mester i arbeidAmerikansk hagebruksteknologi er veldig populær. Kultivator Champion samlet i produksjonen, tatt ut i Kina. Dette gjør at du kan beholde en demokratisk pris for enheten, ikke dårligere i funksjonalitet til dyrere modeller. Selskapet tok seg av eierne av sommerhus og store områder.

Teknisk politikk for selskapet i produksjon av kultivatorer

profesjonell modellEn anerkjent utvikler av billig hageutstyr, skaper selskapet Champion modeller av amatør- og profesjonell serie. For å redusere kostnadene ved bruk av produkter:

  • nye komposittmaterialer;
  • økonomiske motorer;
  • effektiv overføring.

Overføringen av produksjonen til Asia, hvor den billigste arbeidsstyrken, er forsvarlig fra et økonomisk synspunkt.

For kultivator Champion velger nodene, i henhold til lasten. Utstyrt med et snekkehjul jordfreser for behandling av strimler av 24 cm til en dybde på 22. Den mest kraftig maskin med bredde 0,85 m og en dybde på 30 cm har pløying kjettingutstyr, en remtransmisjon. Følgelig brukes en beltekobling eller en overføringskobling er installert. Den motorkonstruksjon som brukes Champion og Honda, gir strøm enhet 1,25 til 4,8 kW, henholdsvis 1,7 til 6,5 liter. a.

Lette kultivatorer Champion beveger seg bare fremover, tungt utstyrt med omvendt.

Avhengig av motorens kraft brukes kuttere på 4 eller 6 kutter. Alt utstyret skaper et layout med en vekt på 16 til 50 kg. En mann som ikke arbeider på slike maskiner, kan håndtere maskinen, så enkel kontroll.

motor mesterMuligheten for vedlikehold er garantert av et bredt nettverk av servicesentre. Ung og utvikler siden 2003 har selskapet allerede åpnet 707 forhandlere i Russland alene. Utvidet 320 repair shops, det er en nettbutikk som leverer reservedeler til kultivator Champion.

I mangel av instruksjoner om bruk av utstyret av en eller annen grunn, kan manualen for en hvilken som helst modell lastes ned online på russisk ved å besøke selskapets nettside. For å søke deg må du vite nøyaktig modellen og produksjonsåret for enheten. Instruksjoner for kultivatoren Mesteren er presis, detaljert, reparasjonen er malt trinnvis. Tidligere er det ikke tid til å lete etter reparasjonssentre, ledelsen vil bidra til å eliminere ikke-garanti saker på egenhånd.

Valg av apparat

valg av apparatFørst og fremst viser den tekniske håndboken hvilke arbeider kultivatoren er laget for, og hva er de tekniske parametrene. Det er klart at de store svingaggregatene raskt utfører det grunnleggende arbeidet og vil lykkes med å jobbe med baldakiner. Men disse er kraftige profesjonelle maskiner, med mye vekt, som krever mannlig fysisk styrke.

Smale kultivatorer brukes optimalt i drivhuset, for å kutte senger og pløye små områder.

Cultivators bensin Champion er mobil, lett å starte og arbeide i alle vær. Smale kultivatorer vil perfekt takle behandlingen av koffertene og strimlene.

Det finnes universelle modeller i linjen som kan tilpasses enhver type utgravning ved hjelp av hengslede verktøy.

Vedlikehold og reparasjon av kultivatoren

vedlikeholdInkludert med jordfreser Champion, kjøpt hos forhandleren, har et pass for utstyr, garantikort og serviceinstruksjonene. Den beskriver fremgangsmåten for re-entry utstyr før operasjon, og tidspunktene for vedlikehold av enheten. Selskapet produserer modeller:

  • å ha forbrenningsmotorer med forskjellig veivakselarrangement, to og firetakts
  • koblingen kan være belte eller kobling;
  • Reduksjonsmaskinen er brukt orm, kjede og kilerem.

Instruksjoner for kultivatoren Mesteren er skrevet for en bestemt maskin.

Selv etter å følge instruksjonene, må du ha minimal ferdigheter i å reparere utstyr, rigging, pakninger og reservedeler ved hånden. Men hvis det er tvil om effektiviteten til motoren og girkassen, er det bedre å bruke tjenestene til spesialister.kultivator belte

Kjøpsutstyr i forhandler senter, du trenger å bekymre deg for forbruksvarer på forhånd. Så må beltet på kultivatormesteren kjøpes umiddelbart. Delen arbeider under belastning, den strekker seg selv om justeringen blir observert. Hvis den er skjev og feiljustert, kan den raskt rive.

På lager skal beltet alltid være, kjøpe det og smøre girkassen på forhånd.

Noen modeller fra linjen av motorvogner Champion

mester 243Kultivator Champion 243 regnes som den yngste modellen. Brukt totaktsmotor Champion GC243 1,25 kW. Den er utstyrt med 4 kutter for pløyning av striper 24 cm i en dybde på 220 mm. Ved å justere hjulene kan du få en mindre dybde av pløying. Motoren startes av en manuell startbilde. One-speed modell har kjetting og beltekobling. For fremstilling av drivstoffblandingen benyttes bensin AI92 og syntetisk olje API TC-3, JASO FD, andelen 1:50. Enheten veier 18 kg.

mester 5602Cultivator Champion 5602 vil takle en stor mengde arbeid. Han plukker lett 20 hektar med høstland, med et grep på 55 cm. Dybden på løsningen vil være 300 mm. Fire-takts bensinmotor Champion 1P 65F OHV har et øvre ventilarrangement, noe som gjør at motoren virker mindre støyende. Motorkapasiteten er 5,5 liter. a. Maskinens hastighet er justert på håndpanelet. Demonstrere arbeidet til kultivatormesteren på video:

Utgangspunkt starter gjøres enkelt, den konstruksjon som benyttes i den flotører, og snorhjulet økes i vindingene. Den mekaniske dekompressoren lar deg øyeblikkelig nå arbeidskraften. En aksel laget av et kompositt reduserer noe noe. Den jordfreser har en omvendt, sammenleggbar i håndtaket, og veier 44 kg.

mester vs 5712Beskrivelse av kultivator Champion 5712, som tilhører klassen universelle maskiner, vil vi starte med en praktisk bruk av en kraftig maskin. To hastigheter frem og en bak gjør det mulig å bruke vedlegg. Et lavt tyngdepunkt gir stabilitet og lar deg jobbe i skråninger. Juster bredden på grepet på den behandlede stripen kan være avtagbare kutter for 30, 55, 85 cm. Det finnes 6 kutter i leveringssettet. Den maksimale løsningsdybden er 35 cm, men den kan justeres med en coulter.

All denne tekniske kraften leveres av en firetaktsmotor med egen produksjon med et forbrenningskammervolum på 196 cm3, som gir en effekt på 6,5 hk. makt. Universelle maskiner i denne klassen bruker annet tilhengerutstyr.

tauutstyrDen har samme verktøy og klasse kultivator Champion 6712 veier bare 49 kg, er det 8 kg lettere enn for solen 5712. Medlemmer av arbeidskapasitet og lav vekt fondly kalt “Chempionchikom” og “pomogatorom”. De forklarte modellen så lett. En del av tannhjul og valser laget av en polymer, og derfor bedre støy dempes. Mestret av brukere og drivakselende, på grunn av forlengelse på 3 cm kultivatorer klynge seg til denne fra en annen motor jordfreser. Ratt, to hastigheter og reversere telefonen er enkel å bruke med et sett av kalesjer.

mester sol 7712Den tyngste kultivatoren Champion 7712 fra serien av stasjonsvogner veier 52,5 kg. Dens kuttere biter inn til jomfruen. Men takket være den justerbare bredden på grepet kan den fungere i rader med monterte redskaper. Behandlingshastigheten, 20 dekar per dag. Enheten er balansert og stabil på potholes og bakker. Motoren med luftkjøling er nesten ikke oppvarmet. Håndtaket kan justeres i to plan og fjernes under transport.

Velg en assistent ved hjelp av objektive data om teknologi og tilbakemeldinger fra brukerne.

Video anmeldelse kultivator Champion 7712