu.

Pemprosesan palet

Pelapisan dinding

Dengan cara yang sama, panel dan gantungan dibina dari papan. Dan dalam kes ini, dalam kursus adalah bahagian yang cacat – mereka hanya menguatkan rasa pedalaman pedalaman.

Wall Panel

Panel"Дерево" из паллеты

Panel dengan rak

Panel dengan rak hijau

Penyangkut dari palet

Rak dapur

Jadual dari palet

Produk yang paling mudah dari palet ialah meja. Untuk pembuatannya, hampir tidak diperlukan. Anda hanya boleh memasang palet di atas lantai – dan jadual sudah siap!

Jadual dari palet

Meja diperbuat daripada palet kayu

Walau bagaimanapun, sesetengah palet memerlukan pemakaian buruh manusia. Terutama jika dulang dipecahkan papan. Mereka perlu dikeluarkan dan digantikan oleh orang lain. Ya, dan pasir permukaan – bukan perkara terakhir. Serpihan tambahan tidak membawa kegembiraan yang lain.

Meja kopi

Anda juga boleh menutup produk siap dengan varnis atau cat, semuanya atau sebahagiannya.

Jadual

Jadual untuk permainan kad st6

Meja putih

Meningkatkan fungsi meja dengan mudah dengan melengkapkan rak di bawah meja, di mana ia adalah mudah untuk menyimpan pelbagai perkara yang berbeza, atau untuk membuat kotak kecil untuknya.

Jadual dengan rak

Jadual penulisan

Perabot berteknologi tinggi

Dan ia mungkin dan sama sekali mengubah sesuatu menjadi objek mewah di pedalaman, setelah menyesuaikannya dengan meja atas kaca.

Jadual dengan bahagian atas kaca

Jadual dengan palet dengan bahagian atas kaca

Untuk kemudahan pergerakan perabot dari bawah, anda boleh mengikat roda. Hari ini, untuk membelinya di kedai-kedai tidak menjadi masalah.

Jadual pada roda

Berdiri untuk TV

Sofa dan katil dari palet

Begitu juga perabot lain yang direka, sebagai contoh, sofa dan katil. Mereka juga boleh diwarnai atau dicat dengan warna apa pun.

Bilik tidur dalam gaya minimalis

Sofa dari palet

Ketua katil dari palet

Sofa

Sofa dari palet

Item dalaman yang sama digunakan dalam gaya:

  • negara;
  • minimalisme;
  • loteng;
  • seni pop industri;
  • hi-tech.

Perabot bilik tidur dari palet

Memandang benda-benda yang diciptakan dengan tangan mereka sendiri dari bahan, yang sering digunakan sebagai kayu bakar, pada asalnya, menarik perhatian para tamu dengan sifat eksentrik dan luar biasa.

Related  Kenalan yang luar biasa dengan pokok besi

Swing

Selalunya majikan menggunakan palet kayu untuk mengatur taman permainan di negara ini. Buat rumah kecil untuk kanak-kanak atau bina dalam beberapa jam sahaja, dan kegembiraan hasilnya akan menjadi sangat besar.

Swing

Perlu diingati keselamatan kanak-kanak! Oleh itu, adalah disyorkan untuk menggunakan hanya palet tersebut, semua bahagian yang kuat, tidak mempunyai retakan dan tidak disentuh oleh kerosakan.

Pastikan sepenuhnya menggilap semua permukaan, cat dan salutan varnis. Ia tidak akan diperlukan untuk menjaga pengikat bahagian-bahagian produk – jangan mengharapkan palet yang pernah dibina, adalah lebih baik untuk sekrup di skru sekali lagi atau memandu dalam kuku tambahan.

Ayunan dari palet

Perabot taman

Tidak semua orang suka penyelesaian kreatif ketika membuat pedalaman di kediaman. Oleh itu, jauh dari semua orang akan mengambil nasihat untuk mengelilingi bilik tidur atau dapur dengan perabot dari palet dengan kegembiraan. Tetapi penggunaan bahan binaan ini untuk mewujudkan sudut istirahat di negara ini atau di dalam taman pasti akan menyukai ramai.

Perabot untuk kotej

Perabot taman

Kawasan Rekreasi

Meja dan kerusi

Berdiri untuk barbeku

Malah, palet boleh menghasilkan lebih banyak perkara daripada yang dibentangkan dalam artikel ini. Dan ia akan baik sekiranya pembaca dalam komen berkongsi pengalaman dan fantasi mereka mengenai topik ini.

29 idea untuk menggunakan palet – video