pumper merket grundfosDet danske selskapet GRUNDFOS har utviklet pumper siden 1945, siden starten. Selskapet produserer grundfos pumper av ulike formål i mengden 20 millioner per år, deres andel i verdensmarkedet er 50%. Grundfos-konsernet har egne produksjonsanlegg i mange land. Det er bemerkelsesverdig at for økonomisk uavhengighet utvikler bekymringen gjennom reinvestering, uten kredittforpliktelser, og er et privat selskap. Les det samme om valg av pumpestasjoner for hytter!

Hvorfor Grundfos-pumper er etterspurt

kvalitet og pålitelighetSiden etableringen av de første prøvene i prioritet, kvaliteten på ytelse og ny utvikling av modeller, inkludering av innovasjoner i ledelsen. Resultatet var en tillit til utstyret som ble produsert under merket Grundfos. Eksperter vurderer, under enhver forespørsel er det mulig å finne den nødvendige pumpen Grundfos. Utelukker bruk av enheten for å pumpe aggressive væsker og mineraloljer. Pumper fra den danske produsenten er multifunksjonelle, de kan installeres i forskjellige systemer, idet man tar hensyn til modellens egenskaper:

 1. En liten vekt på den kompakte enheten forenkler installasjonen.
 2. Enhetene opererer med lavt støy og lavt strømforbruk;
 3. Regulering av pumper Grundfos utføres automatisk, enheten er justert til de angitte parametrene.pumper grunnfos av forskjellige herskerne

Ved produksjonsutstyr bruker produsenten de beste materialer – rustfritt stål, støpejern, titan. Bruk og polymerer, ikke degradere kvaliteten på produktene.

Den moderne linjen inneholder retninger:

 • sirkulasjonspumper enkelt og doble med våtrotor og tørr type;
 • og overflate Grundfos nedsenkbare pumper for brønner, vannbrønner, og pumping vanning strømningshastighet på 470 ml / h og trykk på opptil 670 m .;
 • vannbeholder som brukes til å pumpe teknisk varmt og kaldt vann i kjelehus, i oppvarming;
 • vertikal seksjon, flerfaset, kan brukes, inkludert å øke trykket;
 • blokkoverflate og nedsenkbare pumper for pumping av husholdningsavløp.

I linjen på mer enn hundre modeller utviklet, og selskapet fortsetter å lage nye enheter utstyrt med programvare, kalt “smart”. Pumper er etterspurt og på grunn av det utviklede servicenettverket.

For å utelukke kjøp av et kontrollelement, må du kjøpe pumper og tilbehør i forhandlersentrene. Garantien er gitt ikke bare på produktet, på noen reservedeler som er kjøpt fra produsenten.

Typer av nedsenkbare pumper

nedsenkbare grunnfosUtstyr installert i væskesjiktet i brønnene, hvoretter brønnene eller reservoarer er åpent hus i hvilket motoren er montert i beskyttende og arbeidende del. Et spesielt design skaper et forseglet rom for Grundfos nedsenkbare pumpe motor. Den går ned dypt inn i apparatet på en spesiell kabel.

Det finnes flere typer nedsenkbart utstyr:

 • vibrasjon;
 • sentrifugale;
 • dreneringsserie KP.

Vibrasjonspumper har en enkel design og en relativt lav pris. Verktøyets arbeidsområde er begrenset til en dybde på 50 m. I laget på sanden er de fleste filterbrønner arrangert.

Operasjonsprinsippet er basert på dannelsen av et magnetfelt i spolen, med passasje av elektrisitet. Kjernen vibrerer, hever og senker membranen som er koblet til den. Bevegelsen av membranen skaper et vakuum i kammeret, som et resultat av hvilket vannet fyller kammeret. Når membranplaten klemmes, øker vannet kolonnen som befinner seg i utløpsrøret, spilling skjer på overflaten. Takket være den moderne kontrollenheten er prosessen under kontroll. SP, omfatter serie neddykkbare brønn Grundfos, som kan tjene grumset vann, med en moderat mengde av slipepartikler. Deres produktivitet når 470 m3/ time, trykk – opp til 670 m.

SQ-serien representerer sentrifugalpumper for drift i en brønn under bukta. Arbeidslegemet er et sentrifugalhjul av ett eller flere trinn av oppstigning. Når pumpehjulet roterer, stiger vannet langs kammerets vegger inn i avløpsrørslangen. En pumpe brukes i smal brønnhus. Den lineære dimensjonen av produktet avhenger av dybden av brønnen, for dype pumper kan den nå 2,5 meter.

dreneringspumpeAvløpspumpe Grundfos KR serien kan brukes som en nedsenkbar brønnpumpe, heve vann fra en dybde på ikke mer enn 50 m. KR indikerer at pumpen er laget av rustfritt stål. Enheten fungerer i kloakk, pumping av husholdningsavløp.

Fordelen med enheten:

 • kan pumpe vann med inneslutninger opp til 10 mm i diameter;
 • det er beskyttelse mot tørrkjøring og overoppheting;
 • Det er en automatisk flytbryter;
 • Den rustfrie versjonen gjør det mulig å pumpe et bredt spekter av væsker.

KP pumper har lavt strømforbruk, under drift avgir lite støy, fluid pumpes til 8 kuber per time ved et hode på 5 meter. Det er verdt et produkt, avhengig av egenskapene til 190-230 $.

Grundfos pumper er beregnet for bruk i et hjemmemiljø, hvor resultatet er markert forbedret beskyttelse mot korrosjon, i betegnelsen for seriene har bokstaven O. Når merkingen har bokstaven E, tilhører utstyret til den “smarte” -serien, som selges med et kontrollskap, er programmert til de ønskede innstillinger .

En uunnværlig betingelse for fortsatt drift av maskiner er overholdelse av bruksanvisningen. Håndboken er skrevet i god russisk, med fargedesign. Installering av filteret foran pumpen er obligatorisk selv når du pumper rent vann.

feilsøkingSelvutløste funksjonsfeil og metoder for eliminering er beskrevet i instruksjonen. I andre tilfeller repareres dyrt utstyr i spesialiserte verksteder. Serviceprisene er tilgjengelige for alle.

Ved egne styrker elimineres slike problemer:

 • pumpen sluttet å slå av – kontroller om spenningen tilsvarer den nominelle;
 • slår ikke på, kontroller strømforsyningen, bytt låseknappene;
 • av under drift – kontroller spenningen, avkjøl huset;
 • slår på og av ofte – systemet lufter;
 • det var en vibrasjon – kontroller fjellet.

Hvis du oppfyller kravene, uten utstyr, fungerer utstyret i det danske selskapet i 8-10 år.

Video gjennomgang av den dype Grundfos-pumpen