caiman kultivatorFyll og mett jorden med oksygen før såing planter vil hjelpe kultivator Cayman. Teknikken til jordarbeid fra den franske produsenten er utstyrt med japanske firetaktsmotorer, økonomisk og med stor kraftmengde. Nye utviklinger blir levert til det russiske markedet, siden det utvikles nylig, siden 2003.

Beskrivelse av Cayman kultivatorer

kultivator i driftBlant de mange teknikkene med samme navn er det vanskelig å forestille seg et merke fra den mest fordelaktige siden. Den sofistikerte kjøperen er ikke lenger overrasket over nyhetene. Det er nødvendig å tiltrekke seg sin oppmerksomhet med en eksklusiv. Så, med tanke på Cayman bensin kultivatorer, er det nødvendig å ta utgangspunkt i informasjonen fra produsenten:

 • Alle Caiman kultivatorer levert til Russland er utstyrt med firetakts bensinmotorer Subaru-Robin, Kawasaki;
 • Razor Blade kultivator cutters er laget av herdet stål;
 • stemplet ramme med håndtak, justerbar i 2 fly;
 • reduksjonsmiddel forseglet med livslang smøring, om nødvendig demontert, kjørekjede;
 • system for å redusere belastningen på ryggraden i høyre balanse;
 • et bredt nettverk av tjenestesentre;
 • Garantiperiode på 5 år for amatører, 3 år for fagfolk.

Det er riktig å umiddelbart notere tilbakemeldingen på verktøyet til dette merket i brukerfora. Det er mange kommentarer, vi viser noen av dem:

 1. Instruksjonen er utstedt vanlig for alle bensinmodeller. Det beskriver spesifikasjonen, reparasjonsprosedyren og sikkerheten. Ordren for arbeid på teknologi ble savnet. De som ser teknikken for første gang, har lidd mye mens de tilpasset seg arbeidet.
 2. Cayman kultivatorer samles i Kaluga, sier en informert bruker.
 3. Cultivator Cayman med Subaru-motor av japansk produksjon er produsert serie “Subaru EX-16 premium”, motorer fra Kina “Subaru EP-16”. Se på hva som er på den foreslåtte modellen. Kostnaden er den samme.
 4. Oppsettet er ubeleilig, tennpluggen kan bare oppnås etter at gassforsyningsslangen er trukket av.
 5. I utgangspunktet ble det funnet at koblingskablene var feil når de ble pakket ut.
 6. Motoren er krevende for drivstoffkvaliteten, russisk bensin fra uærlige etterfyllere skaper mange problemer, men forståelse kommer etter gjentatt rengjøring av drivstoff- og oljeforsyningssystemet.

Dette er ikke en komplett liste, sikkert det er flere kommentarer, positive vurderinger er veldig korte og sjeldne. Prisene for Cayman kultivatorer er over gjennomsnittet.

kultivatormotorDen horisontale akselen til Subaru-motoren overfører belastningen til arbeidsverktøyet. Operasjonen av mekanismen er ledsaget av mindre støy, takket være motoren. Motoren er festet til rammen, forbindelsen med girkassen nederst er en beltestasjon. Reduksjonen til kultivatoren Cayman overfører dreiemomentet fra den ledende kjeden til det drevne kjedehjulet. Hvis modellen er utstyrt med et bakovervendt gir, er en konisk kobling installert ovenfra. Aksen til det drevne tannhjulet strekker seg utover girkassen, som gjør det mulig å montere grousers og hjul. Ved tomgang overfører ikke Caiman kultiveringsbeltet dreiemomentet til koblingen. For å gjøre dette, er det nødvendig å klemme grepet på håndtaket, for å gi spenning. I dette tilfellet endrer spenningsrullen båndrotasjonsbanen, og overfører kraften til reduksjonsmidlet.

Mekaniske strukturelle egenskaper gjør det mulig å dyrke jomfru og høstland. Knivene til Cayman kultivatoren er imidlertid ikke skarpe, så røttene til busker og flerårige ugress finner seg på vei som de river, uten å knuse.

Nesten alle modeller har en omvendt, noe som gjør kontrollen av enhetene og svinget nøyaktig. Modeller som er tilpasset for å bearbeide tett jord og jomfru, kan imidlertid ikke være lette og vekten er 46-57 kg. Transport med bil er vanskelig.

Vedlikehold av kultivatorer

vedlikeholdCaiman kultivatorer er en kompleks teknikk, som arbeider under vanskelige forhold. Selv med rettidig vedlikehold er det mulig å erstatte ikke bare forbruksvarer, men også eliminering av brudd. Følg bruksanvisningen. Hvis det tillater selvreparasjon, angir instruksjonene en rekke operasjoner. Reparasjon av kultivatoren Cayman i garantiperioden utføres i servicesenteret. Teknisk vedlikehold utføres av spesialister dersom enheten allerede er fjernet fra garantien. Reparasjonsbutikker er utstyrt med deler for reparasjon av det medfølgende utstyret. I nettbutikken kan ikke høyre del være, i sentrum må det være. Det er et håp om at det er på verkstedene at reservedelene til Cayman kultivatoren vil bli solgt riktig. Her kan du kjøpe merkevarer:

 • omvendt kabel;
 • hjul – vanlig, pneumatisk, grousers;
 • bånd av riktig størrelse og profil.

Her vil de også selge hengslede redskaper for utstyr. Ved dyktig tilnærming kan ethvert arbeid i en kjøkkenhage låne noen timer i stedet for mange dager fysiske øvelser med en hakke og en spade. En plov kan brukes til pløying av tett jord.

Hiller vil kutte furene under plantingen, i sommer rake bakken til mais og poteter. Polonnik vil passere på radavstanden uten å skade kultiverte planter. Koblinger og adaptere vil bidra til å utvide omfanget av bruken av utstyr.

Eksempler på motor kultivatorer

Det skal bemerkes at modellene som vurderes, kan klassifiseres som profesjonelle i kraft og funksjonalitet.

kultivator caiman 50sCultivator Cayman 50S i vurderingen av de samme verktøyene i dette selskapet tar sjette plass. Modellen har en Robin-Subaru EP16-motor, sammenlignet med andre, den er kompakt, veier 46 kg, men uten omvendt. Denne modellen har ikke muligheten til å installere bakutstyret på kobleren. Utgangseffekten er 3,7 liter. med., volumet på drivstofftanken på 3,4 liter. Behandlingsbredden på 60 cm ved en dybde på 320 mm gjør kultivatoren egnet hvis du trenger å pløye opp til 15 hektar. Instrumentet koster 23.990 rubler, til produsentens pris.cayman 50s c2

Cayman 50S C2 kultivatoren er mye mer funksjonell. I vurderingen av selskapets modeller tok han ledende stilling. Det skiller det fra den forrige modellen ved muligheten for en omvendt.

Med de samme energiindikatorene, gir den bakoverbevegelsen en vesentlig enkel administrasjon. Akslene som virker fra reduksjonsmaskinen, gir deg mulighet til å bruke bakhaken og fest plogen som et sett i potetrenser. Prisen på kultivatoren er 28.990 rubler.

Bare en av de presenterte modellene av kultivatorer – Cayman 60S D2, er utstyrt med en pneumatisk stasjon. Bogatyren oppvarmer lett den tette bakken med møller med et grep på 90 cm.

For å ta helheten til full dybde, vil enheten kreve 2 anrop. For første gang vil han rive røret med 15 cm dyp, så vil han pløye 32 cm igjen.

Alle påmonterte redskaper til maskinen er mulige. Den pneumatiske aktuatoren gjør det enkelt å bytte dysene. Enheten veier 57 kg, det koster 33 990 rubler.

kultivator caiman vario 60s twkDet er også kraftigere kultivatorer Vario 60S TWK, Quatro Junior V2 60S TWK +, som arbeider på samme motor, men har en annen hybrid girkasse. Maskiner er utstyrt med 2 hastigheter frem og tilbake. Og dette lar deg bruke front og bak markiser, håndtere opptil 30 hektar land. Vekt produkter 72, 75 kg, koster 37, 44 tusen rubler.

Kultivator Caiman på russiske sommerboere – video